- 13 Mart 2009
- 2.114
- 14
- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
- #1.761
selam kızlar yoksunuz ya bi türlü buluşamıyorz eskisi gibi neler apıyosunuz geldiğinizde yazın bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anacugumun evınde bu saatlerde mutfaktan mıs gıbı kokular gelrdimafoldumben
ahhhh ahhhhhhmafoldumben bir sürüü yemekler yapardıımafoldumben
sımdıı ise benımde br evım var fakat farklı olan esım asla istemıyo yenıyıl lafını bıle oda öle görmüşmafoldumben
gunahmışşşşş anası öle dıyomafoldumben
gavur gelenegımiş:1ninca:
hicri yılbasymış bızımkimirmirmirmir
içim sıkılıyooooooooo
uffffffffffffffffffffffffff sızde yoksunuz keyfımde yok
yapa yanlız patlıcammm evde yakındasenağlama
27 yıl gunha gırmişim şutarafagitti
dısarlarda sabahlarken:1closedeyes:
neyse ben kacar :a015:
renk süper burcııım emınım sanada cok yakışmıştır.
dmt:a015: napçan bu kadar parayı:çok üzgünüm: geyık yapalım artık yaaa çok sıkıcı kk sız olmadan:çok üzgünüm:
renk süper burcııım emınım sanada cok yakışmıştır.
dmt:a015: napçan bu kadar parayı:çok üzgünüm: geyık yapalım artık yaaa çok sıkıcı kk sız olmadan:çok üzgünüm:
ben geldiimmm
netim düzeldiii demet özledim öpiiim gel biii
yelizliz liz liz
nerdesiniz kız hüüüü
saol tatlıım makinem olsa hemen cekıcem ama yoookk telefonumunda nasıl pcye aktarıldıgını bilmiyorum zaten görüntü berbat:ecrin_bebek: hu huuuu ben geldüümmm :)) burcu saç rengi çok güzelmş cnm eminim yakışmıştr sana. en kısa zamanda foto bekliyorm :) çok doğal duruyor bu sarı güzelmiş.nişanlının gelmesinede az kalmış hadi hayırlısı olumunekankayizsmile
obaaa hadi inşallah canım hayırlı haberini bekliyorum=))
bayanssulusmile wauuwww yeni ifadeler gelmiş süperr guclubacismile para biriktireymde hamile falan kalırsam çalışamam eyvahedigeldismile
zaten süpriz var gibi bilmiyorum ama ben tam 28 günde bir regl olurdum bugün olmam gerekiyordu ama olmadımmm eyvahedigeldismile acaba diyorum bişiymi varr bilmiyorumkismile yarında olmazsam bi hastaneye gidip kan testi yaptırcam boshayallersmile
okudum psikolojim bozuldu valla evlilikten korkuyorum billa korkuyorum offffgördünüzmü ya bir derdim var bölümündeki hikaye beni çok üzdü kadın 15 gün sonra doğuracakmış ne mutlu gününde pislik herifin ve kaşar mikrop pislik kuzeninin yaptığına bakın 2 sininde cezasını versn ya uf mafoldumben