- 8 Şubat 2009
- 4.654
- 3
-
- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
- #1.661
üvett sefkilim geliiiiiiiiihihoyyytbuğcuuuuuuuuuuuuuuuuuu zemuszemus 1 ay kalmışşşşşşşşşşş nişanlın gelioooooooooo opuyorumnanaktan zemuszemus
üvett sefkilim geliiiiiiiiihihoyyyt
hatta 29 gün kaldı canım, çok heyecanlıyım yaaa
size anlatmadım, kısa mini elbise aldım 3 tane bi tanede hafif topuklu siyah yandan kurdeleli çizme aldım çok seksü oldu:kedi:
anlatıyorum şunu aldım bunu aldım diye, iyi ben gelince saklanacak köşe ara diyo
bide kızdı ben yokken skaın giyme onları anca ben varken giyebilirsin diye...:mymeka:
ay bide haftaya saçımı boyatcam, sizce nası yapıyım annem kuaförüyle konusmus
dipler 2 ton açık, uclara doğru da daha açık sarı röfle yapalım demiş
siz gördünüz beni nası olur sizce???
valla heyecandan ölcem düşününce gelceği zaman napcam bilmiyorum hiç, dibi düşsün istiyorum agzı açık kalsın böööyule:1shok::1shok:
evet evet dibi düşsün giyin süslen püslen öyle giyme falan dediklerine bakma giy gözünü alıştır :jeyyar: sonra sen bekarken giymiyodun falan demesin. bi kere daha aşık olsun sana görünce seni opuyorumnanaktan senin tenin açıktı sarı sana gider boyat gitsin bi değişiklik olur hem
ay kıyamam beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeŞeniz
süper olur o renkkkk ksınlıkleee cok yaışırsositososito
sexı karuuuuuuuu:jeyyar::jeyyar:
demeet gitmeesenağlamauf ya bi yerleri süpürdm sildim 1 buçuk saat geçmiş biledaha toz alcam tuvalet banyo beni beklio bide yemek falanda yok akşamada misafr var
demet kaçarrr
var var çilekli evdee=))sexü parfumde al çilenkli bıseler olsunhihoyyyt