- 13 Mart 2009
- 2.114
- 14
- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
kmse yokmu :gitme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:1ninca: noldiielin kızının poposunun yaptıklarına bak Çok üzgünüm çoook
evetmafoldumben brcı yokmu dahamafoldumben
slm lady iyiyık sen nasılsın
bu takıp cızelgelerıne nolduuuuuuuuumafoldumben
:1ninca: noldii
kızın teki kk vücut estetiği bölünde popsunun fotosunu koymş beğenmiyormuşta estetik yaptırsamıymışta bilmemneymiş.bizde konuyu geyiğe aldık biraz dalga geçmiştik ama tek biz değil herkes dalga geçmişti resmen boxer giymş popo resmi vardı:))))))))) bizim matrak m-joyy bide burcudenzde :) daha değişik fotolar koyunca onları engellemişler kaydirigubbakcemile3 beni engellemeyi unutmuşlar heralde kaydirigubbakcemile3 ama bugün açmışlar engelleri kaydirigubbakcemile3
yok avatrda kuçulmüşşşşmafoldumben uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
site yavaslıo dıe belkıde burci hala engellımıkımafoldumben ya uykusuzluktan gözlerım yanıooo
kızım hıc uyumuyo ya cok yoruluommm hıc keyfım yok
dun butun sınırımı kocamdan aldım bagrdım bagrdım bagrdımmmmmmmmmmm
mısafr gıbı ya gelıo gıdıo sınr geldı artıkkkk yedıgını ıctgını toplasa yetr yetısemıom hc bıseye ınmıo hıckucagmdan tum gun uyuyo...ayaklarımda..artık gece derman kalmıoo vallaa..drken gece baslıo gecede ayrıı dert ztenn..
sınır kupü oldum yaaa yardım eden 1 ınsan yok...yemk çamasr ütu temslık hepsi bnde ufffffffffffffffffffffffffffff:gitme::sinifsinif:
denedım aglıoooooooooo cokkk ya ..çok caadı..
uyuyo gece ama kfasını saga sola savuruo anlamaıdm agrıo bı yerı ama neresı bılmıyooo bagrıo çunku gözleı kapalı ama..uykuyu alamıo tabe mecbur gndz uyuyoooo
dunden var taze fasllye makrna ..kayınvalıde dlma gtrmış..yapmıcam bısey..
çokkk acıktımm bu arada yaa
yanlızkn hıc ymk yemıom ya cnm ıstemıooooo