ya bende katılmayı çok istiyorum nasıl bir kombin yapsam konuyu da yeni gördüm :18:
günlük bir kombinle katılacaksın. gözden geçir bakalım bi kıayfetleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bende katılmayı çok istiyorum nasıl bir kombin yapsam konuyu da yeni gördüm :18:
hayır canım. Okypete 'ye mesaj atacaksın. onunla irtibata geçersen iyi olur
hi tamam canım çok sağol :) acaba katılan üye sayısından haberin var mı :44:
günlük bir kombinle katılacaksın. gözden geçir bakalım bi kıayfetleri
ayy datlu cadu çok heyecanlandım
kendi adıma vereyim şu kiloları yaza olursa yarışma belki katılırımOh ne güzel, fikir anası katılmasın, hazırlayan katılmasın biz katılalım
kendi adıma vereyim şu kiloları yaza olursa yarışma belki katılırım
sen gayette iyisin. bu arada sanki artıyor sayımız umarım:)Benim ne günahım vardı
sen gayette iyisin. bu arada sanki artıyor sayımız umarım:)
Benim ne günahım vardı
kaç kişi oldu Oky:44:
albümünden gördüğümüz kadarı ile pek bi günahın yok şekerim
hala 2 :)kaç kişi oldu Oky:44:
:) ah canım bu ara yemek yarışmasından dolayı fazlasıyla mağlubum, yeni mağlubiyetler bünyemi bozabilirSeninle 1 kişi daha artabilir
Albümünde göğüs aşağısını göremiyorsunuz
Ayrıca albümdeki bir çok fotodaki halimin üzerine 10 kilo aldım
hala 2 :)
bir arkadaş mesaj yazmış. mail adresi istedi. ancak mesajları sadece arkadaşlarına açık. o yüzden mesajımı alamadı.
biraz öncede bir arkadaşta mail adresimi istedi. bildiğim bir kişi daha var. 5 olur belki.
:) ah canım bu ara yemek yarışmasından dolayı fazlasıyla mağlubum, yeni mağlubiyetler bünyemi bozabilir
kilo kimde yok ki, en beteri bende . her yer alıyo ama yüz almıyo. yüzüme bakan afrikalı sanır alta bakan bildiğin Türk der
hımm, hazal arkadaş mı alamdı mesajını:44:
yok o değil canım.:) ah canım bu ara yemek yarışmasından dolayı fazlasıyla mağlubum, yeni mağlubiyetler bünyemi bozabilir
kilo kimde yok ki, en beteri bende . her yer alıyo ama yüz almıyo. yüzüme bakan afrikalı sanır alta bakan bildiğin Türk der
hımm, hazal arkadaş mı alamdı mesajını:44:
Benim yüzüm de alıyo
En çok bacaklarım alıyo, ama kararlıyım bu sene lipolazer olacam
bacakta almaz benim. bir göbek, bir göğüs, bir totuş. çok daha komik oluyorum ya , obirks gibi
Ben de kalas gibi oluyorum
estağfirullah hiç senin kadar güzel kalas görmedim