KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

çok streslyim kızlar nişanlımın anası cadılık yapıyo annem anasıyla konusmuyo nişanlım benle küstü konusmuyo bende anneme küstüm konusmuyorum valla bosayacam hepsini o olcak

işe gelmek istemiyorum okula gitmek istemiyorum ev beni boğuyo içeri girmek istemiyorum dışarı çıkıncada eve gitmek istiyorum ahanda erken menopoz bu oluyo=)

ne cadılık yapıyo daha evlenmeden :eek:klava:
neler oldu canım ya anlatsam şaşarsın
ama kısaca şöyle anlatıyım, temmuzda nişanlandık agustosta askere gitti nişanlım.
ramazan bayramında gelceklermi dedim nişanlıma önce bilmiyorum dedi, sonra gelcekelrini öğrendim(ben demesem gelmezlerdi)
neyse geldiler ve dalga gecer gibi bi çöp bile almadan gelmişler...
annemler cok bozuldu ogün çok iyi agırladık ama ertesı gün aileler bozuştu.
nişanlıma ben anlattım olanları, o şu anda ailesini tutuyo!!!
ve annesinin doldurusuna gelıp sizde ben askere giderken gelmediniz dıyo gıcık:eek:klava:
ya ben hiçbişeylerini istemiyorum, ama nişanlımın bu işlere karışmasını istemıyodum, biz uzak duralım dedıkce balıklama atladı

ayrıca ben annesine daha anne dıyemıyorum çünkü içimden gelmıyo, annesi doldurup üstüme salıyo, buyüzden kaç kez kavga ettık...
annesi daha nişanlanmadan önce baska bi kızı oğluna düşündüğünü söyledi bana, ben o kadına nasıl anne derim ya???

ayrıca ben annesine daha anne dıyemıyorum çünkü içimden gelmıyo, annesi doldurup üstüme salıyo, buyüzden kaç kez kavga ettık...
annesi daha nişanlanmadan önce baska bi kızı oğluna düşündüğünü söyledi bana, ben o kadına nasıl anne derim ya???

:KK43: mesele derinmiş cnm ya çok üzüldüm niye böle gıcıklık yapıyoki :KK43: işallah herşey yoluna girer üzme canını herşey olacağına varır.

üzülmüyorum sadece gerginim ya.
kendisi bilir güzelim, ben bu sebep yüzünden ayrılırsak eger üzmem kendimi, çünkü bu şekilde bi ömür geçmez

evlenince nerede oturmayı düşünüyosnz cnm bide nişanlının annesi nerede oturuyor? senin ailen nerde oturuyor
belli değil canım ya, biz izmirliyiz onun ailesi denizlili. aydında otururuz muhtemelen, ama bilmiyorum.
ailesi aydında oturmamızı istiyolar, hatta orda oturursak ev verceklermiş!
ağrıya kiraya giderim yine aydında oturmam dedim bende:dilcikar:

belli değil canım ya, biz izmirliyiz onun ailesi denizlili. aydında otururuz muhtemelen, ama bilmiyorum.
ailesi aydında oturmamızı istiyolar, hatta orda oturursak ev verceklermiş!
ağrıya kiraya giderim yine aydında oturmam dedim bende:dilcikar:

bende onu dicektim cnm aynı yerde oturursanız zor olur biraz. ama farklı şehirlerde olursanz evlenince pek sesini çıkarmaz diye umut ediyorum.

bende onu dicektim cnm aynı yerde oturursanız zor olur biraz. ama farklı şehirlerde olursanz evlenince pek sesini çıkarmaz diye umut ediyorum.
inşallah..
ama nişanlıma çok bozuldum, ben iradeli zannederdim ama annesinin lafına bakıyo daha şimdiden. ailelerimiz konusmuyo bayramdan beri canım durum baya ciddi...
ben hep üstesinden gelirim diyodum ama nişanlım bana destek olmayınca napcagımı şaşırdım, annemin dediğini yapmak istemiyorum..nişanı at diyo ailem..
bakalım bi değişiklik olursa haber veririm sana canım

siz nasıl evlendiniz butür sorunlar çıktımı hiç

cnm nişanlında askerdeya onun psikolojisi şimdi sağlıklı değildir pek düşünemiyodr şimdi bu konuları onun için bekle bi gelsin hallerine tavırlarına bak bakalım ona göre karar verirsin şimdi erken.

bizde allahtan hiç sorun çıkmadı aileler çok anlayışlıydı, benim eşimde bana çok düşkündür, genelde evlilikte sorun çeyiz eşya beğenirken çıkar biz bunu eşimle önceden düşündük ve ailelerimizle konuştk herşeyi biz kendimiz beğenicez karar vericez dedik onlarda ok dediler hiçbişeye karışmadılar eşyalarımızı evimizi herşeyimizi kendimiz beğendik ayarladık onlarda aldılar saolsunlar hiç sorun çıkmadı :nazar: kendi annemlerde, kayınvalidemlerde antalyada yaşıyolar herşey saygı sevgi çerçevesinde gidio şimdilik. işallah hep böyle gider. inşallah herkesin ilişkisi iyi devam eder cnm en önemli şey anlayış bu zamanda bide olayların üzerine fazla gitmemek. Allah sana sabır versin ama nişanlını gerçekten seviyosan oda seni gerçekten seviyosa herşey düzelir diyorum ben.

cnm nişanlında askerdeya onun psikolojisi şimdi sağlıklı değildir pek düşünemiyodr şimdi bu konuları onun için bekle bi gelsin hallerine tavırlarına bak bakalım ona göre karar verirsin şimdi erken.

bizde allahtan hiç sorun çıkmadı aileler çok anlayışlıydı, benim eşimde bana çok düşkündür, genelde evlilikte sorun çeyiz eşya beğenirken çıkar biz bunu eşimle önceden düşündük ve ailelerimizle konuştk herşeyi biz kendimiz beğenicez karar vericez dedik onlarda ok dediler hiçbişeye karışmadılar eşyalarımızı evimizi herşeyimizi kendimiz beğendik ayarladık onlarda aldılar saolsunlar hiç sorun çıkmadı :nazar: kendi annemlerde, kayınvalidemlerde antalyada yaşıyolar herşey saygı sevgi çerçevesinde gidio şimdilik. işallah hep böyle gider. inşallah herkesin ilişkisi iyi devam eder cnm en önemli şey anlayış bu zamanda bide olayların üzerine fazla gitmemek. Allah sana sabır versin ama nişanlını gerçekten seviyosan oda seni gerçekten seviyosa herşey düzelir diyorum ben.
imşallah çok saol canım benim..
neyse kapatalım bu konuyu,kimseyi sıkmak istemiyorum canım..
ben çok fena acıktım ya püfcokacimcoook
akşama napcaksıncokacimcoook:roflol:

imşallah çok saol canım benim..
neyse kapatalım bu konuyu,kimseyi sıkmak istemiyorum canım..
ben çok fena acıktım ya püfcokacimcoook
akşama napcaksıncokacimcoook:roflol:

kaydirigubbakcemile3 süpersin ya delikafadulden yemek deyince akan sular duruo dimi cokacimcoook yaa bende onu düşünüyodm ne yapsam akşama ? heralde biber dolma bide mercimek çorbası yaparm, uzun zamandr yemek yapmıyodm şmdide hiç yapasm yok ama napcan işte -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 süpersin ya delikafadulden yemek deyince akan sular duruo dimi cokacimcoook yaa bende onu düşünüyodm ne yapsam akşama ? heralde biber dolma bide mercimek çorbası yaparm, uzun zamandr yemek yapmıyodm şmdide hiç yapasm yok ama napcan işte -tatlicadiarzu-
öyle tabii=))
benim bide küçüklükten beri bi huyum var, kendimi kötü hissedersem kocamaan çilekli pasta düşünürüm=)))
komik ama valla işe yarıyo, kendimi bildim bileli yaparım bunu, içim huzur dolar=)
ayy bende özledim dolmayı yadün evdeydim tüm gün yemek yapabilirdim ama üşendim gene çıktım suböreği aldım onu yedim kafamçokkarıştı anenm hamurkafa olcan yakında diyo, bende gel bak ozaman kızına diyorum :icecream:

X