• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk' nın En İyi Sonbahar\ Kış Günlük Giyim Kombin Yarışmasıı

ya bende katılmayı çok istiyorum nasıl bir kombin yapsam konuyu da yeni gördüm :18:

günlük bir kombinle katılacaksın. gözden geçir bakalım bi kıayfetleri:34:

Oh ne güzel, fikir anası katılmasın, hazırlayan katılmasın biz katılalım :63:

kaç kişi oldu Oky:44:
hala 2 :)
bir arkadaş mesaj yazmış. mail adresi istedi. ancak mesajları sadece arkadaşlarına açık. o yüzden mesajımı alamadı.
biraz öncede bir arkadaşta mail adresimi istedi. bildiğim bir kişi daha var. 5 olur belki.

Seninle 1 kişi daha artabilir :63:

Albümünde göğüs aşağısını göremiyorsunuz:43:
Ayrıca albümdeki bir çok fotodaki halimin üzerine 10 kilo aldım :43:
:) ah canım bu ara yemek yarışmasından dolayı fazlasıyla mağlubum, yeni mağlubiyetler bünyemi bozabilir:50:
kilo kimde yok ki, en beteri bende . her yer alıyo ama yüz almıyo. yüzüme bakan afrikalı sanır alta bakan bildiğin Türk der:60:
hala 2 :)
bir arkadaş mesaj yazmış. mail adresi istedi. ancak mesajları sadece arkadaşlarına açık. o yüzden mesajımı alamadı.
biraz öncede bir arkadaşta mail adresimi istedi. bildiğim bir kişi daha var. 5 olur belki.

hımm, hazal arkadaş mı alamdı mesajını:44:

:) ah canım bu ara yemek yarışmasından dolayı fazlasıyla mağlubum, yeni mağlubiyetler bünyemi bozabilir:50:
kilo kimde yok ki, en beteri bende . her yer alıyo ama yüz almıyo. yüzüme bakan afrikalı sanır alta bakan bildiğin Türk der:60:

Benim yüzüm de alıyo :43:
En çok bacaklarım alıyo, ama kararlıyım bu sene lipolazer olacam :63:

yok o değil canım.

Benim yüzüm de alıyo :43:
En çok bacaklarım alıyo, ama kararlıyım bu sene lipolazer olacam :63:

bacakta almaz benim. bir göbek, bir göğüs, bir totuş. çok daha komik oluyorum ya , obirks gibi :9:

Back