KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

gel canım hoşgeldin şimdi seni tanıyalım o zaman önce tanışma faslı :KK53:
yaş kaç
nerdensin
iş güç varmı
evlilik varmı
çoluk çocuk vs vs :KK1:

tanıtıyım kendimi:)nickimden anlaşılcağı üzere adım beyza:) kastamonuda bilgisayar programcılığı okuyorum aslen ankaralıyım 21 yaşındayım bekarım doğal olarak çoluk çocuk yok :KK70: sonuda yarışmacı arkdaşlara başarılar diliyoruma gitti sanki :)))

tanıtıyım kendimi:)nickimden anlaşılcağı üzere adım beyza:) kastamonuda bilgisayar programcılığı okuyorum aslen ankaralıyım 21 yaşındayım bekarım doğal olarak çoluk çocuk yok :KK70: sonuda yarışmacı arkdaşlara başarılar diliyoruma gitti sanki :)))

genç bir kardeşimizsin o zaman :KK34::KK34:
ben de 26 yaşındayım
edirnede yaşıyorum
öğretmenim
daha yeni evliyim
sana da başarılar diliyorum yarışmada :KK1::KK1:

çalışanlar akşama gelmiyor misal kebelek :KK54::KK54:
amma gelmiş :KK9::KK9::KK9:
Akşam işim olmadığında evden de giriyom nete tatlım ama bugün gelemicem kayınvalidecim oturmağa gelejek :KK1:

:KK52: valla ya ben de öle bi sordum ki bi tek şıkları eksik
d-) hepsi :KK60:

oooo ne güzel bilgisayarla haşır neşiriz beyzacım arada gel laflayalım canım :KK8:
evli değilsin piki sevgilin var mı?
cevaplamayabilirsin ama benim sorduğuma bakma sen :KK53:

genç bir kardeşimizsin o zaman :KK34::KK34:
ben de 26 yaşındayım
edirnede yaşıyorum
öğretmenim
daha yeni evliyim
sana da başarılar diliyorum yarışmada :KK1::KK1:

sende gençsin canım çok yokmuş aramız :))alah birlikte uzun huzur mutlu ömürler versin size:))

Kuzey güney var bugün :KK1:
normalde çarşamba günleri temizlik yapıyorum ya içimi bi sıkıntı almıştı bugün de yapmam gerekiyo diye :KK53:
ama dün yaptığım için bugün sıkıntı yapmama gerek kalmadı :KK60:
sadece kuzey güneye konsantre olucam
bi de kayınvalideme :KK52:

Akşam işim olmadığında evden de giriyom nete tatlım ama bugün gelemicem kayınvalidecim oturmağa gelejek :KK1:

:KK52: valla ya ben de öle bi sordum ki bi tek şıkları eksik
d-) hepsi :KK60:

oooo ne güzel bilgisayarla haşır neşiriz beyzacım arada gel laflayalım canım :KK8:
evli değilsin piki sevgilin var mı?
cevaplamayabilirsin ama benim sorduğuma bakma sen :KK53:

gelsin :KK1:,siz de her hafta görüşüyor musunuz canım :KK9:

sende gençsin canım çok yokmuş aramız :))alah birlikte uzun huzur mutlu ömürler versin size:))

amin canım,Allah sana da nasip etsin inş :KK34:

Kuzey güney var bugün :KK1:
normalde çarşamba günleri temizlik yapıyorum ya içimi bi sıkıntı almıştı bugün de yapmam gerekiyo diye :KK53:
ama dün yaptığım için bugün sıkıntı yapmama gerek kalmadı :KK60:
sadece kuzey güneye konsantre olucam
bi de kayınvalideme :KK52:

ben bu ara sadece yalan dünyayı izliyrum :KK9:

hoşçakalın kızlar iyi akşamlar

iyi akşamlar :KK3:

bölüm bilgisayar ama sevmiyorum bölümümü:)) diploma için sırf aslında grafik istiyordum ben bu bölüm geldi bu sene bitiyor bundan sonra grafik için uğraşıcam bakalım :)))evli değilim ama 2 senelik bi sevgilim var:)))seve seve cevaplarım :KK70:

hoşçakalın kızlar iyi akşamlar
görüşürüz mandiş muccckkkss :KK1:
gelsin :KK1:,siz de her hafta görüşüyor musunuz canım :KK9:
evet canım haftasonu 1 gün gitmeye çalışırım genelde
evi uzak olmamasına rağmen o bana ayda 1 gelir :KK1:
2 günde 1 telefonla konuşuruz :KK52:

bölüm bilgisayar ama sevmiyorum bölümümü:)) diploma için sırf aslında grafik istiyordum ben bu bölüm geldi bu sene bitiyor bundan sonra grafik için uğraşıcam bakalım :)))evli değilim ama 2 senelik bi sevgilim var:)))seve seve cevaplarım :KK70:

oow baya olmuş 2 sene az değil
okuldan sanırım :KK1:

yok canım okuldan değil okul öncesinde sevgili olduk ben okumaya geldim kastamonuya o ankarada kaldı ama devam ediyoruz halen :))

Ayyy canım ayrı gayrı düştünüz demek Allah kavuştursun :KK19:
Kıskançlık krizleri oluyo mu,uzaktayken olur ya genelde
Ben de okurken uzak kalmıştık eskiiiiiii sevgilimle de burnumdan getirmişti :KK52:

Ayyy canım ayrı gayrı düştünüz demek Allah kavuştursun :KK19:
Kıskançlık krizleri oluyo mu,uzaktayken olur ya genelde
Ben de okurken uzak kalmıştık eskiiiiiii sevgilimle de burnumdan getirmişti :KK52:

olmaz mııı:))nasıl oluyor hemdee:KK70: ama hak veriyorumda bende elimden geldiğinde titz davranmaya çalışıyorum bide bizim sınıfımzda erkek oranı çok fazla bunu bilmesi yetti :KK70:

evet canım haftasonu 1 gün gitmeye çalışırım genelde
evi uzak olmamasına rağmen o bana ayda 1 gelir :KK1:
2 günde 1 telefonla konuşuruz :KK52:

biz de her haftasonu rutin olarak gidiyoruz tüm günümüz orda geçiyor diyebilirim :KK1: gitmezsem ertesi gün onlar geliyor.
ben sık sık aramıyorum,çünkü ilk zamanlar beni günde 2-3 defa arıyordu gına getirdi.:KK53::KK53:

X