Anket KK lilar sizinki Ask Evliligi mi, yoksa görücü usulü evlilik mi?

KK´LILAR SIZIN KI ASK EVLILIGI MI?YOKSA GÖRÜCÜ USULÜ EVLILIK MI?

• Ankete Katılan
    200
Ya bu mantık evliliği denilen şey de nedir? :sm_confused: Yanii neye göre mantık kime göre mantık? Mantık evliliği yoksa maddi çıkarların olduğu evlilik mi yanii ne bileyim mantık denilen şey insandan insana değişir...

Ben 19 gün sonra evleniyorum ve severek evleniyorum yanii sanırım bu bir aşk evliliği oluyor... :asigim: Ama bir çok mantıklı yönü de var... :1closedeyes: Zaten evlenmemiz için bişeylerin bize mantıklı gelmesi gerekmiyor mu? Hem seviyorum hem aşığım hem de onunla evlenmek bana mantıklı geliyor... Çünkü anlaşabiliyoruz, aynı kafa yapısındayız, kişiliğimiz uyuşuyor, birbirimizden ala dostumuz yok, aynı müzikten aynı yemeklerden aynı hobilerden hoşlanıyoruz, aynı siyasi fikre sahibiz, paylaşacak çok şeyimiz var ve paylaşmayı seviyoruz... Bunlar mantıklı değil mi yaniii?

Ben hala bu mantık evliliği kavramını anlamış değilim valla :sm_confused: biri bana açıklasın :uhm:

Son düzenleme:
Görücü usulü ile nişanlandım ve yakın bir zamanda evlenicez inş

bende hiç istemezdim görücü usulü evliliği ama oluyormuş :) maşallah hiç eksiğimiz yok

tam tahmin edebilmek önemli.
ben aşk evliliği yaptım.o akdar çok yük bindi ki sırıtma
yani o kadar yoruldum ki.karş taraın açıkalrını kapatmak için.
keşke görücü uslu olaydı deidm.

Aşk evliliği görür görmez aşık oldum kafamçokkarıştı nasıl biranda aşık oldum 3 gün sonra evlenme teklifi aldım kereta oda bana aşık olmuş,

bdne insallah ask evliligi yapacak olanlardanim...gelcek ay isnallah evelnicem askimlaaaaaaaaa..severek isteyerek...bir arkaadsimiz almanyada cogunluk görücü uslu ile evleniyo dmeis..yoo öyle degil..tam tersi simdiye kadar evlenen arkaadslarim vede tanidiklarimin arasinda bir aten biel görücü usülü yoktu..hepsi yillarca ciktigi erkek arkaadslariyla evlendi...ama bir tane arkadasim görücü usulü ile ama cocugu ilk gördügünde vede konustukalrindan bir cafede asik olmusalr...-))simdi kac yildir cikiyolr...yakidna düügnleri var..aileleri de hosnut bu durumdan tabiki onlarda cok asikkk............haa bu arada bir filozofun dedigi aklima geldi:"Evlilik,elini bir torba dolusu yilanin icine sokmaktir.eger sansinzi varsa,zehirsiz bir yilana denk gelriisniz..ama untumayin:HEPSI YILAN"

Aşk evliliği yaptım. benimki beni görür görmez evleneceğim kız bu demiş! 5 yıllık evliyiz :asigim:

Gorucu usulu oldu ama ilk goruste ask bizimkisi :))

Resmen evlendigimde korkutuk asiktim

aşıkım aşık coksekeriremsu hemi de 5 yıldır 1 yıldır da evli ve aşıkım

aşk evliliğ yapıp da gerçekten mutlu olan çok az mutluyum diyende gruruna yediremyip yalan söylüyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…