kk nın en güzelleri buraya:))

Bayan kahkaha ben geldim
Bütün gün dolaştık oradan k.valideye geçtik eşimde geldi
Yemek yedik geldik

afıyet bal seker olsun cnaımcım hoşgeldin bende yalnı zkaldım deyıp duruyodum oooo ne guzel dolasmıssınız havad asıkıcı degıldı ozlettın kendını bılesınn:)):1hug:

Canım sağolasın.Sıkıntımın sebebi sadece şu regl olayı.Başka derdim yok çok şükür.Ama benim yinede konuşmaya ihtiyacım olacak gibi.a.s.:Saruboceq:

Bebiş mi istiyodun canım. Ben de bekliyodum kaç zamandır ama bu gün regl oldum ve moralim biraz bozuk... :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: Bi de bebek yokken gecikmesi insanın psikolojisini mahvediyor yani... :çok üzgünüm:

iyi akşamlar bayanlar topiğiniz hayırlı olsun KK de çirkin bayan varmı ki hepside en güzeli zaten......
...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bebiş mi istiyodun canım. Ben de bekliyodum kaç zamandır ama bu gün regl oldum ve moralim biraz bozuk... :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: Bi de bebek yokken gecikmesi insanın psikolojisini mahvediyor yani... :çok üzgünüm:

canım yaa üzme kednını ayy bırıne hamıle kalırsan uzulme diyoruz birinede olmadın diye üzülme bune ya heheheh yok bozma öyle psikoloji falan olur elbet dur bakalım daha yenı evlısın:1hug:

canım yaa üzme kednını ayy bırıne hamıle kalırsan uzulme diyoruz birinede olmadın diye üzülme bune ya heheheh yok bozma öyle psikoloji falan olur elbet dur bakalım daha yenı evlısın:1hug:

Teşekkürler canım. Yok ya takmıyorum artık. Rabbim ne zaman verirse o zaman olur napalım. Nasim meselesi. Ama yine de insanın içi gidiyor sanki biraz... :ecrin_bebek:

kızlaaaaaaaaaaaaaaar silm ben geldim
biliyosunuz eşimle birbirimize girmiştik
sebep benim evde çok bunalmam yalnız olmam
ve alkolden nefret ederken ben onun ramazanlık gün bile günlük içmesiydi
sanırım ne kadar büyük bi bunalım geçirdiğimi anladı
beni c.tesi gecesi adapazarına bıraktı gez toz halanlarda diye
burda 4 tane halam var ve kuzenler var
gırgır şamata geçiyo günler
kendime geldim çooooook iyiyim
ve hepinizi çoooooooook seviyorum beni merak etmişsiniz
evime dönünce sık görüşecez burda fazla giremiyorum

Sevindim senin adına canım. Umarım böyle devam eder. kaydirigubbakcemile5

canlarımsınız ya hepiniz
ya sizin desteklerinizi görünce gözlerim doluyo inanın
burda aldığım dopingde eve gidince 2 ay hapise yeter
2 ay sonra bi adapazarı daha yapem bari tabi getirirse yine

ecrincim bu arada üzülme ya
bi söz vardır ölümün , nikahın ve doğumun saati asla şaşmazmış
demekki hayırlısı değilmiş zaman senin için
Allahım hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin inş tüm isteyenlere
bende 1 yıl 1 aylık evlyim hiç korunmadık
ama benim de yok bebişim halen
ama inan kafaya takmıyom ben
elbet vardır hayır diyorum

Yok be güzelim bebiş falan istediğim yoktuda şu an öyle bir endişem var.Çünki en son reglim ağustos 17-21 arası. bugünle birlikte 34 gün regl günlerinide dahil edersek 39 gün.Benim biraz düzensiz reglim uyanamadım.Birde çok fazla belirti yaşamıyorum. O yüzden anlayamadım birde kendi kendime oh diyorum ramazanı bu sene tam kurtardım diye seviniyorum.Akıllı bi düşünsene başına bi hal gelmiştir diye.Yani şu an kesin bişey yok tahmin sadece.Henüz test yapmadım.Bugünde müthiş belim ağrıdı acaba gelecekmi diyorum ama hiçbir reglim boyunca belim ağrımadı ağır bişey de kaldırmadım.Aman ne bileyim işte görücem gününmü tahlilden sonra.:a015::a015:

sıkıntı etme be güzelim hakkında y-hayırlısı neyse o olacaak nasılsa lülülülülülü

Ya evet doğru söylüyorsunda insan takıyor işte.Her iki sonuçta benim için şok etkisi yapacak.Hadi sonuç pozitif çıkarsa hadi hamileyim deyip onu düşünücem ya değilsem o zaman neler düşünücem neler.İnsan bu devirde artık herşeyden tırsıyor işte.:sm_confused::sm_confused:

X