KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

anacugumun evınde bu saatlerde mutfaktan mıs gıbı kokular gelrdimafoldumben
ahhhh ahhhhhhmafoldumben bir sürüü yemekler yapardıımafoldumben
sımdıı ise benımde br evım var fakat farklı olan esım asla istemıyo yenıyıl lafını bıle oda öle görmüşmafoldumben
gunahmışşşşş anası öle dıyomafoldumben
gavur gelenegımiş:1ninca:
hicri yılbasymış bızımkimirmirmirmir
içim sıkılıyooooooooo
uffffffffffffffffffffffffff sızde yoksunuz keyfımde yok
yapa yanlız patlıcammm evde yakındasenağlama
27 yıl gunha gırmişim şutarafagitti
dısarlarda sabahlarken:1closedeyes:
neyse ben kacar :a015:

heheh senin kaynana cennete gidecek bu gidişle biz cehennemden el salıycaz ona=)))))
töbe töbeeekaydirigubbakcemile3

ben saçımı boyattııımmmm
sizide çok özledim ya hey gidi günler
heyyyeyeyü eyü ey hüümafoldumben senağlama

aynen böyle oldu rengi kendi saç rengim üstüne sarı balyaj yaptırdım begendim beklediğimden güzel oldu ama salak adam sçımı çok kesti yaaaa kırık alcaktı güya 4 parmak gitti ühühü
PeraboPiperAG466052254(294x412).jpg

renk süper burcııım emınım sanada cok yakışmıştır.
dmt:a015: napçan bu kadar parayı:çok üzgünüm: geyık yapalım artık yaaa çok sıkıcı kk sız olmadan:çok üzgünüm:

dmt:a015: napçan bu kadar parayı:çok üzgünüm: geyık yapalım artık yaaa çok sıkıcı kk sız olmadan:çok üzgünüm:

canıımmm
ben geldiimm
güzel oldu saçım ya ben sevdim:kedi: inşallah paşaçocuğu da beğenirde tepemin tasını attırmazkaydirigubbakcemile3

bende özledim artık ya demette hiç gelmiyo artık heralde nerde eski günleerr ahhahh

:ecrin_bebek: hu huuuu ben geldüümmm :)) burcu saç rengi çok güzelmş cnm eminim yakışmıştr sana. en kısa zamanda foto bekliyorm :) çok doğal duruyor bu sarı güzelmiş.nişanlının gelmesinede az kalmış hadi hayırlısı olumunekankayizsmile

bayanssulusmile wauuwww yeni ifadeler gelmiş süperr guclubacismile para biriktireymde hamile falan kalırsam çalışamam eyvahedigeldismile

zaten süpriz var gibi bilmiyorum ama ben tam 28 günde bir regl olurdum bugün olmam gerekiyordu ama olmadımmm eyvahedigeldismile acaba diyorum bişiymi varr bilmiyorumkismile yarında olmazsam bi hastaneye gidip kan testi yaptırcam boshayallersmile

gördünüzmü ya bir derdim var bölümündeki hikaye beni çok üzdü:KK43: kadın 15 gün sonra doğuracakmış ne mutlu gününde pislik herifin ve kaşar mikrop pislik kuzeninin yaptığına bakın :KK43: 2 sininde cezasını versn ya uf mafoldumben

:ecrin_bebek: hu huuuu ben geldüümmm :)) burcu saç rengi çok güzelmş cnm eminim yakışmıştr sana. en kısa zamanda foto bekliyorm :) çok doğal duruyor bu sarı güzelmiş.nişanlının gelmesinede az kalmış hadi hayırlısı olumunekankayizsmile
saol tatlıım makinem olsa hemen cekıcem ama yoookk telefonumunda nasıl pcye aktarıldıgını bilmiyorum zaten görüntü berbat
nişanlım gelince kesın cekılırız onları atarım sizedeolumunekankayizsmile

bayanssulusmile wauuwww yeni ifadeler gelmiş süperr guclubacismile para biriktireymde hamile falan kalırsam çalışamam eyvahedigeldismile

zaten süpriz var gibi bilmiyorum ama ben tam 28 günde bir regl olurdum bugün olmam gerekiyordu ama olmadımmm eyvahedigeldismile acaba diyorum bişiymi varr bilmiyorumkismile yarında olmazsam bi hastaneye gidip kan testi yaptırcam boshayallersmile
obaaa hadi inşallah canım hayırlı haberini bekliyorum=))
yeni ifadeleri yeni gördüm yaa bazıları güzelmiş hihibayanssulusmile

gördünüzmü ya bir derdim var bölümündeki hikaye beni çok üzdü:KK43: kadın 15 gün sonra doğuracakmış ne mutlu gününde pislik herifin ve kaşar mikrop pislik kuzeninin yaptığına bakın :KK43: 2 sininde cezasını versn ya uf mafoldumben
okudum psikolojim bozuldu valla evlilikten korkuyorum billa korkuyorum offff

yalannnnnnnnnnnnn söylüyorsunnn yalannnn yalan desin birileri ya benim psikolojim bozuldu bida o bir derdim var köşesini okumıcam :KK43: salak salak şeyler yazmışlar yok çalışıyomşta çok yorucuymuşta, yok kocasını kuzeninin üstünde çıplak basmışta yok bilmem nede ooff of :KK43: okumıcam ya 1 saattir okuom sinir oldm ama bilmiyorumkismile artık kocalarımızı akrabalarımızdanda sakınmamız kıskanmamız mı lazım acaba :umursamaz: ben korktum, gerçi kocama güvenirim ama baksana millet zıvaradan çıkmış, o kaşar kuzeni ben olsaydım boğazından tuttuğum gibi balkondan aşağıya atardım pislik kız alsanaalsanasmile ama belkide kadın ekşın yapmak için uyduruk hikaye anlatmıştr :KK43: inşallah öyledir.
yeliz kısss hamile olunca şey yapılmıyomu ?? :) ee bu erkekler 9 ay nasıl zaptedilcek napcaz uff hamile olmasammı ya mafoldumben

Çocuklarım olmadan asla diyorsan ALıYE'Yı;

Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BıNBıR GECE'Yı;

Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLARI;

Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇıFTLıĞı'Nı ;

Çocuklarımın hepsi tek bir kişiye versin diyorsan YAPRAK DÖKÜMÜ'NÜ ;

Sülalenin hepsi birbirine versin diyorsan AŞKI MEMNU'YU izle :-))))

X