merhabalar hatunlar benide alın benideeeeeeeeeeeeee gelimmi bende sizin topiğinize tatlımı tatlı dilli hatunum:124::111: bak uçarak geldim
günaydınn mı desem ne desem kızlar
Tekrar selamlıyorum kızlar :)
hadi nen. fazla soğutmayın kızım. ikide bir sibiryadan yüksek basınç gelmesin canımmm.
bu yıl iyi kıs yasadık yawww
ben kilo vermek istiommmmmmm
ben tatlı dilli değilim ki neden geleyim buraya
hoş çağıranda olmadı ya
üf püf afra tafraaaaaaaa
valla sıkıldım boş boş dolanmaktan...geyik nerde ben orada ........
selam hanımlar nasılsınız geceniz hayırlı ola
canııııımmm ılk baslarda bır gorundun dahada gelmedın yaaaaw senınde gecen hayırlı olsun bebegıın hayrlı olsun ıns
evet bencede güzel olmuş beğendim bende hemen yaptım kendime...Bluecukk kız bu imzanın altındaki bilgiler ne güzel olmuş bayıldım vallaa
Bu arada selammm
evet bencede güzel olmuş beğendim bende hemen yaptım kendime...
hoş geldin kuzucvum nasılsın.......
hoş geldin..kpss ye çalışıyorsun demek ne güzel allah yardımcın olsun....sözde bende bu yıl girecektim yalan oldu...inşallah güxel geçer....Merhaba hanimLar nasılasınız KPSS çalıştığım için ugrayamiyorum uzun zamandır bu topige nasılasınız bakalım
hoş geldin..kpss ye çalışıyorsun demek ne güzel allah yardımcın olsun....sözde bende bu yıl girecektim yalan oldu...inşallah güxel geçer....
hoş geldin..kpss ye çalışıyorsun demek ne güzel allah yardımcın olsun....sözde bende bu yıl girecektim yalan oldu...inşallah güxel geçer....
sadece kullanıcı profiline bebeğin doğum tarihini yazıyosun o kadar....Hoşbulduk hayatım gezmedeydim zaten yeni geldim ohhh ohh
Hıı sen mi yaptın bende site otomatikmen site yaptı zannettim:)
çok şükür rabbime evet ama naparsın ekmek parası be ablaGülüm Rabbim en güzel hediyeyi vermiş sana ne yapacaksın sen boşver kpss'yi:):)
Şu bebeği anladım ama öbür şekli anlamadım canım yasadece kullanıcı profiline bebeğin doğum tarihini yazıyosun o kadar....
çok şükür rabbime evet ama naparsın ekmek parası be abla
kız erkekime karşı egemenliğimi ilan edecektim kpss yi kazanınca ne güzel
allahım emeklerini boşa çıkarmasın tarihte bende zayıfımdır maalesef....Teşekkürler canım ins. Hayırlısı olur baya sıkı çalışıyorum bakalimTarihteyim aklımda birşey kalmıyor Of of idare ediyoruz sınava kadar pekiştirdim diye umut ediyorum Sen niye vazgeçtin şimdi başlasan sıkı bir programla yetiştirebilirsin
sağdaki şekil bebeğin yakın zamndaki şekli soldakide bebeğin kesesi..benimki şimdilik kese olduğu için o resmi uygun görmüşler banaŞu bebeği anladım ama öbür şekli anlamadım canım ya
Amann egemenliğini yesinler senin