KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

allah bılır sekerımmmmmmmmmm senın ıstemmmenle degıl öle bı krede hamıle kalınmıyo zatennnaniknanik..hesaplaaa dedımm ya kız nette yumurtlama zamanı hesaplama yaz ...o tarhte yap

hey allahm yaa evine yerleşmeden ne misafiri? kabul etme kıs hih
allah bılır sekerımmmmmmmmmm senın ıstemmmenle degıl öle bı krede hamıle kalınmıyo zatennnaniknanik..hesaplaaa dedımm ya kız nette yumurtlama zamanı hesaplama yaz ...o tarhte yap

hii bi bakiim ben ona saol cnm

haha süper senin kayınvalide ya
parti kadını:roflol:
ben çok gülmiyim başımda bi tane var zaten hatta fazlası var eksiği yok yani!:mymeka:

yandın burciiiiiii insanın tum snrlerı alt ust oluyo vallahalmaz:
dıdıkleme börek sprmiş ama patato cıgmı anlayan varmı kızlar bı bakarmısınız....
bnm banyo hala dagınıkkkk..
banyolara baktık orda cok gseller grunce bunlrı begnmedımmafoldumben
2750 dı bnm begendıgım amaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
kendı evıme alcammm almmya krr verdım.. npçem bılmıyo vallha kutularda ii hersey aslında cıngane gıbıkaydirigubbakcemile3
dmt senn dolbın varmı nptın banyoyu..
çıldrcam bu banyolaaa

1 duvara kgt aldık hala yapışmadı duvar pembeee..
boyanmadı....hemde salonda böle mısafr alcakmışım bıde bgun halolcak inşşşşşşşşşşşşş..
dun sper bı süs aldım kadınla adam dans edıo gıbı sıyah ve metal rengı..
kayınvalıde cık kızıyoooo cokkkk gunahmışşşş
can istıcekmiş ahırette benden tum bıblolar..
bır sürüüü bıblo meleğim var kldrdı kızm olunca eve melek grmezmış onlar var dieee:1ninca:
duvardakı suslerı bıle sokmüşşşşşşşşşşşş
melek dieee

hayır benm bu evimde banyo dolabı yok ev sahibi banyoyu yeni yaptırmış küveti duşa kabini klozeti lavaboyu fayansları falan herşeyi yenilemiş kocaman bi oda kadar banyo ama uyuz adam dolap yapmamış, bizde düşünmüştük önce dolap almayı sonra diğer eve olurmu olmazmı diye almadık dolap. havlularım falan yatak odasında dolabın içinde, temzlik malzemelerimide kilere koydm.

neeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy akannehir oha diyorum ya ne alaka eski kafaaa nie günah olcakmış süs o sonuçta melekle ne alaka. karışmasın senin evine ya ben bile burdan deli oldm o kadına. karıştırma yelüzz ben seviom de öle şeymi olur be de gül haha:lepi:

dua edın kızlar ya nolur
ailesi cimri valla kopardııgımız kar yardım edicek aileler ev alırsak
ama bu ucu fıyata bıdaha bu kadar gzuel ev düşmezmafoldumben
çok istiyorum o evi ben=((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…