KK 'nın şekerleri hadi geyiğe

:roflol::roflol:yaşlandı mı ne bacımmm

heralde bu hayat beni yoruyor o tarafta hava nasıl ya şu yagmurlar bitse artık burda bir açılıyor bir kapanıyor hava zeynep uyansın biraz parka çıkalım diyorum güneş bir çıkıyor bi kayboluyor oyun oynuyor benle:roflol:[/B]

burda da bi açıyo bi kapıyo:sinifsinif:
geçen nasıl yağdı yağmur öyle çanta hazırlayacaktım nerdeyse sel gelirse kaçarız diye hoş adada nereye kaçacaksakkafamçokkarıştı

burda da bi açıyo bi kapıyo:sinifsinif:
geçen nasıl yağdı yağmur öyle çanta hazırlayacaktım nerdeyse sel gelirse kaçarız diye hoş adada nereye kaçacaksakkafamçokkarıştı

evet ya hep yollar falan kapandı annem aramış benimde haberlerde duymuş kızım diyo su basarsa orayı küçücük ada su altında kalıverir diyo :roflol: üff bu taraf daha kötüydü canım ya hep dükkanlar su altında kalmış

:içelim::içelim::enbuyukkk:

noli la burda beni bekleyin olum yetişemiyom size ne yavaş karıyım yaawww

KIZ YASEMIN YASLANMISIN CNMM:roflol:TOPİK UCTU VALLA KOPTUKKK:içelim:

lefkoşenin merkezi de öyle bizim tugayda çok kötüydü burda bi arkaşın evi çöktü Allahtan bişi olmadı.
Allahtan biz hava alanına yakınızkaydirigubbakcemile3kolay kaçarız

gunaydın hayırlı cumalar canlarım benımmmmmmopuyorumnanaktan

ohh ayse avrupadan iisnnn kızzkaydirigubbakcemile ben yatamıyomm:roflol:
aslıcım keşke yatmasaydım ben uyudum cadım uyandı sersem oldum ben yatmayınca 1.5 saat uyuyo ben yatınca yarım saat uyuyup kalkıyokafamçokkarıştı

bizim burda hava yine karardı rüzgar çıktı hakkımızda hayırlısıeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…