- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
-
- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
Naannnn bendemi eskileri satıpp yüzük küpe filan alsammmmfisfisfis Altına yatırım yapayım ilerde lazım olur
sat tabi çay almış hep allam yaaa kaydirigubbakcemile3 pastanıda sat rujunuda bana hediye et :)))) bi ruj alamadımya yanarım yanarım ona yanarım -tatlicadiarzu-
bunları ekleyip evde peynir eklem yiyom ya, yalnızım yemek pişirmey üşeniyorum..
ayrıca ben dengeli beslenmeye çalışırım, bunlara bakar bakar ama yemem=)))
Kazen abiyi gördüm sanki:1ninca:
sat tabi çay almış hep allam yaaa kaydirigubbakcemile3 pastanıda sat rujunuda bana hediye et :)))) bi ruj alamadımya yanarım yanarım ona yanarım -tatlicadiarzu-
deme yavdelikafadulden
evet hihoyyythihoyyyt sırf onun için aburcubur alcam bugün eve giderken, sinema ortamı yaratıyom evdebgun askı memnu varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sositososito
:1ninca:bende gördm..kazen erkekmııııııııııııııııııııııııı..yok beeeeeeeeeeeeeeeee..yanlışın var
Uyanda balığa gidelimmkaydirigubbakcemile3:1ninca:bende gördm..kazen erkekmııııııııııııııııııııııııı..yok beeeeeeeeeeeeeeeee..yanlışın var
alamadığım bi tane sarı altınlı tektaş kaldı, onuda aldımmı tamam rahat uyuyabilirim
Uyanda balığa gidelimmkaydirigubbakcemile3
:mymeka: Allah gözünü doyursunnn bi tane varya 2.sini napcan laaa
salak ednan tecavz etmiş karıyaa