KK nın zeki, süpersonik kadınları fikirlerinizi bekliyorum.

Ya renklere anlam yüklemek demeyelim. Şimdi kız mi erkek mi nasıl anlatacağız örnek veriyorum kızsa harbi bebek erkekse araba olsa e o zaman da nesnelere anlam yüklemiş olacağız. Yani Su An en somut şeyler bulmaya çalışıyoruz sonuçta doğmamış bebek yani. Açıkçası bir hevesle konu açmıştim ama hevesim kaçmadı değil ne yalan soyleyeyim
Ben kaçırdıysam özür dilerim. Benimki genel bir tespitti. Şahsi algılamayın,

Eşiniz işten eve gelirken kapıya sizinkilerin yanına sırayla dizilmiş bir tane kızsa kız erkekse erkek bebek ayakkabısı patigi gibi bir şey koyun bence aynı şekilde mont hırka gibi bir şey de olabilir.. hevesinizi kiracak yorumlara takilmayın ayıp bir şey değil sonuçta..
Sağlıklı geçireceğiniz bir hamilelik diliyorum...

Ya kızlar niye hevesimi kaciriyorsunuz. Içimden geldi ve sizden fikir almak istedim ne var bunda. Yani sonuçta eslerimize güzel akşam yemekleri de hazırlıyoruz demi doğum günü evlilik yıl donumu vs günler de. Sonuçta o da günde yediğimiz birşey hergun yemek yiyoruz nasıl olsa demiyoruz ama. Giyiniyoruz masa kuruyoruz hazirlaniyoruz yani hevesleniyoruz işte. Bu da oyle birşey. Ki hergun yediğimiz yemek gibi değil insan ömründe sayılı olabilecek birşey. Yani yapmayana doguma kadar cinsiyet ogrenmeye saygı duyarım. Olabilir yani ama ben merak ediyorum. Ve hamileliği ogrendigimizde çok büyük bir acimiz olduğu için o olayların üstünden bu ufak suprizlerle hayatımıza renk katmaya çalışıyorum. Hem bebeği bile daha yeni yeni kabulleniyoruz yaşadığımız şeyler çok ağırdı bebeği düşünecek kutlayacak sevinecek durumumuz olmadı olamadi yani. Tek yapabildigimiz onun sağlığı için daha dik durmak daha dikkatli olabilmek oldu. Onun dışında kolumuz kanadimiz kırıktı daha yeni yeni toparlaniyoruz. Böyle birşey de iyi olur diye düşündüm ne var ki bunda
Canımsın boşver olumsuz konusanlri klişe olcak ama hediye paketi içine böyle bir şuru paket sar actikca açsın heyecnlnsn sonra bebek ayakkabisi al pembe yada mavi. Babacığım yakında geliyorum yaz birnkagida da. Ben de cok kaptrmmk için hayal kurmadm ama eşim bir org. Yaparsın olursa diye diretti 45 kere evlilik teklifi edince karsidn inclk beklyr;)

Teşekkür ederim sağolun.
Eşiniz işten eve gelirken kapıya sizinkilerin yanına sırayla dizilmiş bir tane kızsa kız erkekse erkek bebek ayakkabısı patigi gibi bir şey koyun bence aynı şekilde mont hırka gibi bir şey de olabilir.. hevesinizi kiracak yorumlara takilmayın ayıp bir şey değil sonuçta..
Sağlıklı geçireceğiniz bir hamilelik diliyorum...

Canımsın boşver olumsuz konusanlri klişe olcak ama hediye paketi içine böyle bir şuru paket sar actikca açsın heyecnlnsn sonra bebek ayakkabisi al pembe yada mavi. Babacığım yakında geliyorum yaz birnkagida da. Ben de cok kaptrmmk için hayal kurmadm ama eşim bir org. Yaparsın olursa diye diretti 45 kere evlilik teklifi edince karsidn inclk beklyr:KK66:
45 kere mi.vuuuuu. Yani bu lafın gelişi mi gerçek mi. Yani sende yap yani adam haketmis

ben hiç öyle atraksiyonlara giremedim ya.. her muayeneye benimle geldiği için, doktor da söylememi istermisin demeden pat diye söylediği için süprüüzzzz diyemedim.
ama sürpriz yapacak olsam sanırım bebek motifli kurabiyelerden yaptırırdım(cinsiyete göre rengini seçerdim). bir kutuya koyardım. üst üste de başka bir sürü kutu yapardım ki açarken ne bu diye merakı artsın.. sanırım öyle birşey olurdu..
tabi bi de 6.aydan sonra cinsiyeti farklı tahmin edilmiş olanlar var. öyle olursa da kısmet ne diyelim

45 kere mi.vuuuuu. Yani bu lafın gelişi mi gerçek mi. Yani sende yap yani adam haketmis
Gerçek ;) istemdn 1 gün önce ki org. Ve istencgm diye kabul ettim sonra. Yaa sanki yıllar geçmiş ustnden 2 sene daha ;) sizin sevincinzi gonulden desteklyrm ve Rabbim isteyen herkese bana da basta inşallah sağlıklı bir evlat nasip etsin. Hamile duası kabul olurms annesi ;)

Merhaba, öncelikle evlatlarınızla uzun, sağlıklı bir ömür dilerim size :) Bende henüz çocuk yok ama çok yakın bir arkadaşıma ve eşine sürpriz yapmıştık eşimle, cinsiyeti öğrenmek istememişlerdi, kağıda yazdırıp bize verdiler biz de ona göre hazırladık. İkisi de fanatik Galatasaraylı, cinsiyeti öğrenince gidip GS Store'dan bebek ayakkabısı alıp ayakkabının içine cinsiyete göre emzik koymuş ayakkabı kutusunu da 5 farklı kutunun içine saklamıştık. Her kutuda cinsiyete göre tulum, oyuncak vb. vardı. Erkek olduğu için araba, araba desenli tulum, mavi ve yeşil renklerde battaniye falan koyup kocaman kutuyu odanın ortasına götürmüştük. Kutuların ilk üçüne beyaz ve turuncu ağırlıklı eşyalar yerleştirmiştik hemen anlamasınlar diye :) Belki size bir fikir olur :)

Gerçek :KK66: istemdn 1 gün önce ki org. Ve istencgm diye kabul ettim sonra. Yaa sanki yıllar geçmiş ustnden 2 sene daha :KK66: sizin sevincinzi gonulden desteklyrm ve Rabbim isteyen herkese bana da basta inşallah sağlıklı bir evlat nasip etsin. Hamile duası kabul olurms annesi :KK66:
Amin inşallah canım canı yürekten söylüyorum allah murad eden herkese nasip etsin inşallah.

Merhaba, öncelikle evlatlarınızla uzun, sağlıklı bir ömür dilerim size :) Bende henüz çocuk yok ama çok yakın bir arkadaşıma ve eşine sürpriz yapmıştık eşimle, cinsiyeti öğrenmek istememişlerdi, kağıda yazdırıp bize verdiler biz de ona göre hazırladık. İkisi de fanatik Galatasaraylı, cinsiyeti öğrenince gidip GS Store'dan bebek ayakkabısı alıp ayakkabının içine cinsiyete göre emzik koymuş ayakkabı kutusunu da 5 farklı kutunun içine saklamıştık. Her kutuda cinsiyete göre tulum, oyuncak vb. vardı. Erkek olduğu için araba, araba desenli tulum, mavi ve yeşil renklerde battaniye falan koyup kocaman kutuyu odanın ortasına götürmüştük. Kutuların ilk üçüne beyaz ve turuncu ağırlıklı eşyalar yerleştirmiştik hemen anlamasınlar diye :) Belki size bir fikir olur :)
Çok teşekkür ederim canım güzel dilekleriniz için. Ne güzel bir arkadaşsınız.
Geçenlerde bir arkadaşıma soruyorum nasıl birşey hazirlayabilirim unutulmaz birşey olsun filan dedim arkadaşım da 1.76 boyun da kutudan ben çıkayım cinsiyetine gore bir tulum giyeyim hayatta unutmaz dedi. Evet kesinlikle o günü omrumuzce unutamayiz çünkü adam kalpten gider dedim. Benim arkadaşlardan böyle fikirler çıkıyor işte :KK48:

Ben olsam şöyle yapardım, sanki ona bir hediye almışım gibi mesela ayakkabı kutusunun içine cinsiyetine uygun bir tulum ve o cinsiyete uygun bir oyuncak koyup içinde hazırmıyız babacık diye not düşerdim. İndirimdeydi sana aldım diye verirdim kutuyu açınca şok olabilir :)

Çok teşekkür ederim canım güzel dilekleriniz için. Ne güzel bir arkadaşsınız.
Geçenlerde bir arkadaşıma soruyorum nasıl birşey hazirlayabilirim unutulmaz birşey olsun filan dedim arkadaşım da 1.76 boyun da kutudan ben çıkayım cinsiyetine gore bir tulum giyeyim hayatta unutmaz dedi. Evet kesinlikle o günü omrumuzce unutamayiz çünkü adam kalpten gider dedim. Benim arkadaşlardan böyle fikirler çıkıyor işte :KK48:
Hahahahahahahha arkadaşınız çok tatlıymış ama yaaa :halay:Ben arkadaşıma sürpriz yaptım ama benim olsa inan yapamam bunları pat diye söylerimo_O

Ne kadar çağın gerisinde kalmışım yaw. Cinsiyet öğrenme sürprizi /partisi falan da mı varmış?
Ultrasona girince doktor çat çat söylüyor işte.
Neyse ben uzayayım konudan devrelerim yanıyor :/
Ama ablası,bebeğimiz sürpriz yapmış,o zaman başka sorunlardan sevinememişler bile.Her bebeğin sevinçle karşılanması,o heyecanın evin köşelerine sinmesi çok güzel olur.Ben kızıma"küçük bir kızken bile Allahım büyüyünce nolur bir kızım olsun diye dua ediyordum"dedim,o kadar hoşuna gitti ki,ardından kulak kabartan oğlanlar için ekledim"Oğullarım olacağını zaten biliyormuşum demekki"
Ayy ne kadar erken düşmüşüm çocuk derdine:oha::olamaz:
Sonra boyumun ölçüsünü aldım tabi:))Ama napiim ya,hiç oyuncak bebeğim yoktu,kıyafetler giydirir oynarım diye düşündüm herhalde:KK45::KK45:

Ya kızlar niye hevesimi kaciriyorsunuz. Içimden geldi ve sizden fikir almak istedim ne var bunda. Yani sonuçta eslerimize güzel akşam yemekleri de hazırlıyoruz demi doğum günü evlilik yıl donumu vs günler de. Sonuçta o da günde yediğimiz birşey hergun yemek yiyoruz nasıl olsa demiyoruz ama. Giyiniyoruz masa kuruyoruz hazirlaniyoruz yani hevesleniyoruz işte. Bu da oyle birşey. Ki hergun yediğimiz yemek gibi değil insan ömründe sayılı olabilecek birşey. Yani yapmayana doguma kadar cinsiyet ogrenmeye saygı duyarım. Olabilir yani ama ben merak ediyorum. Ve hamileliği ogrendigimizde çok büyük bir acimiz olduğu için o olayların üstünden bu ufak suprizlerle hayatımıza renk katmaya çalışıyorum. Hem bebeği bile daha yeni yeni kabulleniyoruz yaşadığımız şeyler çok ağırdı bebeği düşünecek kutlayacak sevinecek durumumuz olmadı olamadi yani. Tek yapabildigimiz onun sağlığı için daha dik durmak daha dikkatli olabilmek oldu. Onun dışında kolumuz kanadimiz kırıktı daha yeni yeni toparlaniyoruz. Böyle birşey de iyi olur diye düşündüm ne var ki bunda
Hadi hadi bozmayın moralinizi:))
Bence güzel olur,bebeğiniz o sevinci hisseder,abartı değil zaten,siz sizesiniz,hem ablası kardeşine anlatır ileride bunları.Ama"Bana da böyle yapmışmıydınızo_O"sorusu gelecek kızınızdan,hazırlıklı olun:D

Back
X