kk nın en güzelleri buraya:))

hoşgeldin aydınreyhan
topic sahibimiz yok burda
ingilizce çalışmaya gitti
ama şölee buyurabılırsınız efem
ne içersiniz

kızlar bende geldim masaya gelen oturuyor hadi birşeyler paylaşalım çaylarda gelmiş ooooh peki ne kime göre güzeldir mesela ben iç güzelliğe önem veririm ama bu az çok dıştanda belli olur ne dersiniz

ıyım ksum sen nasılsın fazla tanımıorum amam az sonra gelıcem benım kzı altına buyuk oo sunu yapmsıı off dıye gezıor vde :) onu temzılımde

kızlar bende geldim masaya gelen oturuyor hadi birşeyler paylaşalım çaylarda gelmiş ooooh peki ne kime göre güzeldir mesela ben iç güzelliğe önem veririm ama bu az çok dıştanda belli olur ne dersiniz

hoşgeldin hoşgeldin buyur böyle efendim
tek basıma hizmet etmeye calışacağım kimsecikler yok da burda
bende niye tek basıma bekliyorum diyordum ama sizin geleceğinizi hissetmişim demekki

heheh merak etme içimiz dışımız güzel bizim:)))

ıyım ksum sen nasılsın fazla tanımıorum amam az sonra gelıcem benım kzı altına buyuk oo sunu yapmsıı off dıye gezıor vde :) onu temzılımde
aman aman git temizle bu arada hoş geldin kaç yaşında bu fıstık:))

anlamadım bişi kafamçokkarıştı

e anamazsın hele bı dogur kızın burnunu tutup gezınır altına yapınca heheh bıde kızın san benzerse varya ne hoş olur heeeee

MERSİ MÖSYÖ BEN Bİ CAPİCCUNO ALABİLİRMİYİM ACEBE

:))bızde self servıs valla bende bugun burası kalbalıklasacak dıye hıssettım kı tahinşli kek yaptım buyrun bayanlarrrrrrrr

eh evet gettim pazartesı baslayacam inşallahhhh kızım ultimatomu verıyo cabuk ogren benım pratık yapmam gerk dıye :)))sankı ogrenebılcemde heheeh

hayatta öğrenemessin abla heç uğrasma
sırf evde oturmamak için bişeyler uyduruyon kocana iş bul kendine ayol mirmirmirmir

hayatta öğrenemessin abla heç uğrasma
sırf evde oturmamak için bişeyler uyduruyon kocana iş bul kendine ayol mirmirmirmir

ahhcanım ahh iş varda benmı calısmıyom dermışımkı ama evet kafama uymadıktan sonra çalısamam ben :))neyse bende siyasete devam edrım hehehe
maalesefkı ogrenmek zorundayım sınavlardan kalırım yoksam yaaaaaa:dilcikar:

bayan kahkaha buluşmayı özledim ya
ne zaman buluşucaz hadi bi gercekleştirelim şunu
1 kasım ctesi buluşalım 3 haftaya kadar kalabalıklaşırız diye dusunuyorum
yada üsküdar buluşmasına mı gıdelım

evet bend emusaıt olursma gelırım dedımdı onlara ama pek olamıyacam gıbı 1 kasım banada uyar kadıkoy merkezde yada bostancıda denız otobuslerının orada bulusabılırız mesela oturacak yer cok orradada

evet bend emusaıt olursma gelırım dedımdı onlara ama pek olamıyacam gıbı 1 kasım banada uyar kadıkoy merkezde yada bostancıda denız otobuslerının orada bulusabılırız mesela oturacak yer cok orradada

bana da 1 kasım uyar bu ay yoğunum malesef buluşma olsa gelemeyebilirim
daha önce açtığın topiği kapattır bence yeni bir topic ac 1 kasım kadıköy diye

bana da 1 kasım uyar bu ay yoğunum malesef buluşma olsa gelemeyebilirim
daha önce açtığın topiği kapattır bence yeni bir topic ac 1 kasım kadıköy diye

tamam acayım ozaman 1 kasım dıye acıyorum aslınd abız bunu her yaın ılk cumartesı dıye yapalım katılan katılır boyle sıl bastan yapmayız herseyı en ıyısı bu bence de kadıkoymu dıyoruz yoksa halıc bel tesıslerı guzeldı oraymı gıdelım herkesede uyar yolu

sildirdin mi ilk topiği karışmasın yaa :delphin:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…