- 15 Kasım 2009
- 1.393
- 13
olsun napalım cnmmmm dış çekim düğün belgeseli falan düşünürsennn söyle bana cekeriz resminizi
cnmmm inşallah urfaya uzanırmı eliniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun napalım cnmmmm dış çekim düğün belgeseli falan düşünürsennn söyle bana cekeriz resminizi
aleykum selam...hosgeldin canım
aleykum selam gençççç welcome to youuuuu:93:
Hosbuldum canlarim benim nabersiniz ?
cnmmm inşallah urfaya uzanırmı eliniz
Hosbuldum canlarim benim nabersiniz ?
dertleştik canım birazcık gerçi bnm sıkıntım var onu konustukk ama gecer inşallah
Hayirdir canim ? Onemli birsye degildir insAllah dur bi bakiyim gecmis sayfalara
ben sana özetlerdim canım.....
cnm bu iletiyi nereden yazıyorsunuz... Urfa bana küsmüs yazdın mesela simdi
cnm bayagı bir mesafe varr ama senin için yaparızz artık
iyiyiz cnm sen nslsn gel sende dertleş
ben sana özetlerdim canım.....
[ı]dert yok bugun nese var demi [/ı]:26:[ı] ben dertleri konusmak istemiyorum bugun [/ı]
[ı]canim allah hayirlisi ile o guzel gunleri gormeyide nasip etsin dertlerimizden buyuk rabbimiz var degilmi :) gun gelicek diyicez ki biz bir zaman bu sebepten uzuluyoduk bosuna uzulmusuz diycez ınsallah...[/ı]
[sıze=2]
[/sıze]
bana 15 de yeter 5 de 2,3 tanesini ekleyebilirmisin canim merak ettimde :)
Kuzu ben geldim ama gidiyorum şimdi goncam uyuyo ben de gidicum yarın sabah erken kalkabilirsen gel ben 8 buçukta topikteyimyaaa kızlar hanisiniz siz yaaaaaaaaaaa nerdesiniz yaaaaaa ben geliom yoksunuz ben gidiom gelionuz ya evim çiiçekler giiibiiiiiiiiiii
Profil düzenlemede aktüel rutbe yazıyo oradan degişiyo
yaptımmm galiba sağol cnm
Eklerim hayatım,istersen faceden bakabilirsin.Yarın haberleşelim tekrar
Kuzu ben geldim ama gidiyorum şimdi goncam uyuyo ben de gidicum yarın sabah erken kalkabilirsen gel ben 8 buçukta topikteyim
ii geceler sülümanın hürremler
Fıstıklar bende gidiyorum
ayaklarım buzzzz gibi oldu yavas yavasta yukarı dogru çıkıyo buzzzzzzzzzz
hayırlı geceler
renkli rüyalarrrr ( babamın lafı)