KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

okanın programında hep bi tanesini çalıyo duydunuzmu izdivaca çıkmış kadın sey diyo;
kıllı olsun erkek gibi böyle bagrı kıllı olsun kel olmasın saçı olsun=))
kıl fetişi=))))

ya bısey sorcam expire user varya nıye ondan 2 dane var
bırtanesının yanında 2 yazıyo ama hep aynı konuya msj atıyo ve msj sayılarıda ayını:uhm:

dalga geçiyom nen bende kendimi kesecek göz varmı bakın bakiim:icecream:
ben babamı kaybettım ona dayandım buna mı dayanamıycam peeh..!=)

delimsn kızım yaa insanlar evleniyolar boşanıyolar, bazıları çocuklu olduğu halde hemde.
bizim burda bi kız var şmdi 4. kişiyle nişanlandı. eşimin akrabası. hepsindede düğün salonu tutup düğün gibi nişan yaptılar. 1er sene arayla nişanlandı hep. şimdi geçen ay nişanlandı 4. bu.
davetiye falan yaptırmışlar hep.
kız gayet relax. 1yıldada nereden buluyo anlamadım olayı. yazın nişanlanıyo kışın ayrılıyo, diğer yaza tekrar başka biriyle nişanlanıo.

delimsn kızım yaa insanlar evleniyolar boşanıyolar, bazıları çocuklu olduğu halde hemde.
bizim burda bi kız var şmdi 4. kişiyle nişanlandı. eşimin akrabası. hepsindede düğün salonu tutup düğün gibi nişan yaptılar. 1er sene arayla nişanlandı hep. şimdi geçen ay nişanlandı 4. bu.
davetiye falan yaptırmışlar hep.
kız gayet relax. 1yıldada nereden buluyo anlamadım olayı. yazın nişanlanıyo kışın ayrılıyo, diğer yaza tekrar başka biriyle nişanlanıo.
yuh yav!
ben biraz çekniyorum nişanı atmış derlermi diye ama napıyım kendimi de o kadına oyuncak edemıycem:dilcikar: ne derlerse desinler
sevıyom ama olmuyo napim..

nıck bulun bana:icecream:
benım aklımda var bıdane ama söilim mi:icecream:
söleeedelikafadulden

X