KK Kadn Snma Evi .

ablacım ılahıı bende dıyorum ne bu :roflol: :roflol: sen cok yasa emı.. hayırlı olsun topıcıgın.. bu saydıgın ozellıkler bendede mevcut ee gırıs yapabılırım ozaman... :lepi:

hımm neyse ben şimdiden kendimi szin gibi tecrübeli ablalrımın yanında geliştiriyorum seneye bu zmanlar evlenmiş olurum bende en azında bi durum olduğunda sığınacak yerim var hihoyyythihoyyyt

var datlum var:teselli: bundan böyle hiç korkmadan saatlerinini kk da geçürübülüsün:1hug: hiç korkma artıkın :teselli:

[QUOTE=sherin;7180771]bizlerde kedinin ciğere baktığı gibi uzaktan bakarız artık sadece okuruz yorum yazmak için can atarız ama aramızda duvarlar var artıkın[/QUOTE]

baaa vekalet verebülüsün KK kartı alsana kızzım:mymeka:

sarduşum hayırlı olsun yavrım mekana.s.
bende depik yidim kk yüzünden senağlamasuit oda yokmu yavrım hele bir gösteriver

hos bulduk ablacım.bu dafa gırıste sıkı kontrol yok galıba rahatladım... alkisalkisalkis

burası sğınma evü datlum:teselli:

evden ya da işinden banlanma riski taşıdığını ispat eden tüm KK lı bayanlara sorgusuz sualsiz hesapsız kapılarımız arduuuuna kadar açuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…