KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

rezil anlarımız bittiyseee simdide seyi anlatalımm......... en unutamadıgınız içinize en cok işleyen işte bu söz tam beni anlatıyor dediginiz sözlerrrrrr :26:

mesela su sarkı sözü:

BANA YALAN SÖYLEDİLER,KADERDEN BAHSETMEDİLER...............:KK50:

Kendindendir çektiklerin gölgenden değil...Ne yaptın da sana dönüşünü görmedin? Ne ektin de ektiğini biçmedin?
Eylemlerin ruhundan ve bedeninden doğar...Sonra da çocuğun gibi gelip eteğinden tutar..

BEN BU SÖZE BAYILIRIMMMMMMMMMMMMMMMM

alıntı söz olabilir mi
bence sakincasi yok

süperdi sahsen bu söz aklıma yer edicekkkkkk :KK52::KK52:
bendede:))) sabah olsada arkadasima anlatsam:)))
rezil anlarımız bittiyseee simdide seyi anlatalımm......... en unutamadıgınız içinize en cok işleyen işte bu söz tam beni anlatıyor dediginiz sözlerrrrrr :26:
ohooo o kadar cok sözler okudumki tam beni anlatan...mesela Acıya sevinci katmıyorsan, gerçeği hayalle yumuşatmıyorsan, içinde bir çocuk yaşatmıyorsan, Fazla büyümüşsün YAZIK..

Kendindendir çektiklerin gölgenden değil...Ne yaptın da sana dönüşünü görmedin? Ne ektin de ektiğini biçmedin?
Eylemlerin ruhundan ve bedeninden doğar...Sonra da çocuğun gibi gelip eteğinden tutar..

çok güzel gerçekten.
yine bir türkü sözü çok beegenirim her dinlendigimde

ÇÖZÜLMEZKİ BU BİR KÖRDÜĞÜM,UĞRUNA HER GECE SABAHA DEK ÖLDÜĞÜM....

sana bakmak Allaha inanmaktır........:KK42:
wauuuv:)) ya neden biri bana bunu söylemedi:KK43:(

:KK9:
:KK9: buda cok güzeldi
mesela su sarkı sözü:

BANA YALAN SÖYLEDİLER,KADERDEN BAHSETMEDİLER...............:KK50:
sorma ya benide ückadida getirdiler..benimde haberim yoktu kaderden..gel dernek kurali..toplanalim su yalancilarin hesabini alalim:))

X