- 24 Mayıs 2011
- 2.264
- 0
özür dilerim ya yanlis yazmisim.görümcemlerdeydim yazacagima ayip kacmis laf.vallahi farketmedim.özür dilerim
ben en cok ona güldüm kırıldımmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özür dilerim ya yanlis yazmisim.görümcemlerdeydim yazacagima ayip kacmis laf.vallahi farketmedim.özür dilerim
ben hala gülüyorum:)) ama düzelttim allahtanben en cok ona güldüm kırıldımmmmmmmm
ben hala gülüyorum:)) ama düzelttim allahtan
ben hala gülüyorum:)) ama düzelttim allahtan
Hımmmm....bunun için düşünmek lazım canım birazcık
rezil anlarımız bittiyseee simdide seyi anlatalımm......... En unutamadıgınız içinize en cok işleyen işte bu söz tam beni anlatıyor dediginiz sözlerrrrrr :26:
açıklamanı yaptın ona daha çok güldümmmm
alıntı söz olabilir mi
bence sakincasi yokalıntı söz olabilir mi
bendede:))) sabah olsada arkadasima anlatsam:)))süperdi sahsen bu söz aklıma yer edicekkkkkk
ohooo o kadar cok sözler okudumki tam beni anlatan...mesela Acıya sevinci katmıyorsan, gerçeği hayalle yumuşatmıyorsan, içinde bir çocuk yaşatmıyorsan, Fazla büyümüşsün YAZIK..rezil anlarımız bittiyseee simdide seyi anlatalımm......... en unutamadıgınız içinize en cok işleyen işte bu söz tam beni anlatıyor dediginiz sözlerrrrrr :26:
Kendindendir çektiklerin gölgenden değil...Ne yaptın da sana dönüşünü görmedin? Ne ektin de ektiğini biçmedin?
Eylemlerin ruhundan ve bedeninden doğar...Sonra da çocuğun gibi gelip eteğinden tutar..
BEN BU SÖZE BAYILIRIMMMMMMMMMMMMMMMM
wauuuv:)) ya neden biri bana bunu söylemedi(sana bakmak Allaha inanmaktır........
Kendindendir çektiklerin gölgenden değil...Ne yaptın da sana dönüşünü görmedin? Ne ektin de ektiğini biçmedin?
Eylemlerin ruhundan ve bedeninden doğar...Sonra da çocuğun gibi gelip eteğinden tutar..
BEN BU SÖZE BAYILIRIMMMMMMMMMMMMMMMM
sorma ya benide ückadida getirdiler..benimde haberim yoktu kaderden..gel dernek kurali..toplanalim su yalancilarin hesabini alalim:))mesela su sarkı sözü:
BANA YALAN SÖYLEDİLER,KADERDEN BAHSETMEDİLER...............
ohooo o kadar cok sözler okudumki tam beni anlatan...mesela Acıya sevinci katmıyorsan, gerçeği hayalle yumuşatmıyorsan, içinde bir çocuk yaşatmıyorsan, Fazla büyümüşsün YAZIK..