KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

minikkelebek 200 resim nerde kiz

ghs tatlim sen hala ev temizliylemi ugrasiyon hay MASALLAH

ya bu hatunlar ne çekiyon niye çekiyon diye diye anca 15 tane falan çekebildim canım yaa bi bırakmadılar doğal pozlar çekeyim

mesleğimi icra edemedim

merhaba hanımlar nasılsınız
merve kuzum niye banlandı acaba

nasılyaaa neden banlandı cok sasırdım haa nolduki acep

benim fikrimdiiiii ama el ele verilince neler yapılır kısa zamanda yaaa

Merhabalar Fetih filmini izledim geldim.)

minikkelebek 200 resim nerde kiz

ghs tatlim sen hala ev temizliylemi ugrasiyon hay MASALLAH

heee gııı hamarat gacının hali başkaaaa

herkese merhaba

dün çok eglendik bugünde eglenelim kızlaaaarrrrrrrrrrrrr

eğlenek eğlenekkkkkk

yaaa kızlar hanisiniz siz yaaaaaaaaaaa nerdesiniz yaaaaaa ben geliom yoksunuz ben gidiom gelionuz ya evim çiiçekler giiibiiiiiiiiiii

kız rabiş konussana asagıda beklion
ahan behamercim de geldi

hosbulduk canım yaaa sen ne dilliii bi şeysinnnnn

forumda bazıları var insan bişey yazmaya korkuyooo

mesela rüyalarıma benim rüyalarım tam bir komedidir. bu gece rüyamda hürremi gördüm mesela tiyatro yapıyordu bende onun gibi tiyatro yapcaktım

bennnm ruh halim rüyalarımı berbat edyooo

sıkıntılı bi dönemdeyimmm de

hosbulduk canım yaaa sen ne dilliii bi şeysinnnnn

forumda bazıları var insan bişey yazmaya korkuyooo

ben o tipleri hiç sevmiyorum çokda kızıyorum . haklısın bazıları var insan dedigin gibi bişey yazmaya korkuyo sanki ali kıran başkesenler mübarek. resmiyeti anlarımda böyle azarlaya azarlaya konusuyolarya birde hanımaga gibi

yaa bi konu açıyosun sorununu pppaylaşmak için hemen atlıyolar ki senn yasadıgın sorunun yanından bile geçmiyo hayatları

sewmiyorum onlarıı hiççç

yaa bi konu açıyosun sorununu pppaylaşmak için hemen atlıyolar ki senn yasadıgın sorunun yanından bile geçmiyo hayatları

sewmiyorum onlarıı hiççç

böyle her topicte azarlamaya hazır kişiler var böyle azarlayınca rahatlamaya kurulular sanki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…