kk nın en güzelleri buraya:))

a.s.günaydın güzel hatuncuklara.s.

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar:Saruboceq:

vede hepinize hayırlı cumalara.s

66yxuy4lz6su2.jpg

kızlar ben çıkıyorum canım çok sıkın bugün:çok üzgünüm:
bayramda geliyo ama benim içimde ufacık bir sevinç bile yok:çok üzgünüm: geçen bayram çok mutluydum bu bayram bana zehir gibi geliyosenağlama GÜNDÜZCÜM ben napcam bu sıkıntıylan bilemiyorumsenağlama neyse canlarım hepinizi öpüyorum bu gün giremem başka heralde çünkü patlamak üzereyim dışarılara çıksam iyi olur belki:çok üzgünüm: evde kalırsam patlatacağım
görüşürüz arkadaşlar

hayırlı kandiller ve hayırlı cumalr olsun hepinize kızlarr:)))

lahanam nen var güzelim yaaa havalardandır üzme kendini öpüldünn şekerrr

hayırlı kandiller güzeller a.s.
bugün saat 3 te çıktım mapushaneden :ecrin_bebek:
allam ya bidaa yapmam yaramaslık kaydirigubbakcemile

özlemişmisiniz beni bakimm :ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar
LAYD34 canım cezanın erken bitmesine çok sevindim aman dikkat et bidahaki sefere kimseyle dalaşma:roflol:

arkadaşlar ben birkaç gün evde yokum artık tatil sonrası görüşürüza.s

hepinize güzel bir tatil vede iyi bayramlar diliyorum :teytey:hihoyyytkaydirigubbakcemile2

hepinizi kocaman öpüyoruma.s.a.s.a.s.

merhaba arkadaşlar
LAYD34 canım cezanın erken bitmesine çok sevindim aman dikkat et bidahaki sefere kimseyle dalaşma:roflol:

hepinize güzel bir tatil vede iyi bayramlar diliyorum :teytey:hihoyyytkaydirigubbakcemile2

sanada iyi tatiller ve iyi bayramlar canım
bende seni kocaman öpüyorum :1hug:

merhaba arkadaşlar

selamlar herkeslere canıms anda iiy tatiller iyi bayramlar öpuldünüz efemmmmmm:1hug:

herkeslere güzel bir hafta sonu diliyorum arkadaşlar dün akşam Ebrulisultan aradı hepinizi çoook özlemiş çok yoğun olduğu için giremiyormuş nete hepınızın kandilini ve bayramını kutladı bilgilerinze:))

X