KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

iiim sen nasılsın ex
filmmi sanırım hayır işten eve gidince anca yemekle uğraşıyorum sonra bulaşık filan derken tv ye pek vakit kalmıyor

yok öyle sinema yabancı film orda çocuk sevgilsine mandalinam diyodu sana mandalinam diyince o film geldi aklıma ınternal sunshine filmin adı yani SİL BAŞTAN :) güzel bi film etkisinde kaldın sandım :) :26:

yok öyle sinema yabancı film orda çocuk sevgilsine mandalinam diyodu sana mandalinam diyince o film geldi aklıma ınternal sunshine filmin adı yani SİL BAŞTAN :) güzel bi film etkisinde kaldın sandım :) :26:

cıks izlemedim hee hee demek tek değilmişim mandalina yı isim yapan

kizlar nerde bulusuyorsunuz ne ediyonuz benide görün

ghs yakinda olsaydim gelip yapardim ama cooook uzaklardayim

Son düzenleme:

rosecanda olcakmış rabia beni de kandırdılar gel sana pul kolllekziyonu göstercez dediler
gidebilirsem bende gidicem

git mutlaka sakin kacirma :) pul kolleksiyonun fotosunu cek bakiyim

keske bende vatanimda olsaydim hüzünlendim simdi

Ahh kuzuu sen başka biyerlerdesin demek.İnşallah sen de birgün gelebilirsin canım.
Fotonun dibine vururum ben gidersem çok fena foto çekerim 100-200 affetmem

Kuzu niye bişey yaptırmadın,ne yaptın geldin?Ben boyarım senin saçlarını itinayla ama sadece sarı yapmayı biliyorum

ah kuzu boyasan bi makbule gecerki

canım ya ah yaa hangi ülkedesin sende bizi davet et biz gelelim

Ahh kuzuu sen başka biyerlerdesin demek.İnşallah sen de birgün gelebilirsin canım.
Fotonun dibine vururum ben gidersem çok fena foto çekerim 100-200 affetmem

sen bnm fotografcı oldugumu bilimuydun pekiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…