KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Kız mandiş yanlış anlamasınlar
Ayy mandişe bak bak totosu çok değerli burdakileri kullanmıyo papia kullanıyo dicekler

işimiz vatandaşa hizmet minnak olurmu hasta hasta sırf onlara hişizmet için geldim buralara ayy rulom bitti ne etcem şimdi

bende çok hastayım mandiş. kağıdı n bi ucunu bana yolla. ortada buluşuruz belki. evdeki ilaçları içtim abdiibrahimin reklamnıdaki turba döndüm

ben iki dakka eve gideyim oğlanın ağzına bişeyler tıkıp geleyim

bende çok hastayım mandiş. kağıdı n bi ucunu bana yolla. ortada buluşuruz belki. evdeki ilaçları içtim abdiibrahimin reklamnıdaki turba döndüm

Ayyyyyyy ortada buluştuğunuz görüntü geldi gözümün önüne
Hırnikliler sizi yaaa

Vatandaştan iste işte sen onlar için çalışıyon
pardooooooon tooolet kaaadı olan vaar mııı

dimi ya a minnak sonra rüşvetten içeri girdiğimde bana temiz çamaşır sigara neyim getircenmi bende bol bol boncuktan kuş yaparım size

dadlum olmaz veremem bana yetmiyor bir rulo sana nasıl vereyim ama şöyle yaparız uc uca bir kaç ruloyu bağlarız buluşana kadar biter zaten kaynak kurur

Günaydınnn datlucadumm gülelim ömrümüz uzasın demi
daha çok işimiz var kazık çakacaz dünyaya

minnak ben kazığımı gevşettim çıksın da gideyim diye yeter daha bu dünyada kocaaaa 30 yıl geçti azcıkta öteye bakayım neler var neler yok

ben iki dakka eve gideyim oğlanın ağzına bişeyler tıkıp geleyim

anam hatuna bak iştemi evdemi belli değil ben eve gitmeye kalksam bir saatimi alır içeri girmeden dön geri al sana 2 saat

Ayyyyyyy ortada buluştuğunuz görüntü geldi gözümün önüne
Hırnikliler sizi yaaa

hırnikliler ne ola aha cahaletim aştı gitti yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…