Anket KK lilar sizinki Ask Evliligi mi, yoksa görücü usulü evlilik mi?

KK´LILAR SIZIN KI ASK EVLILIGI MI?YOKSA GÖRÜCÜ USULÜ EVLILIK MI?

• Ankete Katılan
    200
bizimkisiii bir aşk hikayesiiii Şeniz
7 yıl önce tanıştık, 3 buçuk yıl çıktık, 1 yıl nişanlı kaldık, 2 buçuk yıldır evliyiz bide bebişimiz olsa:ecrin_bebek:

Bence ikisi bi arada olmalı
sırf aşık oldum diye mantıklı düşünüldüğünde size hiç uymayan biriyle,
yada mantıklı diye içinizin ısınmadığı sevemediğiniz biriyle evlenmek doğru olmaz :delphin:

aşk evliliği Allah'a şükür yapı olarak zorunlu bısıy yapamadıggım ıcın heralde gorucu usulu bı evlılıkte mutlulugu yakalayamazdım

vallahi ben sordum ben cevaplayim benim ki görücü usulü oldu diger arkadaslara basarilar dilerim sevgiyle kalin....:emir_bebek:

evet sana katılıyorum kardeşim.bende görücü usulü evlilik yaptım akrabalar vesile oldu iyikide olmuş diyorum.huzurum çokşükür yerinde.kendisi memur maddi yönden sıkıntımızda var açıkçası ama bu hiç sorun olmadı benim için.bende bankada çalışıp destek olmaya çalışıyorum.önemli olan mutlluk bana göre. :asigim:

ey aşk ey kader. kader beni 10 yıl sonra lise arkadaşıma aşık etti. onuda bana. ve mutlu son. evlendik.

İşidin ey yârenler kıymetli nesnedir aşk değmelere bitinmez hürmetli nesnedir aşk denizleri kaynatır mevce gelir oynatır kayaları söyletir kuvvetli nesnedir aşk (Yunus Emre'den)

Back