KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

he he ben bu konuyu bizim topikte o kadar cok anlatttimki:)))) ama kilo ile ilgili olanlariydi...simdi en rezil anilarimdan bahsedebilirim.

düşünimm düşüniiim..................
ilk adetimi 12 yaşında oldum ve çeşmede plajda herkesin içinde oldum. şortum vardı mayomun üstünde. kan içinde kalmıs hiçde görmedin anlamadım babam kızım git değiştir şunu dedi. baba ya hayır neden değiştiriyim sanane dedim. 2-3 dk babamla cebelleştim sonra babamda madem öyle altına bak dedi........ bi baktımki kan gövdeyi götürmüş bütün plajdaki halda buna sahit oldu

birgün bir aile toplantisindayim..konu cok ciddi..ailenin en ciddi ve kaydadegerleri bir arada bir konuya dalmisiz ciddi ciddi tartisiyoruz fikir alisverisi falan. tabii o zamanlar oturdugumda göbisimdeki yaglar hali gibi serilmiyordu ortaliga..pek havali alimli bir hatundum..herkonudada mutlaka söylecek fikirlerim olurdu..neyse ben biryandan milleti cayliyorum..biryandan ciddi ciddi havali havali dolaniyorum..bir ara esimin bana kas göz yaptigini gördüm..bana susmu demek istedi acaba diye kestim sesimi.. o havali kimlik yeerini mazlum bir külkedisi kimligine birakip gitti.ben tabi evin tek gelini dolanmaya devam evin icinde....bu arada bir tuhaflikta hissetmeye basladim insanlar tuhaflasti konusmalarin ciddiyeti azalmaya basladi..geri mutfaga gittim bilmem ne sebeple..bir baktim esim pesim sira geldi..kaslar catik hisimla girdi mutfaga..hayirdir dedim bir seymi var...ama sinirli görüyorum anlamda veremiyorum..kendimi dögüsmeye hazirlamisim..eve kadar bekleyemedi diye ekstra öfkeleniyorum.esim bana bakip kac saattir fermarin acik isaret edip duruyorum anlamiyormusun diyince hissettigim tek se caydanliktaki bütün kaynar suyun kafamdan asagi dökülmesi gibi yakisi kizartici birseydi

canım ya çok komikmişşşşşşşş.....kızma sakın çok güldüm

ay evet ya o konuda vardi..ilk leke gördügümde o kadar korkmustumki köydeydik üstümü cikarip calilarin üzerine attim.hic kafa yokmus bende ya..yok atacaksan götür dagbasina at..evin bahcesindeki calilara atilirmi hic

lise 1 ergenlik stresi okula yeni başlama tembellik derken benm ilk dönem tam 10 tane zayıfım vardı iyi olanlarda müzik resim beden egt miydi haliyle...........

benm muhtesem annem bunu memleketine yetiştirmişşşşşşş

bizde memlekete düğüne gittik

dügün yemegi var bi odada çok kalabalıkk

annemin kuzeni içeri girdi o kalabalıktaaaaa

GIZZZZZZZ YEGENNNN HANGİNİZİN ON ZAYIFI VARDI DEDİİİİİİ

BEN MAHVOLDUMMM:18::18::18::18::18:

ay oluyor öyle şeyler yaaa bazen....

benimde bir erkek arkadasım evi aramıstı... kardesım ozaman cok küçüktü. ablan napıyor diye arkadasım kardeşime. ablam kaka yapıyo dedi

şimdi insan gülümseyerek anımsıyor işteee

ay oluyor öyle şeyler yaaa bazen....

benimde bir erkek arkadasım evi aramıstı... kardesım ozaman cok küçüktü. ablan napıyor diye arkadasım kardeşime. ablam kaka yapıyo dedi

.
ay muhabbet hazir ondan acilmisken gecen günde bizim basimiza benzeri sey geldi onuda anlatayim..görümcemlerdeyiz.4-5 aile birden toplanmisiz okey muhabbeti yapiyoruz.diger görümcemin kocasi tuvalete gitti..bizde bir dalmisizki oyuna.adami coktan unuttuk wc de..ama hayli zaman gecti..eve bir koku yayilmaya basladi..ama ne koku...herkes kizarip bozariyor kimse söylemiyorda..sonunda ben dayanamadim..ya millet gidin bebelerinizin altina bakin birisi kaka yapmis dedim..aslinda hepimizde biliyorduk kkunun sahibini ama biri demek zorundaki otekide cami kapiyi acsin...solugu balkonda aldim..adam cikti wc den geldi balkona..havada cok güzel degilmi valla durulmuyor artik icerlerde demezmi..bizde artik derman kalmadi bastik kahkahayi..adam safca bakti ama kimse gercekleride söyleyemedi

Son düzenleme:
özür dilerim ya yanlis yazmisim.görümcemlerdeydim yazacagima ayip kacmis laf.vallahi farketmedim.özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…