- 24 Mayıs 2011
- 2.264
- 0
hakikaten huzursuzzz insan çok buradaaaa
o yüzden bende tatlı dilli dye topic actım böyle sevecen sıcakkanlı çok çok daha güzel oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakikaten huzursuzzz insan çok buradaaaa
çok romantik olduuu
bekardın dimi canım sen :26:
ewt bekarımmm ya sennn
o yüzden bende tatlı dilli dye topic actım böyle sevecen sıcakkanlı çok çok daha güzel oluyor
nisanda 2 yıl olacak evliyim canım ama 24 yasındayım yani
ewet ya varsın biri birnden üstün görmesin kendini yaaaa
ki zaten kimse kimseden büyük degil
genç evlenmiş sayılırsın bana göre bende 5 yıllık flörtün ardından nişanlandık 1.5 yıl oldu ama evlenemiyoz
evet cnmmm dostluk gibisi varmııııı kibirli havalı hanımagalar da öyle mutlu olsun bizde böyle mutlu olalımm
niye canım maddi sebeplermiii
yoksa baska bi nedenimi varr :26::26:
kesskee maddi olsa cnm yaa ama maleseff hastalık var görümcem hastalandı bir yıldır onu bekliyoruz ocakta düğün yapılacak diye anlasıldı ocaktada görümcemin radyoterapisi çıktı anlıcaan daha yazaılmamış olmadı
kesskee maddi olsa cnm yaa ama maleseff hastalık var görümcem hastalandı bir yıldır onu bekliyoruz ocakta düğün yapılacak diye anlasıldı ocaktada görümcemin radyoterapisi çıktı anlıcaan daha yazaılmamış olmadı
sayfaaa takıldı degşmiyooooo
kanser mi görümcennnnn :2::2: Allahım şifasını versin........ neyi var kaç yasındaa
canım ist da mıydın sen
yok cnm mersinnnnnn uzagım sizeee
Selamin Aleykum gençlerrr :82:
Selamin Aleykum gençlerrr :82: