kk nın en güzelleri buraya:))

ben geldim kızlar
yav neler oluyo kıslarya banlanmakmı istiyonuz
ne o büyük harfle yazmalarklava:
yasak kızlar büyük harf unuttunuzmu yoksam hıııııımmmmmmmmmmmCADIARZU

ben geldim kızlar
yav neler oluyo kıslarya banlanmakmı istiyonuz
ne o büyük harfle yazmalarklava:
yasak kızlar büyük harf unuttunuzmu yoksam hıııııımmmmmmmmmmmCADIARZU

bi kişiye söledin dimi sadece gbk ya kaydirigubbakcemile2
bütün KK alıştı ona
küçük yazarsa şaşırırız annecim :icecream:

Selam kızlar ne haber
Bu cuma hastaneye yatıyorum ameliyat var
Pazar yada pazartesi çıkacağım
Dua edin kızlar

Canım şimdi reklam olur sölemiiim... :roflol: Bayankahkaha kızar sonra bana.Topicimden adam çalıyolar falan diye... Mesajlarıma bakarsan görürsün canım... Şeniz

:))canım kimse kimseyı bağlamıyor burada isteyen istediği topice gider burası özgür bir topic

iyi geceler kızlar nasılsınız bakim,size de her akşam mutlaka uğrar odum,e işin içinde güzellik olunca insan dayanamıyor,güzelleri merak ediyor.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hoşgeldınn e bıraz gürül gürül sesli açtrık ama sen duymadın demek ki şekercim:)))
olsun geç sayılmaz hoşgeldin tekrar aramıza:1hug:a.s.

ne guzel alışkanlık yapması işte ugrakı topicimiz yalnız kalmasın :)):1hug:

Günaydinnnnnnnnn
ben geldim, bugün son iş günü ve ben çok mutluyum.bugün başkanlarda yok büroda oyüzden daha bir iyiyim.

ank06 şimdi ameleliyattadır heralde
onun için dua edelim arkadaşlar:Saruboceq: biran önce iyileşip aramıza dönsün diea.s

Evet bende şimdi ank06 hakkinda yazacaktim.allah yardimcisi olsun.inşallah en kisa zamanda sağlikla döner aramiza

günaydün güzeller

ank06 hastanededir şimdi, kısa zamanda sağlığına kavusur aramıza döner inşallah
yatarken de kk ya gelir ayrılamaz o bizden Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…