KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

ya burcu ve yeliz sizi engelledilermi noldu bugn hiçbişey yazmamışsnz bide kapsama alanı dışında yazıo sizde kafamçokkarıştı naptılar size yaaaaaaaaaaaaaa engelledlermi yoksaaaaaa :gitme: bu msjımı görnce cvp yazın lütfen :KK43:

elin kızının poposunun yaptıklarına bak Çok üzgünüm çoook
:1ninca: noldii
evetmafoldumben brcı yokmu dahamafoldumben
slm lady iyiyık sen nasılsın
bu takıp cızelgelerıne nolduuuuuuuuumafoldumben

iyiyik de çok meraklandım burda neler olii :1ninca:
alışverişler gitti avatarları normal görüyom :ecrin_bebek:
takip çizelgelerini zaten göremiyom onnar da mı gitti :gitme:

:1ninca: noldii

kızın teki kk vücut estetiği bölünde popsunun fotosunu koymş beğenmiyormuşta estetik yaptırsamıymışta bilmemneymiş.bizde konuyu geyiğe aldık biraz dalga geçmiştik ama tek biz değil herkes dalga geçmişti resmen boxer giymş popo resmi vardı:))))))))) bizim matrak m-joyy bide burcudenzde :) daha değişik fotolar koyunca onları engellemişler kaydirigubbakcemile3 beni engellemeyi unutmuşlar heralde kaydirigubbakcemile3 ama bugün açmışlar engelleri kaydirigubbakcemile3

yok avatrda kuçulmüşşşşmafoldumben uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
site yavaslıo dıe belkıde burci hala engellımıkımafoldumben ya uykusuzluktan gözlerım yanıooo
kızım hıc uyumuyo ya cok yoruluommm hıc keyfım yok
dun butun sınırımı kocamdan aldım bagrdım bagrdım bagrdımmmmmmmmmmm
mısafr gıbı ya gelıo gıdıo sınr geldı artıkkkk yedıgını ıctgını toplasa yetr yetısemıom hc bıseye ınmıo hıckucagmdan tum gun uyuyo...ayaklarımda..artık gece derman kalmıoo vallaa..drken gece baslıo gecede ayrıı dert ztenn..
sınır kupü oldum yaaa yardım eden 1 ınsan yok...yemk çamasr ütu temslık hepsi bnde ufffffffffffffffffffffffffffff:gitme::sinifsinif:

yok avatrda kuçulmüşşşşmafoldumben uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
site yavaslıo dıe belkıde burci hala engellımıkımafoldumben ya uykusuzluktan gözlerım yanıooo
kızım hıc uyumuyo ya cok yoruluommm hıc keyfım yok
dun butun sınırımı kocamdan aldım bagrdım bagrdım bagrdımmmmmmmmmmm
mısafr gıbı ya gelıo gıdıo sınr geldı artıkkkk yedıgını ıctgını toplasa yetr yetısemıom hc bıseye ınmıo hıckucagmdan tum gun uyuyo...ayaklarımda..artık gece derman kalmıoo vallaa..drken gece baslıo gecede ayrıı dert ztenn..
sınır kupü oldum yaaa yardım eden 1 ınsan yok...yemk çamasr ütu temslık hepsi bnde ufffffffffffffffffffffffffffff:gitme::sinifsinif:

:sinifsinif: ah cnmm kıyamam ya :KK43: bebişini gündüz çok uyutma gece uyusun. küçük çocuklu bütün kadınların şikayeti aynı ya uf :KK43: hemen büyüse dimiCADIARZU

akşama ne pişirsssseeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm mafoldumben bu sorudan nefret ediyorummmmmmmmmmmmm menü hazırlıcam evime olmıcak böle :1ninca: sen ne pişircen yeliz uf ya hiçbişey gelmio aklımaaaaaaaaaaaaa senağlama

denedım aglıoooooooooo cokkk ya ..çok caadı..
uyuyo gece ama kfasını saga sola savuruo anlamaıdm agrıo bı yerı ama neresı bılmıyooo bagrıo çunku gözleı kapalı ama..uykuyu alamıo tabe mecbur gndz uyuyoooo

dunden var taze fasllye makrna ..kayınvalıde dlma gtrmış..yapmıcam bısey..
çokkk acıktımm bu arada yaa
yanlızkn hıc ymk yemıom ya cnm ıstemıooooo

denedım aglıoooooooooo cokkk ya ..çok caadı..
uyuyo gece ama kfasını saga sola savuruo anlamaıdm agrıo bı yerı ama neresı bılmıyooo bagrıo çunku gözleı kapalı ama..uykuyu alamıo tabe mecbur gndz uyuyoooo

ayy kafasını sallıosa ağrısı vardr :KK43: kulağında problem var demştn ondan olabilr belki.işallah geçer ya
dunden var taze fasllye makrna ..kayınvalıde dlma gtrmış..yapmıcam bısey..
çokkk acıktımm bu arada yaa
yanlızkn hıc ymk yemıom ya cnm ıstemıooooo

evet ben yanlzkende yiyemyorm bişey.abur cubur yiyorm bütün gün. uf ne yapsam kuru fasulyeyi şmdi ıslatsam akşama pişirsem olurmuki ? 1 gün ıslatmamız şartmı?

X