- 12 Temmuz 2006
- 56.474
- 217.011
- 1.223
- 52
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bizde Weisle bi konuda ters düşmüştük ama bunu abartmayacak kadar olgun biri..şimdi anlıyoruz artık birbirimizi..tabii burada tartışıp kin tutanlarda var hala,valla anladım bunu bu gece :)
Biri de ben, kısmette bununla itham edilmek de varmış.
![]()
Hatirlayamadim derinss ama dogrudur.
Bazi arkadaslarla, bazi konularda zit düsmüslügüm vardir ama derinss denilince, konulara cevaplarin ve bakis acinla hatirlarim seni, aklimda bu yönünle yer etmissin, gercekten cözüm icin konu acan üyelerin, yazdigi yorumu okumasi ve üzerinde düsünmesi gerektigi bir üyesin.
Kadesacim, senle siyah ve beyazi savunuyor olsakta ben asla sana kirilmam kizmam cünkü bilirimki seviyeni yitirmezsin.
Hanımlar,
bu konuyu taşıyorum ve tekrar yinelemek istiyorum topik ismi veya üye ima ederek yorum yapmayın zira mevzu bireysele döner ve sen bana mı dedin niye dedin diye başlayan polemiklerin ateşlenmesine sebep olur
Cidden benimlede tartışmadı ,öyle sakin sakin konuştu.
Alışkın değilim tabi bünye kaldırmadı :) kendine özel biri pek tanımıyorum ama iyi elektrik alıyorum.
Burada yazilan ikili iliskilerin hep bir tarafindan okuyup yorum yaziyoruz.. Yorumlarda objektiv olmak karsi tarafa da hak vermek malesef konu sahibi sinirlendiriyor...Cünkü herkez kendi capinda hakli özellikle konu sahibi oyüzden konuyu acmis...
Asil kizdigim bir konu var, yazilan konularla ilgili özel olmayan sorular soruluyor ama o sorulara cevap verilmiyor. Aslinda verilse konunun cevabida cözümü de orada yatiyor...Malesef konu sahibi isine gelmedigi icin sorulari yanitsiz birakiyor...
Kendi acimdan KK gelince...Yazilan yorumlari ve konulari sanalda olsa ciddiye almamak elde degil. Acilan konularin icerigi ise bazen gözümüzü aciyor, bak böyle seylerde varmis denilebiliyor. Bazen de yorum yapan arkadaslarimizin kisiligi ile ilgili ufak tefek tüyolar veriyor..Halkimizin özellikle bayanlarimizin nasil düsündügü ,konulara nasil baktigi ise zit tarafta olsa bile bilmek ve algilamak güzel. .![]()
Ne tuhaftır ki siz kendiniz gibi düşünmeyenlere pek
tahammül göstermiyorsunuz!
Kavga var koşup gidelim diye düşünen daha çok sizsiniz bence, zaten kavgaya
hazırlıklı gelmişsiniz.