KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Boşver güzel güzel takılıyoz şorda beee :KK52:
ee mandiş işler nası gidiyo :KK53:

Boşver güzel güzel takılıyoz şorda beee :KK52:
ee mandiş işler nası gidiyo :KK53:

kargalardan önce o güzelim sıcak yatağımdan çıkıp işe gelmek gibi bir işkenceye maruzum hergün nasıl iyi olunur minnak şu güzelim havalarda herkes sokaklarda güneşin baharın tadını çıkarırken ben dört duvar arsında kısılmış durumdayım

birde bugün abdest almaya lavaboya gittim eşarbın kaydı yere düştü takamadım bir daha mescitten bir tülbent getirdi arkadaşım onu taktım onunla dolaşıyorum şimdi

bugün iyi bir gün değil aslında benim için

kargalardan önce o güzelim sıcak yatağımdan çıkıp işe gelmek gibi bir işkenceye maruzum hergün nasıl iyi olunur minnak şu güzelim havalarda herkes sokaklarda güneşin baharın tadını çıkarırken ben dört duvar arsında kısılmış durumdayım

birde bugün abdest almaya lavaboya gittim eşarbın kaydı yere düştü takamadım bir daha mescitten bir tülbent getirdi arkadaşım onu taktım onunla dolaşıyorum şimdi

bugün iyi bir gün değil aslında benim için

Evet canım ya sabah çok zor oluyo şu an herkeşler dışarda biz içerdeyik :KK14:
Aslında sen yanına bi yedek eşarp alsan,çalışan bayanı işi zor yani çorabı kaçar fermuarı kaçar üstü başı yırtılır olmadık yerde :KK52:
Bizim burda bi arkadaşın günde 2 çorap değiştirdiğine şahit oldum :KK52:

Evet canım ya sabah çok zor oluyo şu an herkeşler dışarda biz içerdeyik :KK14:
Aslında sen yanına bi yedek eşarp alsan,çalışan bayanı işi zor yani çorabı kaçar fermuarı kaçar üstü başı yırtılır olmadık yerde :KK52:
Bizim burda bi arkadaşın günde 2 çorap değiştirdiğine şahit oldum :KK52:

evet yaa böyle durumlarda ev hanımlarına çok özeniyorum
yedek eşarpta ütü istiyor minnak ilk defa başıma geldi böyle birşey
Allahtan çorap derdim yok kot pantolpnu çekiyorum ince çorap giysem kimbilir kaç defa değişir
off off bahar temizliği yapasım var ne güzel en hanımlığı yaaa

ne konusu acacan kiz merak ettim :KK52::KK52:

kayınpederim bana bir villa ve mandalina bahçesi almıyor :KK53:

evet yaa böyle durumlarda ev hanımlarına çok özeniyorum
yedek eşarpta ütü istiyor minnak ilk defa başıma geldi böyle birşey
Allahtan çorap derdim yok kot pantolpnu çekiyorum ince çorap giysem kimbilir kaç defa değişir
off off bahar temizliği yapasım var ne güzel en hanımlığı yaaa

kayınpederim bana bir villa ve mandalina bahçesi almıyor :KK53:

Ben de ev hanımı olmak istiyorum yaa hiç olmadım :KK53:
şöyle bütün gün temizlik yapsam deli gibi yorulsam ertesi gün çıkıp dükkan dükkan gezsem bide orda yorulsam aaah ah :KK53:

ben de konu aççam kayınpederim bana araba almıyor :KK52:

Ben de ev hanımı olmak istiyorum yaa hiç olmadım :KK53:
şöyle bütün gün temizlik yapsam deli gibi yorulsam ertesi gün çıkıp dükkan dükkan gezsem bide orda yorulsam aaah ah :KK53:

ben de konu aççam kayınpederim bana araba almıyor :KK52:

siz acarsinizda ben geri kalirmiyim bende konu acicam kayinbeder bana yat almiyor diye :KK60::KK60::KK60:

yat x6 vay beee ne dertliyiz kızlar yaa böyle bir konu açsak kk bayanlarının cevabını merak ediyorum aslında topa tutarlar ama neler derler acaba

minnak eltimi bööö bende var bir tane süper eltim var ne arar ne sorar ne ben ararım yılda bir kaynanama gidersem görürüm öyle samimi sohbet etmeyiz beraber oturuyorlar onlar :KK53::KK53::KK53::KK53:

yat x6 vay beee ne dertliyiz kızlar yaa böyle bir konu açsak kk bayanlarının cevabını merak ediyorum aslında topa tutarlar ama neler derler acaba

minnak eltimi bööö bende var bir tane süper eltim var ne arar ne sorar ne ben ararım yılda bir kaynanama gidersem görürüm öyle samimi sohbet etmeyiz beraber oturuyorlar onlar :KK53::KK53::KK53::KK53:

nemi derler calis seninde olur :KK60::KK60:

sendeki elti dostlar başına mandiş oooh ne güzel :KK52:

ehileytim olsaydi yat,in yaninda bmw de isterdim :KK60::KK60:

bak gidip kaynina sarilip öpüyüm deme ha ham ederler seni :KK52::KK52::KK52:

çok şey istiyon doyumsuz rabiş yok araba yok at yok kat bilmemne :KK60:
valla banı yicem eltiler yüzünden

ehileytim olsaydi yat,in yaninda bmw de isterdim :KK60::KK60:

bak gidip kaynina sarilip öpüyüm deme ha ham ederler seni :KK52::KK52::KK52:

iste iste alsın kayınpederin işi ne
heheee o konuyu okudum bende :)

nemi derler calis seninde olur :KK60::KK60:

bence sen ne diyorsun akli dengen mi bozuk diye kayarlar bana :KK53:

sendeki elti dostlar başına mandiş oooh ne güzel :KK52:

çok şey istiyon doyumsuz rabiş yok araba yok at yok kat bilmemne :KK60:
valla banı yicem eltiler yüzünden

evet eltim iyidir sanki yokmuş gibi

istesin almayanın iki yüzü kara :KK53:

kiz kelebem bu ekonomi krizinde az bile istiyorum :KK60::KK60: aglamayan bebege mama yok :KK52::KK52:

evet evet iste rabiş

nbr kızlar nasılsınız?

selam ofeliya haoşgeldin nasılsın

X