KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

eee kızlar hadi bakalım neye gülelimmm...... kocişlerinizeee ne diye hitap edersiniz mesela kızınca ne dersiniz onu istiyince ne dersinizz anlatın bakem.........

yeni evliler başlasın önce

seni dagınık seni.... senin gibi hatun olurmu bee ...... bende toplamadım ne yalan sölim

sizi dağınık gacılar. pen size herifin ne diye hitap edeceğini söyleyim. pasaklı aşkım nirdesin

yeni evliler başlasın önce

ozaman 2 yıllık evli biri olarak ben başlim...

cennetim derim aramızdaki en özel kelimedir. aşkım,kocacım herkesin bildiği şeyler zaten var.....
istedigim zamanda hic laf dolandırmam bu geçe işimiz olabilir derim o anlar
kızdıgım zaman direkt adını sölerim canım bile demem
acaipde ona sımarırım bebek gibi konusurum yapamıcam sebeklik olmaz.....

eee kızlar hadi bakalım neye gülelimmm...... kocişlerinizeee ne diye hitap edersiniz mesela kızınca ne dersiniz onu istiyince ne dersinizz anlatın bakem.........

adama demedimi birakmiyomki hangini sayiyim küfür yok ama sakadan cok takilirim kizdiririm

kısaca herüf derim iş zamanı herüfcüm derim
adama demedimi birakmiyomki hangini sayiyim küfür yok ama sakadan cok takilirim kizdiririm

Evett evett.. de benim çocukta yapaparım kariyerde topiğinde ne işim varmış acep daha evli bile değilim
o zamanki ruh halinle alakalı olabilirmi acep

evet kızlarrrrrr digerlerindende alalımmm

örnek alalım örnek canım :)))

yengeccim sende sevgilin varsa ona ne dedigini söleee

sarki söylüyo mesela sesi cok güzel cidden bende hemen derim su karga sesinle ötmeye basladin diye oda sen kendine bak sisko der ))) bu arada 46 kiloyum oda beni kizdirmayi seviyor kizdim zaman öküz ayi kazma derim oda bana camiz der

ben 65 kiloyum beni görse obez dicek demekki

örnek alalım örnek canım :)))

yengeccim sende sevgilin varsa ona ne dedigini söleee

klasik şeyler geneldee aşkım falan filan.

ama benim sevgilimin değişik hitap şekkilleri oluyo bazen en komiğii"armut reçeli yarim"

Gülmeyin

ay kızlar yaa bnm bu aksam yatagı iyice dagıtmam lazım ama üşeniyom yaaa evlenmeden önce ne hayaller kuruodum simdi üşeniom yaaa

:)))) kiz saka yapiyom ev isimi coktan hal ettim bile ghs ile aramizda takilma dünden kalma
eh yaşlanınca insan anlamıyo tabi bu tür şeyleri. ben toplamaya üşenirim onu beee
ben 65 kiloyum beni görse obez dicek demekki
öküz-ayı camışın yanında obez biraz kibar kaçıyo

klasik şeyler geneldee aşkım falan filan.

ama benim sevgilimin değişik hitap şekkilleri oluyo bazen en komiğii"armut reçeli yarim"

Gülmeyin
incir reçelinden önceyse tebir ederim. sonraysa biraz kopyacı mı takılıyo neee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…