KK nın zeki, süpersonik kadınları fikirlerinizi bekliyorum.

@Sumeyye-F birgün belki bizde kızımızla sürprizler hazırlarız çok imrendim :KK70:
Hayırlı olsun canım bebişin ben kızıma hamileyken üzerime pembe hamilelik almıştım eşime nasıl oldum dedim keşke siyah alsaydın dedi bende ozaman nasil sürpriz yapabilirdim cinsiyetini dedim çığlık attı kızmı kızımmi olacak diye ağlamışdi mutluluktan :KK70:
Teşekkür ederim

Tamam bi bakayim. Teşekkür ederim.
Youtube da bubzvlogz diye bir vlogger var.telling husband i am pregnat adlı videosunu bir aratin.link eklemesini bilmiyorum ama o videoda kadın yumurtanın içine hamile olduğunu yazıyor.Hoş ben anlamadım o yumurtayı nasıl parçalamadan koydu ama siz bir bakın isterseniz.Farkli bir şey denilebilir.

Doktorunuza size cinsiyeti söylememesini, bir kağıda yazmasını isteyin. Sonra kağıdı alıp bir pastacıya götürün size dışı düz, iç dolgu kreması bebeğin cinsiyetine göre mavi ya da pembe olan bir pasta hazırlasın.

Cinsiyeti de eşiniz kızınız toplaşıp beraberce pastayı kestiğinizde öğrenmiş olursunuz böylece hepinize süpriz olur.

Ya da direk gender reveal ideas diye arayın. Görsellerde hoşunuza giden bir yöntem bulursunuz.

Bende bu cuma gitcektim dr sağolsun 20. Haftada gel ayrıntıöı ultrasonuda halledelim gelgit yapma dedi mesaj attı tamam iyi iki masraf olmıcak da meraklıyım bu 3. Bebeğim hoş zaten 11+6dakıza benziyo dedi kesin demiyorum dedi öğrendiğimde ben şöyle yapcam
.
.
. Cinsiyete göre emzik alıp cebine koycam gizlice o işteyken arayıp görmesini sağlıcam yada arabasına saklarım diye düşünüyorum
Heycanlanır mı dersen yoooo hayırlı olsun der sadece kızlarda öyle yapmıştı
Dr a beraber gidiyoruz ama o dışarda kızlarımızla ilgileniyo tabi bu sefer girmezse böyle süpriz yapcam

Eğer erkekse tuttuğu takımın baba-oğul formasını alıp hediye edin

Gerçi kızlarada giydiriyorlar ama paketi açtığında maçları oğlumuzla birlikte bunları giyerek izlersiniz deyin

Kız için bişey yazmadığımı şimdi anladım neden?
Çünkü benimkiler oğlan hep onlara göre düşünebiliyom zaar:)

Erkek ise mavi kız ise pembe tulum alın, (kesinlikle erkek şunu kız bunu giyer demiyorum belli olması açısından.) güzel bir hediye paketi yaptırıp akşam yemekte eşinize verin. Aynı yöntemi ailelere söylerken de uygulayabilirsiniz. anneniz babanız kayınvalideniz kayınpederiniz vs hepsini yemekte toplayıp, ortamda küçük bir çocuk varsa paketi ona açtırabilirsiniz.

Ek olarak, akşam yemeğinde 3 kişilik bir masa hazırlayıp bebeğin yerine pembe/kırmızı biberon koyabilirsiniz bence bu da güzel olabilir. Akşam akşam iyi beyin fırtınası oldu. :halay:

Bugün bi arkadaşıma gidecektim sırf oturup burada yapılan yorumları okuyayım diye iptal ettim. Tüm günümü size ayırdım hanımlar. Lütfen el birliğiyle bir el atın şu derdime. Benimde kafam rahat etsin
Kutu içinde kutu olsun biri mavi biri pembe en son kutuda babasını kızı/ oğlu yazan bir şey. Üçünüzün resmi ve bir erkek/kız patiği olabilir son kutuda. Klasik birşey olabilir takip etmediğim bir mevzu. Sağlıkla doğurun. Kızınızı da sürprize dahil edin

hamile olduğunu öğrenip söylemek kadar romaktik bir şey değil bence. o yüzden oğlansa forma al baba oğul kız ise üzeri baskılı thisirt yaptırabilrsinz.

Eğer erkekse tuttuğu takımın baba-oğul formasını alıp hediye edin

Gerçi kızlarada giydiriyorlar ama paketi açtığında maçları oğlumuzla birlikte bunları giyerek izlersiniz deyin

Kız için bişey yazmadığımı şimdi anladım neden?
Çünkü benimkiler oğlan hep onlara göre düşünebiliyom zaar:)
Kızımla babası farklı takım tutuyor ve kızım tam koyu fanatik yani. O yüzden kardeşinin daha şimdiden hangi takım tutacağına karar vermiş bile.

Ben esime gelme sana surpriz yapcam dedim .Yok illa ayni anda ogrencez dedi geldi.Dr cihazi gezdirirken dr soylemeden atladi erkek herhalde pipisini gordum diye.:KK76:
Ne hediye vereceksiniz bilmem ama kayit yapmayı unutmayin muhteşem bir anı oluyor.

hamile olduğunu öğrenip söylemek kadar romaktik bir şey değil bence. o yüzden oğlansa forma al baba oğul kız ise üzeri baskılı thisirt yaptırabilrsinz.
Valla bende çok isterdim hamilelik ile ilgili çok güzel bir süpriz yapayım ama bebek planlı olmadı hadi onu geçtim çok büyük bir sıkıntının içinde hamile olduğumu öğrendim. Gerçi rabbimin bir bildiği vardır diye düşünüyorum korundugumuz halde o büyük olayın içinde bu bebek cikti. Belki de en büyük süpriz kendisi oldu. Belki de biz bu bebek için o olaydan sonra daha hızlı toparlandik belki de büyük bir olayın önüne geçti bunu bilemiyorum ama iyi geldi bize tek bildiğim bu

BeNim gittiğim hastanede kayıt yapmak yasak ya. Bir kerelegine rica etsem izin vermezler mi acaba
Ben esime gelme sana surpriz yapcam dedim .Yok illa ayni anda ogrencez dedi geldi.Dr cihazi gezdirirken dr soylemeden atladi erkek herhalde pipisini gordum diye.:KK76:
Ne hediye vereceksiniz bilmem ama kayit yapmayı unutmayin muhteşem bir anı oluyor.

Back
X