- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
-
- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
- #1.801
:jeyyar: :roflol:
aslında meze olarak yapıyodum ben onu, salata gibi değil, haşlanmış patatesleri eziyosun içine biraz tuz ve karabider döküyosn karışıtırıyosn sonra borcamın altına döşüyosn bastıra bastıra cokacimcoook üzerinede rendelediğin havuçları biraz tavada çeviriyosn öldürüyosn yani onlarıda patateslerin üzerine döşüyosn, en üstünede yoğurt döküyosn onun üzerinede naneli biberli yağ kızartıyosn mmmmm mis gibi oluo :ecrin_bebek: deneyin derim.one kı salatamı havuclu olanbilmiyorumkismile
sen nereye gittinki benm haberim yokk eyvahedigeldismiledeliii yaaa koptum :roflol:
32 saat yola baktım uyuyamadım ben bakmazsam kaza yapcak sanki manyak ben
öff yorgunuuum bide işe geldim geri pöfff
bu kızı bizim köpeğe göstersem minder aramaya başlar sapık=))
bahar oldumu bahcede minderını götürüp kuytu köşede bişeyler yapıyo ya-tatlicadiarzu-
cinsi sapık köpek=) şabanın filminde ayşen gruda diyoduya: seksomanyeeeaaaakkk =))))))))
bununkilerde amma iriymiş maşallah benimki anca salınım yapıyo bunlar sanki trombolinde zıplıyo anacım:roflol:
demetim gelmiişş yuppyyy
uyuycam dimet çok fenayım yaaaa
geldim tabii, ya benm kocam 1 ay boyunca cumartesileride çalışcakmış mafoldumben o yüzden evde yanlızım şmdi mafoldumben
napıon burciii görüşemiyoz hiç ya neler yaptın 9 günmü kaldı nişanlının gelmesineeeeee waaaaaaaauuuuwwwww
canım ya sınava gittimya maraşa
devlete girmek için gittim dua et olurmu bıktım özel sektör patron kahrı çekmekten ya!!!
pazar günü burda olcak inşallah canım ama annesini ilk görcek benim yanıma ne zaman gelir bilmiyorum babası almış bileti ilk benım yanıma inmiyo o yüzden gıcık adam nolcak:mymeka:
kıymete bindi oğulları iyiceee!!!!! öyykk
sen nasılsın şekercim bu avatardaki sensin demi ne tatlı çıkmıssın kız partpostal kızı gibisin maşaşşaahhpoponu kaşııdelikafadulden
sende kocişine türlü türlü yemekler yaparsın bikere bikere daha aşık olur sanaa=))
acıktım yaaa yolda da bişey yiyemedim 2 gündür 1 tostla duruyom
hii öylede güzel olur.cokacimcoookben o havucu yoğurtlu mayonezli yapıyorum içine birazda közlenmiş kırmısı biber doğruyorum süper oluyoo demet bu senin yaptıgında süperdir nam namm
ayy maraşta ne et yemekleri ne köfteler vardı yaaa adamlar deli gibi yiyooo okulun yemekhanesi bile kebabçı gibiydi heheh=)))
ben bişey yiyemedim stresten ya zamanda yoktu gerçi ama bütün yol midem guruldadı 1de gitcem yemeğe =(
bizim evlilik uzuycak eger ben maraşa gidersem...
hatta 2-3 sene bile uzayabilir ama ben razıyım ya hem aklı başına gelir artık küçük beyin belki!!
uyuyo sekerım
se napıon kocam yanımda tersten bakıoeyvahedigeldismile
o resmdeki senmıydinnnnnnnnn aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaa mnken gubısinnnnbilmiyorumkismile
burcı hayrlı olsun canımcım
evlılık ertelncekmı senınkı ne der kıııbilmiyorumkismile