- 9 Kasım 2017
- 744
- 724
- 103
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
Valla balondan gina filan gelmedi bence cok tatli aile ortamında bir arada yapabilirsiniz saglikla gelsin insaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar 14+1 günlük hamileyim. Haftaya doktor kontrolum var ve bebegimin cinsiyetini öğreneceğim allah nasip ederse. Ve 20 ekim benim doğum günüm. Bu arada bi kızım var 7 yaşında. Şimdi ben bebegin cinsiyetini ogrendigimde eşime direk kız yada erkek demek istemiyorum. Böyle güzel bir süpriz hazırlamak istiyorum. Unutulmaz bir anı olsun. Günlerdir düşünüyorum aklıma gelen birşey yok. Tek aklıma gelen bir pasta yaptırıp üstüne bebegin cinsiyetine gore mavi yada pembe patik yaptırmak. O da sanki sıradan. Böyle biraz ilginç heyecanlı süper birşey olsun istiyorum. Lütfen bana bir fikir verin. Daha bir hafta var ne bu acelen derseniz sizin fikirlerinize göre hazırlık yapmam için belki zaman gerekir belki böyle zaman alacak fikirler de gelir. Lütfen bana yardımcı olun. Size çok güveniyorum. Içinizde çok yaratıcı fikirleri olan kadınlar var biliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Birde yöneticilerden çok ama çok rica ediyorum konumu taşımayın ne olur. En çok okunan bölüm burası. Diger yerlerde cocuk dogana kadar bir fikir çıkmaz biliyorum.
Ben tv dizisin de görmüştüm . Doktor cinsiyete bakıp muayeneden sonra anne ile babaya bir kutu verip odadan çıkmıştı icindede pembe patikler çıkmıştı:) ben bile etkilenmiştim. Bence eşine kucuk bir kutuda bebegin cinsiyetine göre pembe/mavi patik hediye et hayatta aklına gelmez böyle birşey yapacağın :)
Keşke doktorlar bu sürprizi annelere yapsalar. Valla çok güzel olurdu. Özel hastanelere bir sürü para veriyoruz zaten. Bazı hastaneler doğum da hastane çıkışı battaniye filan veriyordu bu ara. Hastanenin amblemi isli oluyordu ama olsun bence patik çok güzel olurdu.Ben tv dizisin de görmüştüm . Doktor cinsiyete bakıp muayeneden sonra anne ile babaya bir kutu verip odadan çıkmıştı icindede pembe patikler çıkmıştı:) ben bile etkilenmiştim. Bence eşine kucuk bir kutuda bebegin cinsiyetine göre pembe/mavi patik hediye et hayatta aklına gelmez böyle birşey yapacağın :)
Eşim muayene ye gelemiyor ama süpriz evde olacak
Orayı anlamamisim kusura bakmayın.Ben hastanenin yaptığı jesten etkilendim onu anlatmak istemiştim:) sen yine evde ver kutuyu eşine.
Hatta giydirdikten sonra kucuk gelmeye başlayınca güzelce kutusuyla muhafaza et ilerde çocuğuna verirsin saklar hatıra diye :) bende bebeklik battaniyemi şimdi oğluma kullanıyorum babam dikmiş ben küçükken battaniyemi.
Orayı anlamamisim kusura bakmayın.
Artık bir şeyler kafamda şekillenmeye başladı galiba.
Soyle; kutu içinde kutu yapacağım öncelikle en büyük kutuda bir elbise ama renk sarı turuncu vs. 2.kutuda eşime kızıma küçük hediyeler bebistten mesajli ablama babama tarzı. 3. Kutuda ise iki mektup biri ablasina biri babasına mektubun en sonunda prensesten babasına gibi cümle burada anlaşılıyor zaten kız mi erkek mi. Birde pasta. Pastanın üstünde patik hangi renk olursa. Birde evi mavi pembe balonlarla susleyecegim. Bunun gibi şeyler.yeter bence
Kuzenim bi yüzük kutusu almıştı.Arkadaşlar 14+1 günlük hamileyim. Haftaya doktor kontrolum var ve bebegimin cinsiyetini öğreneceğim allah nasip ederse. Ve 20 ekim benim doğum günüm. Bu arada bi kızım var 7 yaşında. Şimdi ben bebegin cinsiyetini ogrendigimde eşime direk kız yada erkek demek istemiyorum. Böyle güzel bir süpriz hazırlamak istiyorum. Unutulmaz bir anı olsun. Günlerdir düşünüyorum aklıma gelen birşey yok. Tek aklıma gelen bir pasta yaptırıp üstüne bebegin cinsiyetine gore mavi yada pembe patik yaptırmak. O da sanki sıradan. Böyle biraz ilginç heyecanlı süper birşey olsun istiyorum. Lütfen bana bir fikir verin. Daha bir hafta var ne bu acelen derseniz sizin fikirlerinize göre hazırlık yapmam için belki zaman gerekir belki böyle zaman alacak fikirler de gelir. Lütfen bana yardımcı olun. Size çok güveniyorum. Içinizde çok yaratıcı fikirleri olan kadınlar var biliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Birde yöneticilerden çok ama çok rica ediyorum konumu taşımayın ne olur. En çok okunan bölüm burası. Diger yerlerde cocuk dogana kadar bir fikir çıkmaz biliyorum.
Konusu itibariyle bdv'de oldugu icin yanlis yere konu acmasindan sebep muhtemelen ama cok mini minnos bir konu olmus.Ban mı niye ki![]()
Amin:)Konusu itibariyle bdv'de oldugu icin yanlis yere konu acmasindan sebep muhtemelen ama cok mini minnos bir konu olmus.
Okurken duygulanan tek ben degilimdir büyük ihtimal.. :)
Rabbim bebisi olan herkese bebislerini bagislasin en guzel gunlerini gostersin.
Olmayan ve isteyen herkese de nasip etsin bu güzel duyguyu insallah..❤
Hangisi bu merak ettimGeçen Bi instamomda gördüm.
O kendine sürpriz yaptırdı gerçi de.
Çocuğundan öğrendi cinsiyeti, çevredekiler elini boyamış pembeye karnına bastırdı.
Siz de babayı boyayın öyle.
Evet malesef ban yedim 3-4 gün ceza aldim.Ban mı niye ki![]()
Oncelikle cok tesekkur ederim. Burada ki olumsuz yorumlar ustune bir de ban yemem ile birlikte iyice hevesim kacti ama ben yine de size tesekkur etmek istedimKonusu itibariyle bdv'de oldugu icin yanlis yere konu acmasindan sebep muhtemelen ama cok mini minnos bir konu olmus.
Okurken duygulanan tek ben degilimdir büyük ihtimal.. :)
Rabbim bebisi olan herkese bebislerini bagislasin en guzel gunlerini gostersin.
Olmayan ve isteyen herkese de nasip etsin bu güzel duyguyu insallah..❤
Rica ederim.Oncelikle cok tesekkur ederim. Burada ki olumsuz yorumlar ustune bir de ban yemem ile birlikte iyice hevesim kacti ama ben yine de size tesekkur etmek istedim