KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

yok kiz üsümez cadim hava iyi burda :KK1::KK1::KK1:

minigide büyüde ayni benim icin nerde gördünmü kac :KK52::KK52::KK52:

biz bu korkumuzu nasil yenicez canim :KK31:

bılmıyorumkı canım?bu yuzden eşim bana cok kızıyor zaten eşim bıle yanımda olsa ben onu bıle bırakıp kacıyorum

su resimdeki köpekkk kötümü simdiii korkulmazki bundannn ıyy sevlir sevilir :KK53:

kızlar hepınızı opuyorum ben şimdilik cıkıyorum hadı byeee

bılmıyorumkı canım?bu yuzden eşim bana cok kızıyor zaten eşim bıle yanımda olsa ben onu bıle bırakıp kacıyorum

benimkide bikac defa kizdi korkuyorum diye sonra bi bagirdim korkumu böylemi yendirceksin diye sesi cikmiyor artik :KK53::KK53:

su resimdeki köpekkk kötümü simdiii korkulmazki bundannn ıyy sevlir sevilir :KK53:

kiz o ufaklarinda sesi pek bi cirtlak ama :KK1::KK1:

kim sölemişse abartmış :KK52: ilk günden mındar olmuştur o artık :KK60:

:KK60: şuracıkta çatlayacam,evet hocanın işine seni karıştırdım :KK52:

sudan da çıkamicak çiçek açıcak :KK60:
arada gidip gübre atalım
vayy ghs dilimize düşücene çukura düşeydin :KK52:

hee ya minnak beni hoca sandın bir an valla alakam yok hocayla beni yanyana koysan zıtlık göstergesi olarak dururuz :KK53:

kızzz suya girmeye fırsatı olamayacak ki odadan adım atmayacak yemek içmek olmadığından tuvalet sorunuda olmayacak

hakket ghs düşüncen bu yöndemiydi hayallerinde bunlar vardı dimi

yok kiz üsümez cadim hava iyi burda :KK1::KK1::KK1:

minigide büyüde ayni benim icin nerde gördünmü kac :KK52::KK52::KK52:

biz bu korkumuzu nasil yenicez canim :KK31:

boşverin ne gerek var o korkuyu yenmeye bu saatten sonra belgeselmi çekecez afrika ormanlarına dalıp

demi yani bu saaten sonra ugrasmayalim :KK60::KK60:

heee yaa sanki elimize alacaz bir kamera vurcaz yollara afrikanın balta girmemiş ormanlarına çakallar aslanlar yerliler yamyamlar her bir cins mahlukat la haşır neşir olacaz

en fazla sokaklardaki ayılarla karşılaşırız biz

X