KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

mafoldumbeniyi yapmışın malesef benm öle bı sansım yok ama kapıyı kıtledım gıremedı eve
asansörde alşverse gderken kapştık hemde
ben 3 e baıyom o 0 a basıyo
ben galp geldım hop actım snrle kapıyı patttttt kapdım suratına bastı bastı gitti:mymeka:

ard aglamışım gözler olmuş siyah rımeller aktımı kapı calıo zırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dedım gerı geldı kim ooooooooooo die brı bagrmışım ama snrle bızım ev sahıbı cıktı adam baskomıser:roflol:
esmı sordu yok dedım mecbr aldım eve babam geldı depoztyu iade ettı gıtııler rezl oldum babasıda anldı tabı yuzmden bsey oldnu hoppp 10 dk sorası anası damladı kabus yane tammmm..
neysekı evı boşlttık mutfak yatak oda dolplarını falan hazrladık
ev darmadagın su anda berbattttt her yer bohça:1rolleyes:
bgunde storları sılcez nefret edıom su perdelrden ya yıkanmıyo sınr oluyommmmm
tum ev storrrrrrrrrrrrrrrrrrr:çok üzgünüm:

evlilk cok zor bısey ya
sen senden gecıon dmt su an cıcım ayında hyr dıyodur içinden bende öle dıyodum çünkü melk gbydı resmen
şimd mecbr aynı evde aynı yemegı yıyon aynı yataga gıryon kavgada alışa gelıo yane
ucurumlar var nısanlılıkla arasında hep derlerdı ınanmazdım çok zor aynı evde yasamak
sevınce katlanıyon ıste gecıo öfke
sevmesen ölüm olur de herhalde :uhm:

aahh aahh herkeşler dertli bir merabe diyem didim Şeniz
boşverin güzellikler yaa
sakin olunn sinirlenmeyinn inşallah geçer herşey düzelir

kıyamaaaam ben sana olsun açılmışsındır ağlamak iyidir, şimdi barıştınız demi ama?
kız kavganızda komikmiş gerçi böyle kavgalarda oluyomu evlilikte ben bi biz böyle oluyoz sanıyodum=)))
ya canım storu evine göre yaptırmıyosun demi, yani duvardan duvara olmadıgı için odanın büyüklüğünün değişmesi farketmiyo demi?
bende stor istiyorum ama kiraya çıkarsak nasıl olcak diye düşünüyorummafoldumben

deme!
ama oda güzel yelizim ya başını dayıycak güvenli bi omuz var, ayrıca sana şunu diyim 2 kız bile aynı evde kalırken olmadık kavgalar edebiliyo, ben oyüzden yanıma arkadaş almadım.
yani aynı evde yaşamak zaten zor, evlilikle bağdaştırma bunu ya ben annemle bile çok kavga ederim evde azıcık uzun kaldımmı:çok üzgünüm:

ben geldım sız yoksunuz:gitme:
butun esyalrım toplandı:gitme:
şimdi pazara gıtcem işm cok yarından ıtıbaren yokum:sinifsinif::gitme:senağlama
cumrtezi izmıre gdyruz yarn ev tasınıyo bgun sular ve kombı kapancak mecbur
dger evı acıcaz ve kayınvalıdemde kalmak zorundayız:a015::çok üzgünüm:
ne zaman nete gırerım bırdaha bılmıyom :çok üzgünüm:
çok üzgunum napıçam ben sız olmadan:a015:
zaten hıc arkadasm yok:1hug:
sizi çok sevıyorum kızlar:gitme:
akşam üsütü tekrar gelirim:gitme:

günaydın kıslar gelemedm kkya dersler yoğun bu aralar. bugünde anneme gidicem baklava yapıcaz cokacimcoook
yeliz bugün taşınıyodur şmdi telaştadır kolay gelsn sana yelizcim bebişi üşütme hih :ecrin_bebek:
her evlilikte olu böyle kavgalar bizdede oluyor tabiki ama kavga bitince unutulması önemli yani aradan birkaç gün geçtiği halde hala o kavgayı hatırlıyorsan kötü bişey, ama hatırlamıyorsan sevgi silmiş demektir herşeyi. bizde kavga ediyoruz tabiki ama çok sinirli olduğumz zamanlarda en önemlisi kötü sözler söylememek yani pişman olmamak ben çok bağırıryorm mesela ama boş boş :) oda bağırıo bağırıo sonra susuyos:) bizm bi sözümüz var evlenmeden önce koymuştk nekadar kavga etsekte yatağa küs girmicez demştk, yani sarılmadan uyumucaz demştk:) e sarılıncada zaten barışılıo :1hug:
cicim ayı bitmiştr ya 6 ayı geçti:) sizde kavga ederken dikkatli olun kıslar bişeycik olmaz arada kavgada lazım hem ne demişler kavga aşkın kardeşidir :asigim:

kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun canlarııııımmmŞeniz
demeeet çok tatlısınız kız allah bozmasın bayramda yoktum izmire gittim
çoook güzeldi annemle uyudum ya çoook özlemişim ben:gitme:
yeliiizzz nerdesin kız yerleştinmi?
ben bayramda çeşmeye gittim biliyomusuuuunnnnnalkisalkisalkis

burciii cnm seninde geöiş bayramın kutlu olsun çok sevindim annene kavuşmana. pek giremiom bu aralar kk ya zaman yok, yeliz naptı acaba yerleştimiki.
burci giy giy:)) dolana dolana giy:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…