- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
-
- Konu Sahibi Halikarnas
Dışlanmış gibi olcazzmafoldumbenmafoldumben
benimkide bilgisayarin sistemini cökertti,birde sucu benim üstüme atti,sürekli k.kda olursan olacagi buydu,bak simdi benim sucum ne demi,-tatlicadiarzu-opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s.
benim ki kafamda deüül ama laptopumu kırdısenağlama
[QUOTE=sherin;7180771]bizlerde kedinin ciğere baktığı gibi uzaktan bakarız artık sadece okuruz yorum yazmak için can atarız ama aramızda duvarlar var artıkın
Yazarım fıstık :jeyyar: ikinci sıradasın liste tutuyom kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol: ayy tatlım çok yazar seversin:roflol:
benim içinde yazarmısınnn
Ben hiç girmemişimdir oraya yaa kendi bildiklerim yetiyo baa :jeyyar:sağol düşünmen yeterli canım yorumlarınızı bekliyoss artık hayden bakaam :jeyyar:
Hmm ben öbür tarafta kalmışım halnm demek kaydirigubbakcemile3kıs ben evden işten banlanmaktan söz ediyom
Benimki başladı bileklava: acıktım yine yemeeeekkkk deyi mafoldumben
gel canım gel ama önce ispat etmen lazum
Gel canom açtım kucağımı :1hug: kaydirigubbakcemile3
canım beni sıkı sıkı sar iyice sığınayım buraya :icecream: [/FONT][/B]
Bende kırmızı görünüyo oysaki fisfisfis bazı arkadaşlarda turuncu demişti ama ilginç CADIARZUpek guzel olmusun bacum bu arada turuncu turuncu..adınla butunlesmıs... :roflol: :roflol: :roflol:
burası sğınma evü datlum:teselli:
evden ya da işinden banlanma riski taşıdığını ispat eden tüm KK lı bayanlara sorgusuz sualsiz hesapsız kapılarımız arduuuuna kadar açuk
Wallaha benimki yanımda tv seyrediyor opuyorumnanaktan birazdan banlamaya başlar beni kaydirigubbakcemile
Bende kırmızı görünüyo oysaki fisfisfis bazı arkadaşlarda turuncu demişti ama ilginç CADIARZU
Haklısın geliyorum birazdan :a015:sen doyur öyle gel tok olunca sesleri çıkmaz bunların zemuszemus zemuszemus
benimkide bilgisayarin sistemini cökertti,birde sucu benim üstüme atti,sürekli k.kda olursan olacagi buydu,bak simdi benim sucum ne demi,-tatlicadiarzu-
sarduşum hayırlı olsun yavrım mekana.s.
bende depik yidim kk yüzünden senağlamasuit oda yokmu yavrım hele bir gösteriver
Bende kırmızı görünüyo oysaki fisfisfis bazı arkadaşlarda turuncu demişti ama ilginç CADIARZU
kıs var ya senin avatarı her gördüğümde aklıma öscan denüz geliy
Dışlanmış gibi olcazzmafoldumbenmafoldumben
aynen canim,o zaman tv.nin önünden bile gecirmiyorlar,ama ben yinede geciyorumkaydirigubbakcemile3
hem suçlu hem güçlü misali adamlar karışıyormuyuz biz oların spor haberlerine demi hihoyyyt
Başkaaannn delikafadulden ben gelene kadar şu nickimle ilgileniver aydınlat beni kaydirigubbakcemile3hee lan isimden dolayımı öle oliiiy aceba bendede turuncu göriniii..
hemen sığınma evinın başkanına baş vur naniknanik