KK nın zeki, süpersonik kadınları fikirlerinizi bekliyorum.

Ben bu olaylardan hoslanmıyorum ama sız heves etmıssınız. Barı ne yapacaksanız kendınızıde dahıl edın sızede suprız olsun

Bu arada benim ailem benden çoook uzakta burada eşim ve onun akrabaları dışında kimsem yok. Ve bu sürprizi eşim ben ve kızım yani 3 kişilik yapmak istiyorum. Bize anı olsun diye. Yoksa millete gösteriş yapmak filan değil niyetim. Benim en yakın larım dışında hamile oldugumu bile kimse bilmez. Öyle durummus paylasimmis yapmiyorum yani

Geçen Bi instamomda gördüm.
O kendine sürpriz yaptırdı gerçi de.
Çocuğundan öğrendi cinsiyeti, çevredekiler elini boyamış pembeye karnına bastırdı.
Siz de babayı boyayın öyle.

Bu arada benim ailem benden çoook uzakta burada eşim ve onun akrabaları dışında kimsem yok. Ve bu sürprizi eşim ben ve kızım yani 3 kişilik yapmak istiyorum. Bize anı olsun diye. Yoksa millete gösteriş yapmak filan değil niyetim. Benim en yakın larım dışında hamile oldugumu bile kimse bilmez. Öyle durummus paylasimmis yapmiyorum yani

durum paylaşımda yapabilirsin kime ne canım dünyadaki ilk hamile kadın sen değilsin neyin gösterişi olacak içinden geleni yap bence

Bir arkadasim kendisi de esiyle birlikte ogrendi. Doktora bir kagit verdi lutfen cinsiyeti soylemeyin bu kagida yazin dedi. Kendisi de hic kagida bakmadan pastanrye goturdu. Erkekse mavi kizsa pembe krema yapar misiniz diye verdi kagidi. Aksama da pastayi aldi. Birlikte ailece pastayi kesip ogrendiler. Kocasina da kendisine de supriz oldu. Denenebilir bence :)

Bir arkadasim kendisi de esiyle birlikte ogrendi. Doktora bir kagit verdi lutfen cinsiyeti soylemeyin bu kagida yazin dedi. Kendisi de hic kagida bakmadan pastanrye goturdu. Erkekse mavi kizsa pembe krema yapar misiniz diye verdi kagidi. Aksama da pastayi aldi. Birlikte ailece pastayi kesip ogrendiler. Kocasina da kendisine de supriz oldu. Denenebilir bence :)
Ben dayanamam hemen kağıdı okurum.

Baba annemi senden daha çok seviyorum , oğlun diye mesaj atın, bu arada cinsiyet beli olmamış benim içime doğdu demek :emir_bebek: Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

Zaten bebek muhteşem bir haber.. hayatin akışını değiştiren,güzelleştiren canından kanından bi insan katılıyor aranıza. Bunun için neden bir sürprize gerek duyuyorsunuz ?
Kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim onlar rabbimin bir mucizesi. Yani şöyle söyleyeyim hayatımızın çok zor bir anında bebek haberini aldık hiç beklemiyorduk. O kadar zor bir dönemdi ki hala daha yeni yeni izleri geçiyor bebek haberine hiç tepki veremedik. Çünkü acimiz çok büyüktü. Yavrum içimde kendi kendine hayata tutundu resmen. Zaten sakin hayatlar yasayan insanlarız. Öyle cafcafli bir hayatımız yok sadece renk kaya ın istedim. O kötü günlerin ardından güzel bir anı olsun istedim. Ne bileyim istedim işte.

Valla ben hamile olduğumu öğrendiğimde farklı şehirdeydik sözde eve gidince sürpriz falan yapacaktım,dayanamadım bir saat sonra günaydın dünyanın en yakışıklı babası diye mesaj attım.O kadar uzağım sürpriz olaylarına.Ama siz tutarım kendimi diyorsanız bir kutu içine usg görüntüsü,bebeğinizden babasına anlamlı bir mektup işte sonuna da cinsiyetine göre prensesinden yada aslan parçandan gibi benzetmeli bir şeyler yazabilirsiniz,aynı şekilde kutuya minik bir hediye koyup üzerine 'bu da canım ablama' yazın kızınızın da gönlü olsun.

Yada mesela erkek diyelim yine pembe bir kağıda mektup yazın,pembeli süsler,balonlar falan ortam hazırlayın,tabii öyle olmasa da pembe daha kız cinsiyetini çağrıştırır ya.Mektubun sonuna da aslan oğlun falan yazın,ters köşe olsun.Bir de güzel bir pasta gayet tatlı bir hatıra işte :)

Baba annemi senden daha çok seviyorum , oğlun diye mesaj atın, bu arada cinsiyet beli olmamış benim içime doğdu demek :emir_bebek: Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin. Benimde ilk günden beri hep içime erkek gibi geliyor. Ya ben çok sabirsizlaniyorum bir yandan çok duygulaniyorum offf

kızınızla birlikte yapabilirsiniz bunu :KK66:

Eklentiler

• CF361F5E-830A-4287-BC21-93E96890CE7F.webp
    CF361F5E-830A-4287-BC21-93E96890CE7F.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 105

Sizi kastederek yazmadım bir önceki yorumumu..
Genelimiz o büyük cinsiyet öğrenme partilerini "amaan bu ne ya" diyerek izliyoruzdur eminim..
Eşe dosta duyurmak amaçlı paylaşım yapmak herkesin hakkı..

Ben ihtişamlı abartılı hareketleri sevmem, ama sürpriz yapmak istersen abartıp doğuma kadar öğrenmezdim eminim. Eşim izin verseydi "doğuma kadar söylemeyin diyecektim" doktora..

Eşine bi gömlek ya da kazak al.
Rengi mühim değil seveceği bir model al.
Not yaz kazağın üstüne iliştir "selam babişko sana bu mesajı annemin göbüşünden bildiriyorum. Umarım hediyemi beğenirsin, bunu ben doğunca bana alacağın bezlerin mamaların karşılığı olarak kabul et hihihi:P Sevgilerimle oğlun/kızın" tarzı şeyler yazıp paketle eşinin evde olduğu bir saat diliminde eve gönderilmesini sağla kapıyı eşin açsın paket adına olsun açsın bu ne falan desin notu okurken sen onun tepkilerini izlersin sonra da birbirinize şaşkın şaşkın bakıp sarılırsınız :)

Valla ben hamile olduğumu öğrendiğimde farklı şehirdeydik sözde eve gidince sürpriz falan yapacaktım,dayanamadım bir saat sonra günaydın dünyanın en yakışıklı babası diye mesaj attım.O kadar uzağım sürpriz olaylarına.Ama siz tutarım kendimi diyorsanız bir kutu içine usg görüntüsü,bebeğinizden babasına anlamlı bir mektup işte sonuna da cinsiyetine göre prensesinden yada aslan parçandan gibi benzetmeli bir şeyler yazabilirsiniz,aynı şekilde kutuya minik bir hediye koyup üzerine 'bu da canım ablama' yazın kızınızın da gönlü olsun.

Yada mesela erkek diyelim yine pembe bir kağıda mektup yazın,pembeli süsler,balonlar falan ortam hazırlayın,tabii öyle olmasa da pembe daha kız cinsiyetini çağrıştırır ya.Mektubun sonuna da aslan oğlun falan yazın,ters köşe olsun.Bir de güzel bir pasta gayet tatlı bir hatıra işte :)
Ya okurken gözlerim doldu. Hep hormonlar işte. Ben bunu yaparken kesin hüngür hüngür ağlarım. Ay bugün bana neler oluyor böyle. Bugün sulugozlulugum ustunde

Eşine bi gömlek ya da kazak al.
Rengi mühim değil seveceği bir model al.
Not yaz kazağın üstüne iliştir "selam babişko sana bu mesajı annemin göbüşünden bildiriyorum. Umarım hediyemi beğenirsin, bunu ben doğunca bana alacağın bezlerin mamaların karşılığı olarak kabul et hihihi:p Sevgilerimle oğlun/kızın" tarzı şeyler yazıp paketle eşinin evde olduğu bir saat diliminde eve gönderilmesini sağla kapıyı eşin açsın paket adına olsun açsın bu ne falan desin notu okurken sen onun tepkilerini izlersin sonra da birbirinize şaşkın şaşkın bakıp sarılırsınız :)
Evet bu da olur

Back
X