KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

bitter+&

ben 1,5 yıllık..haklı korkmakta:lepi: şaka tabıkı zor ama çok çok çok baska bıseyyyy ya allah isteyen herkeze nasıp etsın inaşallahhhhhhhhhhh :Saruboceq:

memnun oldum m.joyycum opuyorumnanaktan
ben çıkıyorum tekrar görüşmek üzere inşallah
cesur ve güzeller mekanımıza da bekleriz sizi kaydirigubbakcemile2

ben 1,5 yıllık..haklı korkmakta:lepi: şaka tabıkı zor ama çok çok çok baska bıseyyyy ya allah isteyen herkeze nasıp etsın inaşallahhhhhhhhhhh :Saruboceq:

ay bu çok güzel bişi yaaaaa :nazar: bebeğinin resmini koymuşsun avatara :asigim: :asigim: :asigim:

bizde 1,5 yıllık evliyiz eşimde bende istiyoruz ama daha herşey oturmadı o yüzden tereddüt ediyoruz
Rabbim verirse şükür ederiz :Saruboceq:
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq:

ay bu çok güzel bişi yaaaaa :nazar: bebeğinin resmini koymuşsun avatara :asigim: :asigim: :asigim:

bizde 1,5 yıllık evliyiz eşimde bende istiyoruz ama daha herşey oturmadı o yüzden tereddüt ediyoruz

ay canım ya cok saollll:asigim: inşallah nasıp eder hayırlısyla en hayırlı zamandaa.s.

2,5 yıllık evliyim :kedi:
kocem bebekten korkuyo da :nazar: alışma dönemini geçti şidmi kaydirigubbakcemile3
bakalım :1rolleyes:
ay ne güzelll:nazar:

ay ne güzelll:nazar:

( evlisiniz ya ona ayy ne güzel diyorum ben henüz nişanlıyım hohoho=)

herkeşe aydınlık sabahlarrrkaydirigubbakcemile2 efet yıne yanlızımm.:gitme: bi şarkı söliim bari belki sesımı duyan olurrr:kedi: deh deh dül dül deh deh dül dül sen düldülsün ben bülbülzemuszemus deh deh dül sen düldülsün ben bülbülsositososito
bayıra karşı yatır benı tırmala benı kaşı beniisositososito
hoppppppp atarım kendımı cıplak cıkaım bayrama:dance: :teytey:
buda duyulmadııı
uzun hava okımm bariiii öhöööm öhöömmmmmm
arabada 5 evde onbeş hosunada gıderse bendnsınnnn:dance:

X