E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi bayankahkaha
- #1.201
ben geldim kızlar
yav neler oluyo kıslarya banlanmakmı istiyonuz
ne o büyük harfle yazmalarklava:
yasak kızlar büyük harf unuttunuzmu yoksam hıııııımmmmmmmmmmmCADIARZU
bi kişiye söledin dimi sadece gbk ya kaydirigubbakcemile2
bütün KK alıştı ona
küçük yazarsa şaşırırız annecim :icecream:
günaydın arkadaşlar
hepinize hayırlı cumalar
ameliyatta olan arkadaş var herhalde inşallah başarılı geçer buraya döner
bugün çok yoğun malesef büroda kimse yok bütün teller bana kaldı banka işleri stopajlar kdvler hade bakem hem büroya hem buraya yetişmeye çalışam bakem
Günaydın kıslar... Yoksa tünaydın mı demeliyim... Hayırlı sabahlar... Hayırlı günler... Hayırlı cumalar hepiciiniseee! :1hug:
nan yardıma gelin biriniz lo yetişemiyom tek falla telefona baksanız bi de muhasebe makbuzlarını yazdırsanız bana yeter bu gidişle pazar da çalışacağım valla stopajlar duruyor bu hafta onları halletsem kdvleri anca çıkarırım yani anlayacağınız hafta sonu büroya gelecem mecburi
nan yardıma gelin biriniz lo yetişemiyom tek falla telefona baksanız bi de muhasebe makbuzlarını yazdırsanız bana yeter bu gidişle pazar da çalışacağım valla stopajlar duruyor bu hafta onları halletsem kdvleri anca çıkarırım yani anlayacağınız hafta sonu büroya gelecem mecburi
anaaaaaa cağırdında gelmedıkmı yaaaaaa gelelimde sen onları bıze ogretene kadar aksam olur zatiiii hehehe :1hug:
ben gelebilirim anlarim muhasebe islerinden yerimseniben
kaytarmak için bahane arama:mymeka:
sürmeli sen de uzaklığı kullanıyon demi:mymeka: gel bakem sen gelene kadar oonaniknanik
sırnaşık şey istemezsen isteme:1closedeyes:
yardim edek dedim naniknanik
gel lo sen nerdesin şimcik tarif edem sanayerimseniben
anacım gel dedik yerimsenibenya allah bilir ne zaman gelirsinCADIARZU