KK 'nın şekerleri hadi geyiğe

gunaydın kızlar neden kımse uğramıyo yaaaaaaa :gitme:senağlama

burdayımmm cnm benım günaydınnn 2 gündür denetleme vardı giremedım cokkk tatlım nasılsınıopuyorumnanaktan

slam kızlar geldim ya işten zeynepten fırsat bulamıyorum pc nin başına geçtimmi çıldırıyor zeynep pc ye saldırıyor pat pat vuruyor r tuşunuda bozdu takılıyor bazen cok fena oldu ya sürekli onla ilgileneyim istiyor wc ye bile giderken zırlıyor arkamdan.bizden böyle siz nasılsınız bakalım

NEOLSUN YASEMINCIM EV TASIMA ıŞıYLE BI TARAFTAN KENDI ıŞıMLE UGRASIYORUM YAA ACAıP YORULDUMM DINLENMEK ISTIYORUMMMmafoldumben

aynı ceylin böyle odadan çıkamıyorum üst dişleri patladı gece de mız mız hep
NEOLSUN YASEMINCIM EV TASIMA İŞİYLE BI TARAFTAN KENDI İŞİMLE UGRASIYORUM YAA ACAİP YORULDUMM DINLENMEK ISTIYORUMMMmafoldumben
kolay gelsin aslıcım çalış eve git evde iş zor vallahi neyse yerleşince tertemiz rahat edersin mis gibi

aynı ceylin böyle odadan çıkamıyorum üst dişleri patladı gece de mız mız hep

kolay gelsin aslıcım çalış eve git evde iş zor vallahi neyse yerleşince tertemiz rahat edersin mis gibi

ama bence bebişlerle ugrasmak bunlardan daha iidir canlarımopuyorumnanaktan

ama bence bebişlerle ugrasmak bunlardan daha iidir canlarımopuyorumnanaktan
tabi ne kadar zor olsa da dünyanın en güzel şeyi yoksa insan gece uykusu uyumadan günde 2- 3 vsaat uykuya ne kadar katlanır. ama insan yavrusunun herşeyie katlanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…