KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

allahımmmmmm kör etttttttttttt beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
para.jpg

bilmıyommmm
ekrana pp resmı geldiiiii
çok ent yaaaaaaaa iğrençtıııııııııııııııııııııııııııı
altta sarı lamba yandı acılır pencere gıbı bır actımmm anaaaaaaaaaaaaa one...............pp
bıdaha yandı actım bıtane daha böööööööööööööööööööööööööö
alınn dosyalara bktım ordaydı şimödı yok sılınmış kendı ne ayaj anlamadım
burcı vırus dıyorrrr
anam ne bcım vrus buuuu yaaaaaaaaaaaaa:eek:lmaz:

bende bascam parayı alacam bu karttan her gun 1 tele koysam 1o gunde kaç ederrrrrrrrr hımmmm:nazar:
sayayım du
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
ahaaaaaaaaa 10 tele edıyooo

bende bascam parayı alacam bu karttan her gun 1 tele koysam 1o gunde kaç ederrrrrrrrr hımmmm:nazar:
sayayım du
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
ahaaaaaaaaa 10 tele edıyooo

hahah deli:roflol:
ya netten üye olmayanlar okuyunca da misafir yazıyo canım, hani hapse atmışlardı ya bizi şu popo topici yüzünden:eek: o zaman ben hep okuyodum, misafir yazıyodu=)

pasaklı kız ne haberrrrr:hulya:
dmt selemı kapıldın yawrımmmmmmmmmmmmm

iyidir canım senden naber Şeniz akşam yalnız kalmışsın yasık sana :gitme:

kiralama.jpg

burcıııııııııı bu kıralanayomuş kız dugune kıralasana cok orj olur heeeeeeeeopuyorumnanaktan

ne ki bu ben resmi göremiyoruuum şirket pcsinden :bbo:

,

selam kızlar bugün hava çokkkk güzelllllllllllll opuyorumnanaktan sanki dün buradan hiç sel geçmemiş gibi yaz gibi içim açıldı be ohhh. kapalı havadan nefret ediyorum hep güneş olsun heppp yaz olsun heppp.

yeliz bu çikolata süpermiş ama düğüne alırsak çocuklar mafeder ortalığı:) bu çikolata otellerde çocukların alınmadığı düğünlere yapılsa daha ii olur. alışveriş merkezlerinde görüom bunu çok güzel akıo çikolatalar insanın kafasını içine sokası gelioo :içelim:

:roflol: bu pastayı ben bekarken kardeşime yapmıştım, süpriz doğum günü pastası :roflol:
bakmayın 5 tane mum olduğuna, 18 yaşındaydı ama 18 mumu sığdıramadım :)
fotolara bakarken buldum paylaşmak istedim ah ahh şimdi kardeşceyizim çok uzakta mafoldumben

attachment.php

Eklentiler

• $Görüntü055.jpg
    $Görüntü055.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 42
ufffffffffffff anam oneeeeeeeeeeeeeeeee
süper dmtck harıkaaa
benm sınırler tavan yaptı yıneeeee
perdecı geldııı storlar takıldı sukur 1,5 da geldı 13:30 yane 15:30 da gelcektı....
kayınvalıde de damladııııı tabeee 15 de....
adam gıttı.. ev berbattttttttttttttttt amaaa varyaaaaaaaaaa yetısemıyom ya aglamaktan helak oldum sınrlerım bozuluyooo bı yardım eden yok yaaaaa
cocuk uykusuzluktan aglıyoooo
napçamkı neye yetscem aldım cocugu elınden salladım
oturdu sandalyede ben gdyodum dedı gıttı
yaneee yuhhhhhhhhhhh dedım yh
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
allah bın beter etsın elime dussun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
mafoldumben:Saruboceq:
daha yenmek yok ev berbatttttttttt ben ayagımda cocuk otruyom bıde cumrtesıye arkdaslarını cagrmış banada sormadan sankı o yapıyo herseyı bıde ıkram yapçam 10 kısı olcaz top ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
da ya na mı yo rummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

X