KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

bu site çok reklam alıyor farkındamısınız??
şmdide knorrun reklamını almş her sitenin yapabileceği iş değil bu reklam işi
köşelik bu site köşelikk
ya bende açıcam böyle site yavaş yavaş büyütürüm nolcak
benm bi akrabam açtı bi site buna benzer yöresel bi site ama aylık 30 tl di geçen sene
hiçbişey değil. ama veb tasarımı nasıl yapcaz:)

tandım oni prtkal agacından almışın...
ya varya delrcem ya bu kayıvalıde benı delırtıo naçam bılmıommmmmm
kadın geldı habıre kızma böle dıo, hadi gidelimmmm..hadi attaaaaa,,giy papalarını yeliz kalsın burdaaa.hadı kızım kalk bıze gıdelımmmm..bn bgun karnıyarıkkkkk,çorbaaaaaaaa,makarnaaaaaaaaaaaa,hoşafffffff.................. sayıyo böle sora senn yemegn varmı dıo ya dalga gecıo galıba...yok dedımm.gelın yıyıın dedı..dedım saol yapçm ben ..yıne basladı..yelz sen işe gitttttttttttttttttt ben bakayım kızımaaaa..hadı kızım bıze gelllll yelız kalsın burdaaa..ay delrcektım yaaaaa..bır ıkı ay sora aklı erınce nolcak??????offffffffffffffffffffffffff sınır geldı valla tum gunm böle gecıcek yaa..sabh 11 de geldı 5 dk önce gitti manyak karı

yine erken gitmiş kız=)))
ya aklınca sevmeyemi çalışıyo torununu anlamadımki, sende gel kızım bana gel ben sana meme vercem sende varmı kaynana de:roflol:

her geldıgınde yapıo bunu ben bgun dıo sayıyo lan banane sordum mu???? yok su yk buuuuu ben ne zorluklaarla yapıom valla hergun yemek temzlık sabh 9 da baslıom 11 e kadr terler akıo ppdan....kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…