KK' lı Üyelerin Uğraştığı Sporlar

canavar

Yılmak yok. Yola devam...
Pro Üye
12 Temmuz 2006
2.779
184
Arkadaşlar daha önce kürek sporuyla ilgilenen var mı?
Ben 92-93 sezonunda Çayırova Şişecam Yelken Kulübünde lisanslı kürekçiydim.

6 yıllık aktif sporcuyum.milli karateciyim ve aynı zamanda spor akademisi yüzme antrenörlüğü okuyorum.

ritmik cimnastik step aerobik antrenörüyüm ayrıca spor akademisi mezunuyum :emir_bebek: :emir_bebek:

gençken:)) 5 yıl voleybol oynadım...bır yıl hentboll oynadım...ama şuan sadece evdeki yürüyüş bandında hergün düzenli olarak 45 dakıka yürüyorum....

bi dans kursunda dans hocalıgı yapıyorum artı 5 sendedirde düzenli yüzerim :1yes2:

ilkokudan liseye kadar yüzücüydüm...şimdi vakit buldukça koşuyorum....

spor yapmayi cok seviyorum gecen sene 5 ay kadar aikodo yaptim..ama aramizda kalsin kimselere demiyorum..cunku aikidocu olmak icin bin firin ekmek yemek lazim..duzenli olarak haftanin uc gunu fitness a gidiyorum bir gunde spining yapiyorum.

yürüyüş :)
bir de kendime uygun bir kapalı yüzme havuzu bulsam yüzmek de istiyorum..

deniz fobim var benim..havuzda daha rahat ediyorum...en azından dalga yok ve derinliği belli..ve sonunu da görebiliyosun ve altında ayağına batan deniz kestaneleri ve sivri taşlar da yok :)

tae bo yapıyorum.

Tae BO:
Tüm vuruşlu dövüş sporlarında kullanılan tekniklerin, yüksek ritimli müzik eşliğinde, ve
koreografik bir biçimde uygulanmasıdır. Bu ultra yorucu bir aerobik çalışmasıdır.

zaman buldukça haftada 2 ya da 3 kere fitnessa gidiyorum..zayıflamak amaçlı değil,zayıflayamamda zaten bu kadarcıkla ama en azından kendimi dinç hissediyorum...

Ortaokul 3- lise 1 basketbol oynamıştım...
Şimdi ara ara fitness yapıyorum ve son 1 haftadır hergün yüzüyorum. Şuana kadar en faydasını gördüğüm spor yüzme. gerçekten daha az yoruluyorsun fakat çok kalori harcanıyor. ayrıca selülit içinde birebir. tavsiye ederim....

bende eve eliptikal bisiklet aldım hergün 30dakika yapmaya çalışıyorum ayrıca cd eşliğinde beden inceltme egzersizlerini uyguluyorum

Ben bu sporu çok seviyorum.
Daha önce jimlastik ve voleybol ile ilgilendim. Ama kürek benim tek aşkım oldu. Benim ruhuma hitap eden tek spor..
Bu sporda başarılı olmak için kuvvetli kol ve bacaklara sahip olmak gerekiyor. Kendimi hep iri kıyım biri sanırdım. Taki yabancı rakiplerimi görünceye kadar..
Ülkemizde bu spor fazla tanınmıyor. Zaten dingin bir denizde veya gölde yapılmaya müsait olduğu için ve ülkemizdede bunun için çok alternatif yerler olmadığı için kulüp sayısı çok az.
bu sporun bir özelliğide tekli ve takım halinde yarışa bilme avantajı olması. Yukardaki listede görüldüğü gibi yaş sınırıda yok. Bir kulübe bağlı olunmadığı sürece zengin sporu gibi birşey.. Hobi olarak değilde bir iş olarak yapılması gereken bir spor.
Sıkı bir çalışmayla adınızı çabuk duyurabilirsiniz. Kulüpler size teklif getirir. Benim bir çok arkadaşım Balkan şampiyonu olduğu için üniversitelerin spor akademilerine sınavsız girdi. Eee onlar hak etmiyorda benmi hak ediyorum :)

yüzmeyi çok seviyorum. belli aralıklarla yüzmeye gidiyorum.yürüyüş yapıyorum.evde sabah ve akşamları sırtım için doktorumun verdiği hareketlerı yapıyorum.. ayrıca bişe sorabilirmiyim. kalçalar için olan hareketleri bilen varmı yardımcı olurmusunus...

kıslar aranızda hiç eskrim yapan oldumu,ben eskrim sporuyla 7 yıl ugrastım herkese tavsiye ederim.gercekten satramç gibi düşünce ve refleks gerektren bir spor,aranızada eski veya yenı eskrımcı varsa paylasalım....

Ben eski bir jimnastikçiyim aslında.4 yaşında başladım jimnastiğe. Uzun yıllar yaptım ama rahatsızlığımın sonucunda bıraktım :KK43:(
Yaklaşık 2 sene evvelene kadar fitness ve step yapıyordum. o kadar yani..
Şimdi ise kuzumla aynı kaderi paylaşıyorum :)

X