KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

bugün çok sıkıcı, sinir bozucu, depresif,agresif bi gün yağmur yağıyor burda hava karanlıklaştı :KK43: hiç sevmiyorum kışı hiç sevmiyorum yağmuru hiçç hemde hiççççççç içim kararıyor canım sıkılıyor :KK43: yine geldi kış yineeeeeeeeeeeeeeee:KK43:(((( gelmesin hep sıcak olsun cayır cayır sıcak olsn yanalım kavrulalım ama yeterki şu karanlık kış gelmesin içim çok huzursuz benneyaptımki

allahım bana kaynanasız bı hayaattttttttttt:Saruboceq: delırcem yıne geldi:kızgın: dun tum gece burdaydı ya ondan önce 2 gunde ..insana fenalık basıo yaaaaaa..dun almış kızımı ben cay koyarken carsafta sallıyodu delrdım..dedım napıonuz..basıma iş çıkarmayın..sus bee dıo ne cok bılıonkötükedihüso böle bı cvp olurmu...dedım illa 10 cocuk buytmek gerkmez bılmek ıcın her ccuk yenı bı anne..aldım sallrken ıcınden..ne halın varsa gör agalasın o zaman dedi:mymeka: eltimde ordan atladı anne herkez cocugunu ıstedıgı gıbı buyutsun karsmayın dedi kadın kudurduuuuuuuu:roflol: ohhhhhh iyi dedi..sankı sallıcak adam var bıde onu cıkarıyo basıma..manyak tam ya illa o ne derse onu yapçan..

14391089_jdz.jpg

ben severim yagmuru bazen . deprefif takılıyosam bide vegadan izbırakanları açtıysam hüngür hüngürde aglarım.
nişanlımda çapkınsa bide hüüüüü

allahım bana kaynanasız bı hayaattttttttttt:Saruboceq: delırcem yıne geldi:kızgın: dun tum gece burdaydı ya ondan önce 2 gunde ..insana fenalık basıo yaaaaaa..dun almış kızımı ben cay koyarken carsafta sallıyodu delrdım..dedım napıonuz..basıma iş çıkarmayın..sus bee dıo ne cok bılıonkötükedihüso böle bı cvp olurmu...dedım illa 10 cocuk buytmek gerkmez bılmek ıcın her ccuk yenı bı anne..aldım sallrken ıcınden..ne halın varsa gör agalasın o zaman dedi:mymeka: eltimde ordan atladı anne herkez cocugunu ıstedıgı gıbı buyutsun karsmayın dedi kadın kudurduuuuuuuu:roflol: ohhhhhh iyi dedi..sankı sallıcak adam var bıde onu cıkarıyo basıma..manyak tam ya illa o ne derse onu yapçan..

töbe töbeeeee :kızgın: ne sinir bozucu bişey bu yaa :kızgın: çok sinirliyim bugün çokkk :KK43: çocuk öyle sallanmaya alışırsa hep ister işte koca karı düşüncesi benneyaptımki

ben dün çok kötüydüm.sabah ağalamlı kalktım yataktan. sagıma baktım soluma baktım, yalnızlık çok dokundu. ne annem var ne kardeşim nede sevdiğim öküz.
sonra güneş yeni doğuyodu, bastı duvarlar. pijamamla çıktım dışarı. geçtiğimiz yerlerden geçtim,ilk buluştuğumuz yerlere gittim. yağmurda yağıyodu agladım agladım kimsede yoktu pazar pazar manyakmı millet uyanıp çıksın sokaga.
kedilerle filan konuscaktım az kalmıştı yani.
gölete gittim ilk öpüştüğümüz yere=(
çimler ezilmişti içim sızladı bide bu çimler niye solmuş diye ağladım
manyağım ben evet

burci kızmı gördunyaaaa:umursamaz: nasıl eklenıo eklıyp silerım..dmtdmt anammm kız kocayı dövme bgun sen bu sınırle..ama manyak harbı yaa konusma tarzına gıcık oluyom ..çok zararlı bı kere..eve salıncak kurarsın dıo:kızgın:

ben evlenip kapımı kitlemeden omzuna yaslanıp rahat uyumak istiyorum.
ama o yetinmeyi bile bilmiyo, sevdiği insanı bekleyemiyo bile.
çok acıttı canımı bukez

X