- 9 Aralık 2010
- 3.909
- 100
benim sevmediğim hayvanlardan yılan vesair hayvanlarkizlar hangi hayvandan bahs ediyorsunuz fransiz kaldim :44::44:
o sanıyodu ki bikaç gün yatak toplamicakhayal kırıklığına uğramış galiba seksücüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim sevmediğim hayvanlardan yılan vesair hayvanlarkizlar hangi hayvandan bahs ediyorsunuz fransiz kaldim :44::44:
o sanıyodu ki bikaç gün yatak toplamicakhayal kırıklığına uğramış galiba seksücüm.
kizlar hangi hayvandan bahs ediyorsunuz fransiz kaldim :44::44:
benim sevmediğim hayvanlardan yılan vesair hayvanlar
o sanıyodu ki bikaç gün yatak toplamicak
hayvan işte . bilse ne kadar dadlı dille bi hatunsun kaçmaz emme . ne diyecen hayvancığa.
hee normal o zaman. bende heç olmadan uyudunz sandıydım. bir olmuş tam olmuş zaten
1 kereden sonra uyumuşsun ona şükür kaç kere olacaaadı delikız
ailecek hayvanları severiz belli oluyo dimi
kizlar hangi hayvandan bahs ediyorsunuz fransiz kaldim :44::44:
hakkaten bu hayvanm olayını bende anlamadım
verdimya kız.datlucadu selam yokmu bana
kertenkele ama başkalarıda makbul
hayvan demisken ben köpekten cok korkarimmmm gördüm zaman karsi tarafa nasil gecicemi sasarim
verdimya kız.
o sanıyodu ki bikaç gün yatak toplamicak
minnak okuduklarıma göre yatak toplamakla da bitmiyor yemek içmekte yok hayat o odada sanmış sanırım
bende kedı kopek bocekler hepsınden korkarım
hmmm ben görmemisim demek lafimi geri aliyorum aldimmm
ayni bennnn ama en cok köpek hele dislerini görünce bayilcak gibi oluyorum korkudan :18::18:
ayni bennnn ama en cok köpek hele dislerini görünce bayilcak gibi oluyorum korkudan :18::18:
kim sölemişse abartmış ilk günden mındar olmuştur o artıkmillet 4-5 i buluyoda kendimi sucladım :))))
şuracıkta çatlayacam,evet hocanın işine seni karıştırdımminnak ben pamuk tıkamıyorum seriyorum lütfen karıştırmayalım pamuk tıkama işi hocanın
minnak okuduklarıma göre yatak toplamakla da bitmiyor yemek içmekte yok hayat o odada sanmış sanırım
bi kısmı dışarda kaldı onuda al içeriye. üşümesin
bu arada demnki konuya gelince ne aldatan haklı ne aldatılan bence. kadınının kocasına sorumlulukları var kocanın kadına.
ben minik köpeklere bayılıyorumm
bende kopek gorunce kacıyorum