Anket KK lilar sizinki Ask Evliligi mi, yoksa görücü usulü evlilik mi?

KK´LILAR SIZIN KI ASK EVLILIGI MI?YOKSA GÖRÜCÜ USULÜ EVLILIK MI?

• Ankete Katılan
    200
tereddütteyim...................sanırım şans , kısmet işi.....ne çıkarsa bahtına:roflol:

:asigim: TABİKİ AŞK .......EVET EVET AŞKTI GALİBA.......YAA NEYDİ ...:uhm:

Bence Görücü Usulu Kendim Aşk Evliligi Yaptim Ama Görücü Usulu Olanlar Daha Mutlu Diyorum

Şimdiki görücü usulü eskisi gibi değil aslında..
Şimdi aracılar birini söylüyor.
Gençler tanışıyor.
Bir müddet görüşüyorlar.İçlerine sinerse evlenelim diyorlar.
Eskiden böyle değilmişki..
Görmeye anne ve akrabalar gidip beğeniyor.Sonra çocuğu götürüp istiyorlamış..
Bence şimdiki görücü usulü mantık evliliğiyle aynı..

kızlar ben aşk evliliği vapmıştım. adam kelek çıktı boşandım. şimdi şiddetli bi şekilde görücü usulünden yanayım, en azından tanıdık bi insan oluyor kelek çıkma olasılığı az...

aşık olmadıgım biriyle evlenemem biraz ayıp olacak ama bunun yatak odası kısmıda var hayatın gercegi bu bırak yataga giemyi sevmedigim asık olmadıgım bırının dokunmasına bile tahammül edemem

aşk evlılıgı yaptım ve hayatımın en dogru kararlarındandır bu.çok şukur cok şanslıyım............:nazar:sengözlerimebaksanab

aşk evlılıgı yaptım ve hayatımın en dogru kararlarındandır bu.çok şukur cok şanslıyım............:nazar:sengözlerimebaksanab

mutlulugunuz daim olsun darısı basıma umarım bende asık oldugum kişiyle evlenir ve sizin gibi hayatımın en dogru kararı derim :hooray: :teytey:

arkadaşlarr aşk ve sevgi başka evliliği yürütebilmekse apayrı bişeydir..evlilik kumar oynamak gibidir hiç kimse kaybetmek için oynamaz..bazen iyi başlar kötü son hızla yada yavaş yavaş gelir bazen kötü başlar
sonu iyi gelir..aşk la başlayıp sevgiyle süren evlilikler tabiiki mutluluk getirir ama sevginin size göre ne anlama geldiğine bağlı....sevgi bana göre emek vermektir..aşksa sevgiyle tamamlandığında kolay kolay yıkılmıycak bi duygu..biri eksilirse tahammülsüzlük ortaya çıkar..ama sevgi ve aşk herşeyede körü körüne bağlanıp her eziyete katlanmak değildir..iki kişinin evliliğini sürdürebilmesi için fedakarlık yapması şart..
görücü usulüde olsa sonradan yaşanılan aşk ve sevgi içinde aynı şeyy..mesele görücü usulü yada aşk evliliği değil sevgi ve aşk birbirini tamamlayamazsa eksikliklerin insanları mutsuz etmesi..mantıkla veya menfaatle yapılan evlilikleri taşıyan tek şey yani mantıklarının onayladığı şartlar yok olursa biter..sevgi ve aşk biraz daha sabırlı olmayı ve kaldırabileceğimiz basit hataları affetmeyi sağlar...sevgiye ve aşka aç insan bunları bulduğu ilk fırsatta sizin yanınızda ömür boyu kalsa bile artık ruhuyla sizin olmaktan çıkmıştır..yeni evlenicek yada yeni evli arkadaşlar unutmayın sevginin gücünü görmek isterseniz eşinizin
gözlerine bakınn kavga edebilirsiniz tartısabilirsinizde evlilikte normaldir bunlar iki farklı insanın bunları yaşaması kadar doğal bişey yoktur..ama sevgiyle bakan gözler karşılıklıysa eğer dönülmez hatalar yapmanızı engeller

ben gorucu usulu ile evlendim.2 senelik evliyim su an.cok mutluyum.bence insan mutu olduktan sonra pek farketmez ask evliligi gorucu usulu evlilik.

kıslar görücü usulü başladı benimki kısa sürede aşka dönüştü kişiye değişir kısmeeet

Back