- Emoji Skoru
- 772
- Puanlar
- 413
ya bende katılmayı çok istiyorum nasıl bir kombin yapsam konuyu da yeni gördüm :18:
günlük bir kombinle katılacaksın. gözden geçir bakalım bi kıayfetleri
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bende katılmayı çok istiyorum nasıl bir kombin yapsam konuyu da yeni gördüm :18:
hayır canım. Okypete 'ye mesaj atacaksın. onunla irtibata geçersen iyi olur![]()
hi tamam canım çok sağol :) acaba katılan üye sayısından haberin var mı :44:
günlük bir kombinle katılacaksın. gözden geçir bakalım bi kıayfetleri![]()
ayy datlu cadu çok heyecanlandım![]()
kendi adıma vereyim şu kiloları yaza olursa yarışma belki katılırımOh ne güzel, fikir anası katılmasın, hazırlayan katılmasın biz katılalım![]()
kendi adıma vereyim şu kiloları yaza olursa yarışma belki katılırım![]()
sen gayette iyisin. bu arada sanki artıyor sayımız umarım:)Benim ne günahım vardı![]()
sen gayette iyisin. bu arada sanki artıyor sayımız umarım:)
Benim ne günahım vardı![]()
kaç kişi oldu Oky:44:
albümünden gördüğümüz kadarı ile pek bi günahın yok şekerim![]()
hala 2 :)kaç kişi oldu Oky:44:
:) ah canım bu ara yemek yarışmasından dolayı fazlasıyla mağlubum, yeni mağlubiyetler bünyemi bozabilirSeninle 1 kişi daha artabilir
Albümünde göğüs aşağısını göremiyorsunuz
Ayrıca albümdeki bir çok fotodaki halimin üzerine 10 kilo aldım![]()
hala 2 :)
bir arkadaş mesaj yazmış. mail adresi istedi. ancak mesajları sadece arkadaşlarına açık. o yüzden mesajımı alamadı.
biraz öncede bir arkadaşta mail adresimi istedi. bildiğim bir kişi daha var. 5 olur belki.
:) ah canım bu ara yemek yarışmasından dolayı fazlasıyla mağlubum, yeni mağlubiyetler bünyemi bozabilir
kilo kimde yok ki, en beteri bende . her yer alıyo ama yüz almıyo. yüzüme bakan afrikalı sanır alta bakan bildiğin Türk der
hımm, hazal arkadaş mı alamdı mesajını:44:
yok o değil canım.:) ah canım bu ara yemek yarışmasından dolayı fazlasıyla mağlubum, yeni mağlubiyetler bünyemi bozabilir
kilo kimde yok ki, en beteri bende . her yer alıyo ama yüz almıyo. yüzüme bakan afrikalı sanır alta bakan bildiğin Türk der
hımm, hazal arkadaş mı alamdı mesajını:44:
Benim yüzüm de alıyo
En çok bacaklarım alıyo, ama kararlıyım bu sene lipolazer olacam![]()
bacakta almaz benim. bir göbek, bir göğüs, bir totuş. çok daha komik oluyorum ya , obirks gibi![]()
Ben de kalas gibi oluyorum![]()
estağfirullah hiç senin kadar güzel kalas görmedim
![]()