KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

bunları ekleyip evde peynir eklem yiyom ya, yalnızım yemek pişirmey üşeniyorum..
ayrıca ben dengeli beslenmeye çalışırım, bunlara bakar bakar ama yemem=)))

ama ben bakmakla kalmam yerim kafamçokkarıştı sonrada göbişim çıkıo off ben yine gidiom mutfağa klava: hamilemiyim ne aşerir gibiyim :CüvCüv:

sat tabi çay almış hep allam yaaa kaydirigubbakcemile3 pastanıda sat rujunuda bana hediye et :)))) bi ruj alamadımya yanarım yanarım ona yanarım -tatlicadiarzu-

Hahaha rujj hediye canikomm vermem oniiinaniknanik sorma yaa fakirliğin gözü kör olmasın emii çaylanıyoruz ha bire:roflol:

:1ninca:bende gördm..kazen erkekmııııııııııııııııııııııııı..yok beeeeeeeeeeeeeeeee..yanlışın var

sat tabi çay almış hep allam yaaa kaydirigubbakcemile3 pastanıda sat rujunuda bana hediye et :)))) bi ruj alamadımya yanarım yanarım ona yanarım -tatlicadiarzu-

Benimde rujum yok.Birde kırmızı ayakkabım yok Kazen den istedim hadiye et diye,etmedi cimri.Kart için çok bekletti beni ona karşılık istemiştim oysaki mafoldumben

bgun askı memnu varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sositososito
evet hihoyyythihoyyyt sırf onun için aburcubur alcam bugün eve giderken, sinema ortamı yaratıyom evde

:1ninca:bende gördm..kazen erkekmııııııııııııııııııııııııı..yok beeeeeeeeeeeeeeeee..yanlışın var

bende erkek diye biliyorum canım. bide geliyomuş yuh bee diyomuş=)))

Uyanda balığa gidelimmkaydirigubbakcemile3
alamadığım bi tane sarı altınlı tektaş kaldı, onuda aldımmı tamam rahat uyuyabilirim

:mymeka: Allah gözünü doyursunnn bi tane varya 2.sini napcan laaa

ben artık almıcam kızıma yatırm yapçam..bıtane patıgı bıle yok..alsamda gsukmuo en fazla bu kadar görüküooogamyoncuiremsu

salak ednan tecavz etmiş karıyaa

adamın canına tak etti ama canım bütün tatili boş geçirdi napsınkaydirigubbakcemile3
ay allah korusun şakası bile kötü..
bide o adam okadar kibar bişeydi, ben benimkiyle onun kibarlığını kıyaslıyorumda....:1shok:
evlenince ayvayı yedim sanırsam:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…