KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

resimleri böyle eklersen göremem zuzum
eklenti olarak yüklemen gerek ataç işaretinden :kedi:
ama bal kafanın profilinden baktım yanardağ pastasını diyosun
terif kolay ama görüntü nasıl bakamıyorum mafoldumben

isimlerını yazıyım sultan lokumu..böle beyaz dısı srf hindstan cevızı top top yapıyon kurdan batırıyosun ıcınede cevız...
uabıyelerde fındıklı ufak ufak cok seker ustune pudra sekerle kakao karstırıp serpiyon..
börekte burdan yıne.

buğcuuuuuuuuuuuuuuuuuu zemuszemus 1 ay kalmışşşşşşşşşşş nişanlın gelioooooooooo opuyorumnanaktan zemuszemus
üvett sefkilim geliiiiiiiiihihoyyyt
hatta 29 gün kaldı canım, çok heyecanlıyım yaaa
size anlatmadım, kısa mini elbise aldım 3 tane bi tanede hafif topuklu siyah yandan kurdeleli çizme aldım çok seksü oldu:kedi:
anlatıyorum şunu aldım bunu aldım diye, iyi ben gelince saklanacak köşe ara diyo
bide kızdı ben yokken skaın giyme onları anca ben varken giyebilirsin diye...:mymeka:

ay bide haftaya saçımı boyatcam, sizce nası yapıyım annem kuaförüyle konusmus
dipler 2 ton açık, uclara doğru da daha açık sarı röfle yapalım demiş
siz gördünüz beni nası olur sizce???

valla heyecandan ölcem düşününce gelceği zaman napcam bilmiyorum hiç, dibi düşsün istiyorum agzı açık kalsın böööyule:1shok::1shok:

evet evet dibi düşsün giyin süslen püslen öyle giyme falan dediklerine bakma giy gözünü alıştır :jeyyar: sonra sen bekarken giymiyodun falan demesin. bi kere daha aşık olsun sana görünce seni opuyorumnanaktan senin tenin açıktı sarı sana gider boyat gitsin bi değişiklik olur hem

sını bu gece 2sı yarın inş...
keşkeeeeeeeeee ya keşkeeeeeeeeeeeeeee
çok saol yınede...Şeniz
kayıncanvar aramadı bile:1ninca: kötükedihüso

ay kıyamam beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeŞeniz
süper olur o renkkkk ksınlıkleee cok yaışırsositososito
sexı karuuuuuuuu:jeyyar::jeyyar:

yaa o çizmeyi mesela sunum yaparken giydim, yürüyemiyorum alışmışım spor ayakkabıya
sanki herkes bana bakıyo çook utanıyom:kedi: saçımı boyatınca da cok yadırgarım diye korkuyorum
annem demese ben ne giyimi değiştircektim ne bişi
kızdı bana bayramda eve gittiğimde çıkar şu üniformalarını artık yetişkin insan oldun diyeeee(üniforma kot panteelon-spor ayakkabı=))

inşallah çok beğenirde aşık olur
üzmesin beni artık yaa ben onla evlenmek istiyorum ..senağlama

hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
fena gök grluyoooooooooooooooooooooooooooooooooooo
çok korkarım gece gıbııı oldu cokkkkkkkkkkkkkk ygmur yagıyoooooooooooooooo

ya kıyamn inşşşşşşşş kızzzz allahımm nasıp etsınnnnnnnnnn
üzmez dusunme öleeee
kımbılır ne kadarrrrrrrrr özledı seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyyyyyyyyyyyyy süper yaaaaaaaaaaŞeniz

uf ya bi yerleri süpürdm sildim 1 buçuk saat geçmiş bile daha toz alcam tuvalet banyo beni beklio bide yemek falanda yok akşamada misafr var
demet kaçarrr
demeet gitmeesenağlama
şaka şaka işine bak
ama gene gel
:a015:

sexü parfumde al çilenkli bıseler olsunhihoyyyt
var var çilekli evdee=))
spor yapıyodum bıraktım tekrar baslıyom buhafta, bacaklarım sıkılaşsın azıcık hazirana evlenirsek napcem ben:kedi:
ay ne zor erkek milleti olmasa ben salar gezerim valla don pijamakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…