- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
ilk 40 gün huysuz olmasını anlarım huy değiştirirler derler ama sürekli olmaz inşallah oda düzelir
benim yemek konusunda da annem çok çekti evlenene kadar da çekerdi bana ayrı evdekilere ayrı yemek yapardı. kırmızı et yemiyorum
bazen diyor senin gibi bir çocuğun olursa görürsün.
bakın aklıma ne geldi. biz eşimle hep şey diyoruz. benim abim çok dağınık k görümcem devamlı lazerde b. görümcem deli dolu bağırır çağırır.
bizim çocuk bakın böyle olacak
Eki Görüntüle 495111
ayyy süperdi sipidim karnım ağırdı gülmekten
sorma yaa
çocuk yapın diyenlere ya halaya ya dayıya diyip gülüyoruz
sipidim sen çocuk yapma :)
bak gördün mü sen bile karar değştirdin nasıl yapalım biz böyle bir korku ile kime benzeyecek diye
nasıl karar değiştirmeyim o mikemmel foto aklımı başımdan aldı :)))
sipidim değişik orjinal tariflerin varmı meze olur yemek olur salata olur her bişiy olabilir
bizimde her daim aklımızda o canga ismi de CANGA olacak
benim yaptığım ve herksin beğendiği yemekleri söyleyim yani misafirlere farklı gelen. istediklerinin tarifini verebilirim çoğu da int vardır. :)
yalancı işkembe çorbası olabilir tavuk buttan yapılıyor..
patlıcan ve kırmızı biber ve yeşil biber közle minik minik doğra içine soğan doğra sirke,yağ,tuz ekle servis yap normal patlıcan salatasından farklı oluyor.
kedi dili pasta bunu da çoğu kişiye yaptım ilk evlendiğimde bayılmışlardı inanılmaz basit
Tavuk tablet çorbası buda çok basit ve güzel.( 7 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 yumurta rondodan geçir; üzerine su ekle ılık sonra 2 dişi sarımsak ve 2 tavuk tablet eriyene kadar karıştır kırmızız biber ve nane tavad akavur dök üstüne )
aklıma gelenler bunlar
canga hee süper de isim bulmuşsun :)
kedi dili pastası hoş birşeye benziyor sipidim nasıl bişiy miş o
bir vatandaşım geldi kovdum gene geldi şunu postalayım bende bir tarif vereyim
evet canga canga
sende yaztariflerini
bu işte
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/345846-kedi-dilinden-nefis-ekler-pasta-resimli.html
eklere benzemiş süper görünüyor
Eki Görüntüle 495138
bak bu fotodakini yaptım ramazanda sipidim misafirlerime foto netten alıntı ama aynısı yaptım yanına biber domates yerine pilav yoğurt koydum servis ederken
yarın sabah kahvaltıya arkadaşım gelecek ona düşüyorum şimdi neler yapayım diye değişik şık sunumlar hoşuma gidiyor
patlıcan biber közlenmiş salata onu bende yapıyorum kabak tan yoğurtlu salata sonra kırmızı lahana mayonezli yoğurtlu rengi çok güzel oluyor
selam kızlar ne haber. nasılsınız. minik, mandiş speeedey
çok şükür ben iyiyim sene nasılsın ?
iyiyim bende. sabahki patırtıdan sonra işyerinin sessizliği iyi geldi gevşedim
eklere benzemiş süper görünüyor
Eki Görüntüle 495138
bak bu fotodakini yaptım ramazanda sipidim misafirlerime foto netten alıntı ama aynısı yaptım yanına biber domates yerine pilav yoğurt koydum servis ederken
yarın sabah kahvaltıya arkadaşım gelecek ona düşüyorum şimdi neler yapayım diye değişik şık sunumlar hoşuma gidiyor
patlıcan biber közlenmiş salata onu bende yapıyorum kabak tan yoğurtlu salata sonra kırmızı lahana mayonezli yoğurtlu rengi çok güzel oluyor
hayırdır ya ne oldu ?
bizim çocukların günlük telaşları canım. kzım pek stresli sabah acıkmış demiyoda ne yemek yaptırıyo huysuzluğundan ne ağlamayı kesiyo. her şeye ya bağırıyo yada ağlıyo. bizim evde olaylı vakitler bir yemek birde kıyafet törenleri
hahah ikisi de zor oluyor desene evde
hemde ne zor. artık duygu sömürüsüne girişiyom yaptığımın yanlış olduğunu bile bile. öleyim kurtulayımmmmmmsonra hemen yelkenler iniyo .
iyi bi çözüm ama etkisi çok kısa sürüyo:44: