KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

cnm bayagı bir mesafe varr ama senin için yaparızz artık :KK54:

iyiyiz cnm sen nslsn gel sende dertleş

Dert yok bugun nese var demi :26: ben dertleri konusmak istemiyorum bugun :KK20:

ben sana özetlerdim canım.....:KK17::KK17::KK17:

Canim Allah hayirlisi ile o guzel gunleri gormeyide nasip etsin Dertlerimizden buyuk rabbimiz var degilmi :) gun gelicek diyicez ki biz bir zaman bu sebepten uzuluyoduk bosuna uzulmusuz diycez INSALLAH...

[ı]dert yok bugun nese var demi [/ı]:26:[ı] ben dertleri konusmak istemiyorum bugun [/ı]:KK20:

[ı]canim allah hayirlisi ile o guzel gunleri gormeyide nasip etsin dertlerimizden buyuk rabbimiz var degilmi :) gun gelicek diyicez ki biz bir zaman bu sebepten uzuluyoduk bosuna uzulmusuz diycez ınsallah...[/ı]

[sıze=2]
[/sıze]

inşallah canım....

Kapatıyoruz hastalık meselelerini

bana 15 de yeter 5 de :KK1::KK1: 2,3 tanesini ekleyebilirmisin canim merak ettimde :)

Eklerim hayatım,istersen faceden bakabilirsin.Yarın haberleşelim tekrar

yaaa kızlar hanisiniz siz yaaaaaaaaaaa nerdesiniz yaaaaaa ben geliom yoksunuz ben gidiom gelionuz ya evim çiiçekler giiibiiiiiiiiiii :KK54::KK34::KK35::KK36::KK76:
Kuzu ben geldim ama gidiyorum şimdi goncam uyuyo ben de gidicum yarın sabah erken kalkabilirsen gel ben 8 buçukta topikteyim :KK52:
ii geceler sülümanın hürremler :KK52:

Fıstıklar bende gidiyorum

ayaklarım buzzzz gibi oldu yavas yavasta yukarı dogru çıkıyo buzzzzzzzzzz

hayırlı geceler

renkli rüyalarrrr ( babamın lafı)

Eklerim hayatım,istersen faceden bakabilirsin.Yarın haberleşelim tekrar

Kuzu ben geldim ama gidiyorum şimdi goncam uyuyo ben de gidicum yarın sabah erken kalkabilirsen gel ben 8 buçukta topikteyim :KK52:
ii geceler sülümanın hürremler :KK52:

tamam bebemmmmmmmm yarın görüşrüürük öptüüüüüm:KK54::KK54:

Fıstıklar bende gidiyorum

ayaklarım buzzzz gibi oldu yavas yavasta yukarı dogru çıkıyo buzzzzzzzzzz

hayırlı geceler

renkli rüyalarrrr ( babamın lafı)

ahanda senide öptümmm:KK54::KK54::KK54::KK54:

kızlar ben bugün öle bir yatmışım ki saat 4 e geliyordu kalktığımda şimdide uyuyamıyorum gece nöbeti bana kaldı ama burda kimsecikler yok bu arada resimleri yükledim haberiniz olaaaaa:KK49:

X