kk neler oluyor bize?

sonuçta burası sanal bi ortam..gerçek hayatta can sıkıntıları olmasın yeter..ülkemizde bir çok sorun varken;şehitlerimiz,terör,zamlar,eğitim sistemi,sağlık sistemi,vb... tek derdimiz burası olarak kalsa keşke...

Ben bu öneriyi her tartışmada sunuyorum ama sallayan yok.
"Sorunlarına gerçekten çözüm arayanlar " "Pohpohlanmak isteyen prensesler "

o prensesler lütfen konu altina not düssün, elestiri istemiyorum gibi...elestiri yazmak isteyenlerde okur gecer...

evet insanlar çok kolay yargısız infaz yapabiliyor klavye başından. hatta bazen öyle üyeler görüyorum ki sırf tartışma yaratma peşindeler. :6:

o prensesler lütfen konu altina not düssün, elestiri istemiyorum gibi...elestiri yazmak isteyenlerde okur gecer...

Bir hanım kızımız maddi durumu olmayan olması içinde çabalamayan 35 yaşında gelmiş bir baltaya sap olamamış bir beyle evlenmek istiyordu.
Altına not düşmüştü konunun hevesimi kırmak isteyenler yazmasın sadece destekleyenler yazsın :37:
Gerçekçi üyelerde var yani

Bence elti konularına girmiyorum mesela hiç .
Çünkü konuyu okudukça beyin hücrelerim falan ölüyor ,hissedebiliyorum.
Eltim geldi piştt dedi sonra gitti benim yemek takımımım aynısı aldı sonra gitti kayınalideme höst demişim gibi dedikodumu yaptı o da geldi bana gak dedi kocam da gitti guk dedi.
Pes diyorum bir kadın ,anne yani derdi gücü eltisi olur mu ya ?
Bırak lanet gelsin de kapa kapını otur aşağı ,velhasıl bu yorumları yazmamak için girmiyorum o konulara.
Ama son günlerde görümce konularına dayanamadım.

hay ağzına sağlık
burası sayesinden erkeklerden ne kadar nefret ettiysem
o kadar da acıdım
bazı insanlar evliliğini kendi bitiriyor resmen
nasıl ki bir çocuğun ısrarı insanı delirtiyor
kadın dırdırı da o derece beter bişey
yahu insanda huzur kafa beyin kalır mı

bir de sabahlara kadar ağlayanları anlayamıyorum
kızım 9 yaşında doktorlar sezeryandan çıkamazsınız belki dediği zamandan yani 9 yıldan beri salya sümük ağladığımı hatırlamıyorum
ağlayamam yahu gelmez o yaş gözümden
ancak şehit olursa hayvan vahşeti olursa falan o da iki damla akarsa gözümden ancak

kaynana görümce koca yüzünden sabaha kadar ağlamak nasıl bir şeydir
ağlayınca ne geçer ele
o kadar yaş nerden gelir
insan kendine bu eziyeti neden yapar

mutlu olmak öyle kolay ki
insanlar zorlaştırıyor

2. bölüm dolar taşardı heralde.:1:

yok canım ya sorsan herkes çözüm arıyorum der.
Ama çözüm sunduğunda bir icraat olmaz.şunu yap dersin yok:50: bunu yap dersin oda yok.:50:
E ozaman ne istersin diye sorası geliyor insanın.
''eee bir anlatıp gidecektim'' modunda bazı kişiler.
Sonuç: ''vaah vaaah sen haklısın bacım tabi ne yapıcaksın bu zamanda'' diyenler ve ''hanım seni sarsıp aklını başına getirmek istiyorum bir kendine gel'' diyenler olarak 2'ye ayrılıyor kk .Uslup önemli ama yinede konu sahibine katıldığım konularda olmuyor değil

hay ağzına sağlık
burası sayesinden erkeklerden ne kadar nefret ettiysem
o kadar da acıdım
bazı insanlar evliliğini kendi bitiriyor resmen
nasıl ki bir çocuğun ısrarı insanı delirtiyor
kadın dırdırı da o derece beter bişey
yahu insanda huzur kafa beyin kalır mı

bir de sabahlara kadar ağlayanları anlayamıyorum
kızım 9 yaşında doktorlar sezeryandan çıkamazsınız belki dediği zamandan yani 9 yıldan beri salya sümük ağladığımı hatırlamıyorum
ağlayamam yahu gelmez o yaş gözümden
ancak şehit olursa hayvan vahşeti olursa falan o da iki damla akarsa gözümden ancak

kaynana görümce koca yüzünden sabaha kadar ağlamak nasıl bir şeydir
ağlayınca ne geçer ele
o kadar yaş nerden gelir
insan kendine bu eziyeti neden yapar

mutlu olmak öyle kolay ki
insanlar zorlaştırıyor

Seyyahalemi ben senin çok güçlü bir kadın olduğunu düşünüyorum.
Çok daha gerçek çok daha acı şeylerle uğraşmışsın o yüzden boş mevzulara tahammül edemiyorsun.
Bütün kadınların aynı derecede güçlü olmasını bekleyemeyiz ama kafayı azıcık çalıştıramaya çalışabilirler.
Yani diyorsun ki mesela yapma etme,eltin için değmez "böhüüüü yok başına gelmeyen bilmez sen nereden bileceksin elti derdini " falan :)
Arkadaş,hayatında hiç mi acı yaşamamış bunlar hastaneye gitmemişler mi hiç hastalık yüzünden,hiç mi aç kalmamışlar hiç mi ezilmemişler hiç mi yoksulluk çekmemişler.
İnsanın tek derdi kaynanasının komşusunun evine misafir davet etmesi ve keki onun yapmak zorunda kalması olabilir mi ya ?

yok canım ya sorsan herkes çözüm arıyorum der.
Ama çözüm sunduğunda bir icraat olmaz.şunu yap dersin yok:50: bunu yap dersin oda yok.:50:
E ozaman ne istersin diye sorası geliyor insanın.
''eee bir anlatıp gidecektim'' modunda bazı kişiler.

Bunu çok görüyorum,hakikaten konu sahibi nasıl bir yorum bekliyor diyorum.
Bir sürü yorum almış,herkes bir yönden yol göstermiş.
Konuşma diyen olmuş,tavır yap diyen,boşan diyen,alttan al diyen...
Hepsine bir karşılık,bir mazeret.
E peki ne olacak ? Sihirli değnek yok ki :)

Seyyahalemi ben senin çok güçlü bir kadın olduğunu düşünüyorum.
Çok daha gerçek çok daha acı şeylerle uğraşmışsın o yüzden boş mevzulara tahammül edemiyorsun.
Bütün kadınların aynı derecede güçlü olmasını bekleyemeyiz ama kafayı azıcık çalıştıramaya çalışabilirler.
Yani diyorsun ki mesela yapma etme,eltin için değmez "böhüüüü yok başına gelmeyen bilmez sen nereden bileceksin elti derdini " falan :)
Arkadaş,hayatında hiç mi acı yaşamamış bunlar hastaneye gitmemişler mi hiç hastalık yüzünden,hiç mi aç kalmamışlar hiç mi ezilmemişler hiç mi yoksulluk çekmemişler.
İnsanın tek derdi kaynanasının komşusunun evine misafir davet etmesi ve keki onun yapmak zorunda kalması olabilir mi ya ?

lütfen bu konuyu basite indirgemeyelim:50:bir de arkadaşta olan yemek takımından kayınvalidesi,eltisi alanlar var.Hayatta bunun kadar kalp kırıcı,üzücü ne olabilir başka:30:

valla ben konu çok absürd değilse ya da çok sert değilse (dayak gibi) daha mülayim yorum yapmaya çalışıyorum ne yalan söyliyim
dayak yiyen kadın konusu içinde hemen de boşan diyosunuz, bekara karı boşamak kolay diyenleride ben anlayamıyorum
bugun dayak atan yarın bıcaklar öbür gün öldürür, ne ölümcül aşk ama
:27:

Arkadaşlar ben aranızda çok çok yeniyim.
Objektif bakmaya çalışarak gözlemlerim şunlar:
Kendi fikri dışında karşıt görüşe asla saygı yok, müsamaha yok.
Eğer karşındaki kişiyle aynı görüşte değilsen hemen hastasın psikologa git etiketi yapıştırılıyor.
Konu cinsellik olunca hiç bir yere yazmayan üyeler bir anda o başlığa doluşuyor.( Kendi kararlarıdır kimse karışamaz zaten ben de dahil)
Bir de bütün olarak değil de detaylara takılı kalınıp şiddet oklarına hedef olunuyor.

Back