KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

olmaz mııı:))nasıl oluyor hemdee:KK70: ama hak veriyorumda bende elimden geldiğinde titz davranmaya çalışıyorum bide bizim sınıfımzda erkek oranı çok fazla bunu bilmesi yetti :KK70:
adamın yüreğine inicek kız sölemeseydin keşke :KK52:
düşünsene onlarca kızın içinde sevgilin
ben olsam ben de sinir olurum :KK1:
biz de her haftasonu rutin olarak gidiyoruz tüm günümüz orda geçiyor diyebilirim :KK1: gitmezsem ertesi gün onlar geliyor.
ben sık sık aramıyorum,çünkü ilk zamanlar beni günde 2-3 defa arıyordu gına getirdi.:KK53::KK53:

neeyyy günde 3 müü,abartmışlar kuzum :KK60:
ben onlarda sıkılmıyorum ama haftaiçi çalıştığım için haftasonu evde oturmaktan sıkıntı basıyo bana
en iyisi dışarda buluşmak ama gel anne cafeye gidip nargile içelim diyemiyo insan :KK52:

neeyyy günde 3 müü,abartmışlar kuzum :KK60:
ben onlarda sıkılmıyorum ama haftaiçi çalıştığım için haftasonu evde oturmaktan sıkıntı basıyo bana
en iyisi dışarda buluşmak ama gel anne cafeye gidip nargile içelim diyemiyo insan :KK52:

hatta ben hiç aramıyormuşum diye kayınpederim hesap sormuştu :KK1: vallahi gülerek söylüyom atlattım bu aşamaları çok şükür.
ben de hep evde olduğum için oraya gitmek iyi geliyor.
kız ben deseme gelin kafede oturalım diye gelirler valla :KK1::KK1:

Günaydınnnnn güzellikler nasılsınız bakalım ?Bugün gününüz güzel geçsin .Herşey gönlünüzce olsun .Kocaman öpüyorum sizi....................:KK54::KK54::KK54:

X