kk nın en güzelleri buraya:))

eşim zaten babasını istemiyor ki..iki kelime etsek bizi evden kovacak tipte benneyaptımki
Allah o adamı bildiği gibi yapsın..
kardeşleri arkamdaydı hep eltimin bi lafı aramızı bozdu sana demiştim elti mağduruyum filan diye
eltimin olayından sonra bu durumlar daha zor eşimden baska kimseye sığınamıyorum..
eşim akşam 11 de geliyor ctasi pazar calışıyor yanı eşimden daha çok babasıyla basbasa kalıyorum..
bilmiyorum ya Allah büyük

canım ev kayın babanın adınamı:uhm:
eğer öyleyse bence kiraya çıkın
en azından daha huzurlu olursunuz

tatlım en azından esınle konu shaftasonları annem rahatsız de onun yanına gıt yada cok sıkıldııgnda nasılsa anenende yakıns ıze allahım tez zmanda bır ev nasıp etsın sızekı kurtulun oradan ne dıyelım canım zordur zzor ınsanla basetmek bız yanındayız ama bunu hiç unutöa olurmu senı sevıyoruz cılgın kız:)))

canım bu ne saçmalık öyle:kızgın: neden sende kalıyomuş kayınbaban, kaynanan nebiçim bir insanmış:eek:klava: ki eşinin çekilmez olduğunu bile bile sana bırakıyo:kızgın: layd cim eşinle konuşsan diğer kardeşleriyle konuşsun sırayla yanınızda kalsalar,
yada kaynananlarada bir daire alsalar ayrı oyursunlar bari,
yani anlattığın şekilde zor canım ya ama napcaksın bayankahkahanın dediği gibi sayılı gün mecbur bekleyeceksina.s ama diğer söylediklerimi yapmaya çalışın bence

bekar oğulları var alt katta..hatta biri kanser biri psikolojik rahatsız..ama onlarda kalmıyorlar bizde kalıyorar..yok normal olsalar hakkaten ses çıkarmam ama anormaller işte...o yuzden kardeşleriyle konusmamın bi anlamı yok..
şimdi görümcelerle aram düzeldi gibi gelirlerse zaten onlarla rahat paylaşabilirim sıkıntımı..
çünkü gecen sene onların geldiği gün eltimle bozuşmuştuk küs kaldık görümcelerle de..benim gidecek yerim olmadı eşimin tarafından mecbur kpederle basbasa kaldım evde patlamıştım .. bu sene öyle bi durum olmaz ama telefonla konusmak bile ben, öyle korkutuyorki benneyaptımki gelince gercekten çok korkuyorum..

evet lahanam kayınpederimin ustune ev..babamın evı var ama kayınpederım sağ olduğu sürece o evden çıkmam , çıkamam..beni anneannem büyüttü anneannemin bi tane evi var ..kpederim diyo ki anneannen ölürse evi sana verir dimi diyor :1shok:
o gun nasıl ağladım anneanneme ömür ver Allah ım diye

tatlım en azından esınle konu shaftasonları annem rahatsız de onun yanına gıt yada cok sıkıldııgnda nasılsa anenende yakıns ıze allahım tez zmanda bır ev nasıp etsın sızekı kurtulun oradan ne dıyelım canım zordur zzor ınsanla basetmek bız yanındayız ama bunu hiç unutöa olurmu senı sevıyoruz cılgın kız:)))

valla bilmiyorum gelirlerse hergun bizim eve davet etcem sizi rahatsız olsunlar amma ne çok geleni gideni var desin gitsin köye

bekar oğulları var alt katta..hatta biri kanser biri psikolojik rahatsız..ama onlarda kalmıyorlar bizde kalıyorar..yok normal olsalar hakkaten ses çıkarmam ama anormaller işte...o yuzden kardeşleriyle konusmamın bi anlamı yok..
şimdi görümcelerle aram düzeldi gibi gelirlerse zaten onlarla rahat paylaşabilirim sıkıntımı..
çünkü gecen sene onların geldiği gün eltimle bozuşmuştuk küs kaldık görümcelerle de..benim gidecek yerim olmadı eşimin tarafından mecbur kpederle basbasa kaldım evde patlamıştım .. bu sene öyle bi durum olmaz ama telefonla konusmak bile ben, öyle korkutuyorki benneyaptımki gelince gercekten çok korkuyorum..

tamam görümcelerinle konuş öleyse ya bari onlar deseler beker kayınlalarınla kalmalarını belki kızlarını dinlerler.
yok yinede yanında kalcaklarsa sende evde durma. çık annenlere git, kuzenler felan varsa kardeşlerin, git işte birilerine her sıkıldığında çık evden

laydcim benim çıkmam lazım artık:1no2:
daha sonra yine konuşuruza.s canım allah büyük sıkma canını elbet bir çaresini bulursunuz inşallah öpüyorum canıma.s.

tamam görümcelerinle konuş öleyse ya bari onlar deseler beker kayınlalarınla kalmalarını belki kızlarını dinlerler.
yok yinede yanında kalcaklarsa sende evde durma. çık annenlere git, kuzenler felan varsa kardeşlerin, git işte birilerine her sıkıldığında çık evden

evet öyle yapıcam zaten de eşim bu sefer üzülecek..her sene hersene aynı durum olunca bi anlamazlarsa bu koca kafalılar pes diyecem..
çalıştığım şube annemin evine 5 dk mesafede sorun olmaz o konuda yanı..
ama insan üzülüyor evinde belli bi düzen varken annesine gecmek psikolojık olarak paramparca ediyor..
özellikle gelebileceklerini düşündüğümden para gününe katıldım 15 günde bir ctesileri gündeyim.. hafta içi çalışıyorum iş çıkışında anneme giderim..ordan da eşimin işyerine eşimle birlikte de eve döneriz..
gecen sene son aylarda öyle yapmıştım ama çok yorulmuştum hep dışarda dışarda..

olsun artık aneneın yakın olusu ıyı oldu gördunmu her işte bir hayır vardır demiştik sana öpuyorum bend ehem size laf yetıstırıyorum hemıd ehalı yıkamaya cabalıyorum heheheh ne hamaratım yaaaaa

güle güle lahana bebek :a015: iyiki varsınız ya
bayankahkaha canım ablam Şeniz

olsun artık aneneın yakın olusu ıyı oldu gördunmu her işte bir hayır vardır demiştik sana öpuyorum bend ehem size laf yetıstırıyorum hemıd ehalı yıkamaya cabalıyorum heheheh ne hamaratım yaaaaa

nee:1shok: halı mı yıkıyosun nerde ya balkon da mı:ecrin_bebek:

nee:1shok: halı mı yıkıyosun nerde ya balkon da mı:ecrin_bebek:

yok kız bu su kıtlıgında yıkanırmı şakır şakı rhalı makınayla yıkıyorm elbet dınlenme molalarınd ayanınızdayım orucu aclım bıde kahvelerı ıcerız akrsılıklıkı degmeyın keyfıme ozman :teytey:

Ablam topiğin hayırlı olsun.Kolay gelsin sana az su harca heee :))) Bu arada bayram sonrası buluşma ne zmn tarih belli olmadı mı hala:)

Ablam topiğin hayırlı olsun.Kolay gelsin sana az su harca heee :))) Bu arada bayram sonrası buluşma ne zmn tarih belli olmadı mı hala:)

hoşgeldın canısımm sagolasın bide geyıkde acalım dedık actık bakalım hayırlısı olsun hehehe yok ank bayramdan sonra amelıyat olacak ozman kesınelstırelım dedık onu zıyarete gıdebılırız hast yada o musaıt olunca kadıkoyde oalck bu sefer zaten bulusma sınemler yer bakacakalrdı ama son gunlerde ondanda ses cıkmıyo bıdahakı sefer eherkesın telını yazacam :eek:klava:

yok kız bu su kıtlıgında yıkanırmı şakır şakı rhalı makınayla yıkıyorm elbet dınlenme molalarınd ayanınızdayım orucu aclım bıde kahvelerı ıcerız akrsılıklıkı degmeyın keyfıme ozman :teytey:

şikayet etcektım seni :ecrin_bebek: eğer süpürgeyle yıkamasaydın sırnaşık şey

X