- 1 Mayıs 2008
- 4.124
- 1.378
-
- Konu Sahibi Halikarnas
hele ben biii girim:jeyyar: :jeyyar: neler yazacam neler:1ninca:
gel canım gel ama önce ispat etmen lazum
alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5 dimi ama yerimseniben
Yazmak istediklerini bana yollarsın senin adına yazarım yafri üzülme :roflol:bizlerde kedinin ciğere baktığı gibi uzaktan bakarız artık sadece okuruz yorum yazmak için can atarız ama aramızda duvarlar var artıkın
bizlerde kedinin ciğere baktığı gibi uzaktan bakarız artık sadece okuruz yorum yazmak için can atarız ama aramızda duvarlar var artıkın
hımm neyse ben şimdiden kendimi szin gibi tecrübeli ablalrımın yanında geliştiriyorum seneye bu zmanlar evlenmiş olurum bende en azında bi durum olduğunda sığınacak yerim var hihoyyythihoyyyt
ablacım ılahıı bende dıyorum ne bu :roflol: :roflol: sen cok yasa emı.. hayırlı olsun topıcıgın.. bu saydıgın ozellıkler bendede mevcut ee gırıs yapabılırım ozaman... :lepi:
Tabiki bizlerde banlanıyomuşuz geçen giriyodum az kalsın mapusa kaydirigubbakcemile3
Yazmak istediklerini bana yollarsın senin adına yazarım yafri üzülme :roflol:
hoşgeldiiiiinnbuyrunnnnnnnnn geç kendine bi oda seç
Yazmak istediklerini bana yollarsın senin adına yazarım yafri üzülme :roflol:
Benimki başladı bileWallaha benimki yanımda tv seyrediyor opuyorumnanaktan birazdan banlamaya başlar beni kaydirigubbakcemile
:roflol::roflol::roflol: ayy tatlım çok yazar seversin:roflol:
benim içinde yazarmısınnn
hos bulduk ablacım.bu dafa gırıste sıkı kontrol yok galıba rahatladım... alkisalkisalkis
bizlerde kedinin ciğere baktığı gibi uzaktan bakarız artık sadece okuruz yorum yazmak için can atarız ama aramızda duvarlar var artıkın
Benimki başladı bileklava: acıktım yine yemeeeekkkk deyi mafoldumben