KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

kızlarrr uyumak istiyorummm hiç iş yapasım yokkkk :2::2:

ilaç aldımı son zamanlarda ağrı kesiciler bile karaciğeri yorup değerlerin yüksek çıkmasına sebeb olabilir önemli bir durum yoktur inşallah yedikleri bile etkileyebilir diyetle halolur genelde doktor ne demiş

son zamanlarda ağrı kesiciyi abarttı olabilir aslında.ama nikahta kan vermiştik,onun tahliline de bakmış doktor ordada aynen yüksek demiş
canım eşim benden çok dikkat eder beslenmesine,düzenli spor yapıyor zaten,bir tek göbeği var yağlı diyor kendince ona yoruyor.

tşk ederim dinlediğiniz için

daha bugün belli oldu canım,salı gün film çektircekmiş.ondan sonra belli olur,umarım kötü bişi yoktur içim çok kötü oldu aklıma kötü şeyler getirmemem lazım.
kötü şeyler getirme aklına evet canım,çok geçmiş olsun
haberdar et bizide

kizlar ben gorunmez msj mi attim niye kimse cevap vermedi ask olsun ben boyle mi yapmistim size borekler corekler dizmistim siz geldiginizde
canım valla görmedim :26: aşkolsun sen o kadar sofralar kurdun dün bana
görmezmiyim seni kıss
napıyosun nasılsın?
hahahaaa 500 trilyondan mı söz ediyorsunuz 500 milyar dan mı

bana bir trilyon yeter fazla istemiyorum bişey kıt kanaat yeter bana

yaw o kadar yüksek uçmayayım dedim
yoksa ben yılbaşı çekilişinde ne hayaller kurdum
bi kağıt parçasına ne umutlar bağladım hey gidii

inşallah önemli şey yoktur ama canım genelde bu nedenler çıkar benimde yüksektir hep yemeklere dikkat ederim ama sürekli dışarda yiyoruz ne kadar edebirsin ki ne yağı koyduğunu etini bilemiyoruz

kızlar ben bugun cok fenayım gidip uyucammm

iyi uykular

çok uçuk değil canım bir trilyon ne ki bir arabayı bile bir trilyondan fazlaya satan firmalar varken
bir ev almaya kalsan çok lüks değil orta hallinin iyisi en az 400 milyardır yazlık evim olsun de 100milyar araba alayım de 50 milyar birde dükkan alıp kiraya vereyim desen paran yetmez zaten evini döşemeye borçlarını kapatmaya anca yeter kalan paran gezmeye bile yetmez ki gitti bir trilyon adı var işte

Benim beğendiğim ev 1 milyon zaten yaa :26:
Herşeyi istediğim gibi almak istesem imkanı yok 3 milyon da yetmez

alakasız mesaj durumları

hımm anladım minnak eski topiğimde haşarı bir çocuktum modlar adminlerle aram çok iyiydi ama üyeler benden nefret ederdi o kadar ki üyelerden beni seven bir kişi yoktu ve sürekli şikayet edilirdim ama saygısızlık yada kural dışı birşey yapmadığımdan ceza almazdım buna daha çok kızarlardı sonunda tüm site üyeleri yavaş yavaş dağıldı site boşaldı

Seni hiçbi üye yıldıramamış
Kimler geldi kimler geçti dimi Bizim sonumuzu allah hayretsin ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…